silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
livia spune:
Ca sa nu mai fie cearta pe aici ar fi bine ca cele ce sunt hotarate sa faca operatii estetice(sau cocheteaza cu ideea)sa intre si sa intrebe sau sa ofere informatii...aici ma refer si la experienta proprie,adica:sa-si expuna "aventura" prin care a trecut iar cea care este in cautari sa aleaga singura si sa decida fara sa fie influentata de aluzii la alti doctori...Fiecare cu experianta/impresia personala!!!
Nu are rost sa vina cineva care este contra acestor practici si "sa umple de noroi"(poate e prea mult spus!)...oricum fetele sunt hotarate si orice ati spune , ele nu-si vor schimba "piticul" !Nu credeti ca ele au cautat deja pana sa ia decizia ?Poate stiu mai multe decat voi? Si sunt sigura ca le-a fost greu sa se hotarasca asa ca,aveti mila de ele si nu mai "rasuciti cutitul"... Prin agresiunea verbala(inutila) nu faceti decat sa inchideti un subiect foarte folositor ...
Cine e contra ,sa deschida separat subiect si sa scrie tot ce-i trece prin cap referitor la acest lucru dar nu aici unde fetele vor informatii...Este un subiect foarte important(sensibil) ca sa-l pierdem...aici se pot afla informatii foarte utile care le-ar ajuta foarte mult...
PS.AM SCRIS ASTA NU REFERITOR LA CINEVA ANUME...ESTE CEVA GENERAL!!!Repet:cele contra cand vad subiectul sa se abtina si sa nu intre...e mai bine! Daca intra inseamna ca,in mintea lor,intr-un locsor ascuns cocheteaza totusi cu ideea sau au informatii sigure utile...!!!
oanabbb spune:
LIVIA...mai ales pt ceea ce faci la ,,aspirante,,.acum cativa ani bantuiam zi si noapte pe acolo in asteptarea ingerasului.....
OANA iti pot spune eu ca am vb acu cateva zile.preturile variaza intre 2800 si 3300.programare iti face imediat.dak te mai pot ajuta...
Carrye spune:
Atat de scump???
Pacat ca nu puteti ajunge la Bucuresti, eu am platit 2000 euro in care a fost inclus personalul care a stat peste noapte si am apreciat enorm asta. Eram la prima eliminare de anestezie generala, a fost oribil. Au venit fetele alea la 10 min la noi. Si am primit si bustiera speciala care am inteles ca ar costa si ea in jur de 150 euro.
Mie mi s-a parut rezonabil, mai ales ca am putut plati in euro. Marek ne cerea in lei :((
oanabbb spune:
CARRIE nu stiu ce sa zic.uite dincolo e 3900.
chiar nu stiu ce sa zic.eu pot sa vb doar din ceea ce am vazut la prietenele mele,si ele au doar la astia 2 dr.si doin ceea ce am mai citit si auzit.nu pot baga mana in foc pt nimeni asa cum nu pot afirma ca cineva este mai putin competent.de unde sa stiu eu?
oricum dak esti multumita....atunci ai platit suuuuuuper putin,aproape nu.mi vine sa cred...da eu ,desi nu ma dau banii afara din casa,tot la bacau ma duc.
am citit cam tot ce se putea citi pe net,reviste,am ,,cules folclor,,si am luat decizia asta.am si vizionat operatii ....si am apreciat convorbirea cu dr,care nu s.a grabit sa.mi ia banii ...altii mi.au spus ca ma pot opera imediat,ci m.a trimis sa.mi vad de copil pana e ,,safe,,!!!
Carrye spune:
Da, sunt foarte foarte multumita de rezultat, atat eu cat si sora mea.
Chiar am vorbit zilele trecute cu tipa care ni l-a recomandat si imi spunea ca dupa 2 ani nu i s-au lasat deloc sanii.
Bineinteles, mentionez de acum ca este de aproximativ aceeasi varsta cu mine, nu avem copil nici una, ca ma si astept iar la replici taioase.
De parca as avea vreo vina pentru varsta mea...
Si noua ni s-a parut putin desi nici Marek care a operat-o pe Zavoranu nu cerea cu mult mai mult, vreo 2400 euro.
