silicoane!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

apropos de cicatrici:
Ioana, ce stii, la 4 jumate luni dupa operatia cezariana daca ma dau cu Cimeosil are efect? sunt predispusa la cheloid...nu f rau, dar deja operatia mea arata mai rau decat acum o luna, s-a cam marit dunga pe latime :(((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sabina, eu inca nu l-am folosit. Dar cu cat este mai proaspata cicatricea, cu atat mai bine. Cred ca la 4 luni este inca foarte prospata, eu as zice sa iti dai. Cheloidul apare in timp, la mai multe luni de la cicatrizarea initiala, asa ca asta ar trebui sa il previna. Sincera sa fiu eu intentionez sa imi dau cu asta si pe cicatricea mea de cezariana care are aproape 2 ani.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

am revenit!

mi.am luat un week.end de batut mall.uri si alte alea...si boldit pe la usile magazinelor de lenjerie cu gandul la viitoarele cumparaturi!!!!

IOANA multam de explicatii.......

noutati nu mai am...sunt in stand .by ...

NOE am mai vb noi demult de cf2!se pare ca ne.am adunat toate aici!

LAURA din pacate nu pot sa pun poze.ma bucur insa mult ca sunteti atat de multe care sunteti multumite,ma duc la operatie cu o fff mare incredere!bine....asta cand o sa ma duc...adica atunci cand o sa ma primeasca...offffffffff,ca nu mai am rabdare!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ai grija cat bati magazinele de sutiene... sa nu fii dezamagita. Eu nu imi gasesc sutiene in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

doamne.....oare o sa ajung io ziua aia?

Mergi la inceput

Sa nu intelegeti ca am sanii asa mari incat nu exista marimea mea in Ro. Este vorba despre proportia intre marimea cutiei toracice si cupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Sa nu intelegeti ca am sanii asa mari incat nu exista marimea mea in Ro. Este vorba despre proportia intre marimea cutiei toracice si cupa.

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Inaioana , ce marime aveai inainte , si ce marime ai acum ?
Cu sutienele si eu am probleme , desi nu port imi cumpar din cand in cand Tot cu raportul ala si eu

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor , felicitari tuturora! sunteti niste curajoase!
pe mine ma doare capul numai de la filmul cu procedura chirurgicala..... pe bune! d-apai...

scuze de interventie..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Inaioana, inteleg exact la ce te referi... ca in aceeasi situatie sunt si eu. Nu locuiesc in Romania, dar uite ca mai vin in concediu si ar vrea ai mei sa ma cadoriseasca, sau mai vad cate un model dragut prin magazine. Dar cand aud vanzatoarele de 32DD incep sa se scarpine in cap si... m-am lasat pagubasa.

Si un pic OFF-TOPIC ...dar tot e vorba de sana mari/mariti... acum cateva luni am ajuns si eu in sfarsit la Debenhams (in UK) la "potrivit"de sutiene (cu profesionist care te lamureste ce marime iti trebuie). Pana atunci imi cumparasem mereu asa, dupa ochi... sau in stilul "doamna, credeti ca o sa-mi fie bun?". Ei bine, mi-era clar ca ale mele sutiene 34/36 C nu imi erau bune... dar ca totusi marimea mea e 32 DD (adica 2 marimi mai mici la torace si doua mai mari la cupa)... ei bine ... la asta nu ma asteptam. Si se vede diferenta, si da, e foarte important sa porti sutienul care ti se potriveste. Cum rade barbatu-meu... cand am plecat de acasa aveam 34C... si am venit acasa DD (se bucura omul de parca s-a ales cu nevasta noua)... "free boob-job"... iar acu' trebuie sa-mi cumpar o multime de sutiene noi

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput