silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 18

goanga23 spune:
Mai fetelor,
am citit cu sufletul la gura tot "subectu" si m-am amuzat teribil la unele faze!
Parerea mea este ca nu merita sa-ti pui viata in pericol pentru o operatie estetica. Este adevarat ca riscul este mic insa el EXISTA. Viata este frumoasa iar cine iubeste o femeie pentru ceea ce este ea o va iubi mereu indiferent de marimea sau forma sanilor, nasului , urechilor etc etc..
Daca atunci cand eram tinerica ma gandeam ca nu mi-ar strica oarece opeartii pe ici pe colo acum ma bucur ca m-a preocupat mai mult ce fac cu viata mea decat ce fac cu corpul meu.
Pe de alta parte, unde lucrez acum , am avut prilejul sa cunosc multe persoane cu operatii estetice si va spun ca se vede unde "s-a lucrat" (ma refer la fatza, urechi etc) iar efectul acela de fals este dupa parerea mea cel mai greu de suportat si asta in conditiile in care persoanele care vin aici sunt femei cu situatii financiare excelente deci se presupune ca merg la chirurgi priceputi.
Din pacate asta e lumea in care traim iar modelele noastre sunt fumusetile retusate din reviste.
V-am pupat,
Andreea

goanga23 spune:
Am uitat sa pun o intrebare celor ce si-au pus silicon:cum se simt sanii dupa? se simte ca ai ceva strain in corp?...deh, ma framanta si pe mine aceasta chestiune

Carrye spune:
Si daca se vede, ce? Crezi ca au vreo suparare sau vreo tristete ca se vede? De exemplu, la mine, nu se vede. Am cea mai mica marime. Am stat de vorba cu un tip care blama in fel si chip femeile care isi pun silicoane si abia ma abtineam sa nu rad. Si daca s-ar fi vazut tot nu mi-ar fi pasat. Sunt foarte preocupata de viata mea dar corpul meu face parte din viata mea :)
Si stii cum se simt? Minunat!!! Si eu mi-am pus intrebarea cum o sa ma simt cu ceva strain in corpul meu. Nu este rau deloc :P

libiuta spune:
Buna fetelor. Si eu vreau sa-mi pun silicoane dar aici unde sint eu costa f mult (6000€).Imi spuneti si mie la ce doct ati fost si cit va costat? De R. Voicu care opereaza la Bucuresti ati auzit? E bun ca medic? As vrea sa aflu experientele voastre. Merci mult si pupici.

mama_lui_alex spune:
Mei, fetelor..cum nu intru o zi pe aici, cum mai apar doua pagini..:)..Dar imi place ca ramane pe prima pagina:) ..subiect de mare interes!!!!
Gogosel, dragutza..e pret promotional (la ridicare)..ca intra 2 la pachet..:)
Acum (mai mult sau mai putin on topic..dar tot la categoria asta intra)..pentru cunoscatoare - la noi nu face nimeni Bennelli lift?!?

gogosel spune:
martie....pretul ala m-a cam "potolit" de siliconat . cred ca o sa stau fara, ca ma place sotul si asa (dupa ce i-am spus cam cat l-ar costa...mi-a raspuns : "pentru 5 mii de euroi te iubesc cu ele si pana la buric!parca esti mai atractiva asa!)
doo mii imi dadea dar vad ca pretul s-a ridicat la 5. e muuuult! si mai ales ca trebe sa le mai "reciclez "si peste niscaiva ani !
eeehhh! raman asa cum m-a lasat D-zeu, ce sa mai fac?!?

martie spune:
Gogosel, hai ca iar am ras sa mor... zi la 5000 de euro... ii plac si asa. Ce tare ! Da, e mult, dar aici costa mult implanturile astea, nu operatia in sine, poti sa-ti faci operatia si cu 2000 de euro, pt. ca sunt implanturi mai ieftine, eu stiu, ca citesc subiectul cu mare interes de la inceput. Nici mie nu-mi vine sa dau nici 500 de euro, mai ales ca nu sunt bani castigati de mine, ci de sot, nu-mi place ideea in sine...
Al meu stii ce zicea? El ce face, ca ma fac prea misto si fug cu un artist... i se pare cam proasta "investitia"...
Ma tot gandesc ca la anul pe vremea asta, cand o sa am si eu veniturile mele, o sa mi se para mare de tot suma, parca vad.. stii cum e cand faci tu banii...
Sund convinsa ca daca ar costa cat vopseaua de par, multa lume si-ar schimba "optica"

Carrye spune:
Mai fetelor, de ce asa mult, 5000? Eu am dat 2000 euro. Sau vorbiti despre mastopexie?

mama_lui_alex spune:
Carrye, ce ti-ai pus?!?..cai deduc ca la suma asta aproape nu a luat deloc "tarif pe manopera"?!?
Si kamy2..da si tu te rugam un "cut&paste" la romanul acela, aici..vrem si noi detalii - unele dintre noi sunt aspirante si chiar vor detaliile...

Carrye spune:
Draga mea, daca ma intrebi ce firma sunt, habar n-am :P Tin minte ca l-am intrebat pe doctorul meu care e faza cu Matrix ca toti barbatii nu stiu sa intrebe altceva decat de Matrix. Si mi-a raspuns ca este o firma care produce proteze. Acum nu stiu daca am Matrix sau o alta firma. Am avut incredere in el.
Nu stiu de ce vi se pare asa ieftin, cam astea sunt preturile. Au mai scazut, nu mai e ce era. Cand am iesit in oras la cateva zile dupa operatie am ramas surprinsa sa vad cate femei au implant. Pana atunci nu m-am uitat niciodata la aspectul asta. Marek cerea si mai putin decat doctorul meu si daca de doctorul meu nu a auzit toata lumea asta are ceva notorietate. O amica s-a operat la Antohi si a platit 2300.
Jianu stiu ca e de-a dreptul "nesimtita". Cere 3500 euro, fiecare consultatie e 200 lei si te si obliga sa iti faci analizele la ea la clinica...Cunosc o tipa pe care a trimis-o iubitul ca doar el platea, ca e cea mai buna. Fiecare cu parerile lui. Si mi-a povestit ca a uscat-o de bani.
Si bineinteles, distinsul Dr. Stan care stiu ca cere tot vreo 3500 sau mai mult, nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza.
Pot sa il sun sa il intreb ce mi-a bagat acolo :p