Mai este in schimb Jianu care aia e chiar nesimtita cu preturile. Cere 3500 euro si cate 200 lei la fiecare vizita pe care i-o faci. Ca sa nu mai spun ca te obliga sa iti faci analizele tot la ea in clinica.
Sunt intr-adevar oameni pusi pe facut bani...si pentru ca au capatat ceva notorietate, isi permit sa aiba preturile astea.
Recunosc ca nu auzisem de doctorul meu pana nu am ajuns acolo.
Nici nu am sa ii spun numele, tocmai sa nu se inteleaga ca as vrea sa ii fac reclama. Dar m-a impresionat enorm pentru ce fel de om este. S-a dus a doua zi si ne-a cumparat de mancare, sa nu ne faca ultimul antibiotic pe stomacul gol. Si acum, dupa 8 luni, ii spun numele meu si isi aminteste de mine si de sora mea. :)
Nu am mai platit absolut nimic pentru toate vizitele ulterioare operatiei pe care le-am facut.
Am dus pe cineva la o consultatie in preajma sarbatorilor si era o doamna care isi dorea foarte mult operatia dar nu avea decat 1500 euro si i-a spus ca nu-i nimic, ii poate da doar atat ca sunt sarbatorile...
Am toata stima si tot respectul pentru ca este om inainte sa fie doctor.
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Nici nu am sa ii spun numele, tocmai sa nu se inteleaga ca as vrea sa ii fac reclama.
Carrye, eu am ramas cu impresia ca ai spus deja ca te-ai operat la Radu Voicu de la CF2. Ma insel?
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
oanabbb spune:
la cf2?
eu n.am vazut treaba asta....da eu acolo l.am nascut pe puiul meu.
memoriiiiiiiiiiiies....sweet memories.......
Carrye spune:
Vai, dar esti imposibila!!!
Deja ma iriti...ce faci? stai sa imi cauti postarile? Nu stiu cat intelegi tu gramatica limbii romane. Era vorba despre momentul la care scriam, ca nu ii mai spun numele, tocmai ca sa nu insist.
Nu reusesc sa inteleg ce vrei sa demonstrezi. Cat esti tu de "documentata" si eu nu?
Cred ca fetele au inteles deja ce era de inteles. Deja te faci de ras...
Carrye spune:
Draga mea, ai uitat sa imi spui si cand am facut postarea cand am mentionat numele doctorului si al spitatlului!
Nu cumva la un alt subiect deschis cu alta ocazie?
Esti penibila...iarta-ma, dar deja m-ai enervat!
Oanabbb, acum daca tot a avut bunavointa colega noastra de forum sa ne spuna unde m-am operat eu (constat ca are o memorie excelenta), da, la Spitalul CFR 2 m-am operat si uite ca sunt in viata si cu niste sani incredibil de frumosi la un doctor care m-a dezinformat foarte tare si probabil ca sanii mei or sa ajunga pana la buric cand o sa fiu putin mai mare.
XIO spune:
Mai , Bratu este un om extraordinar care face si operatii gratis pt. cei care chiar au nevoie.
Din cate stiu eu se invarteau undeva in jur de 1800-2000 cu cele mai ieftine proteze. Intreb si iti spun sigur maine.
Livia , nu vad ce reevanta are faptul ca am sau nu ilicon din moment ce am intrat aici ca as vad experientele fetelor si sa dau sfaturi despre numele pe care le cunosc.
Mi se pare mai ridicator de spranceana sa citesc pe aici ca precis vreau sa-mi pun silicoane , ca altfel inseamna ca nu vreau sa arat ai bine , ca precis cochetez cu gandul samd.
Stiu ca ai scris 'la modul general" , dar tinand cont de faptul ca doar 2 pers. (parca) am mentionat ca nu vrem , e .. altceva
Trebuie sa vrea toate lucrurile despre care este vorba in posturi? Ca asa , ma intreb si ce caut pe DC , ca doar n-am copii si nici nu-mi trebe.
Si sincer , nu vad unde a scris cineva ceva care sa descurajeze pers. care vor sa-si puna sau si-au pus implanturi.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/