silicoane!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

dar gindeste-te cum va fi la 85 de ani cind nici celele mai cele operatii estetice nu-ti vor mai tine fata unde era pe vremuri, in schimb vei avea sini ca portocala, ca la 25 de ani.
n-o sa rida lumea? hm?

Miau draga,
nici poveste,astazi spuse o doftorita intr-o emisiune ca la un moment dat silicoanele trebuiesc ridicate...deci nu o sa ramina ca portocala .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai raman ca si portocalele numa' un pic mai spre buric. Gravitatia le schimba pozitia nu si forma!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Gogosel, hai ca am si ras, dar trebuie sa te contrazic. Eu sunt draga baba de la "animal planet", iooi.

Deci, am mai spus de altfel, dupa 2 bebici... sanii mei cupa D (naturali 100%), au ajuns pe la un B mai sfrijit asa, deci cum sa zic eu, ca vazusem o poza cu niste sani dupa ce au fost scoase implanturile... cam asa, sosete ce mai! Deci a ramas pielea, continutul cred ca e in burtici la fetele mele, o sa verific... ca nu stiu zau unde a disparut asa subit.

Inaioana, asa zic si eu, nu am ce pierde (ca fara implanturi vor arata ca acum), imi pun si eu, dar mi-e o fricaaaa de mor. Cred ca daca ma duc la dr. Stan, cand o sa ma vada cum tremur ca varga, o sa ma trimita direct la psiholog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

O amica s-a operat la Antohi si era programata la orele 14. Ii era foarte frica si nemancata pana la ora aia a vomat si nu a putut sa o opereze. Intr-adevar, a trimis-o si pe la psiholog. La a doua programare s-a operat.
A vrut si ea la Dr. Stan dar a stat 5 luni sa il astepte din tot felul de plecari si a renuntat.
Acum cand imi aduc aminte de mine, a contat incredibil de mult doctorul care era de o veselie fantastica, faptul ca m-am operat in aceeasi zi cu sora mea si ora matinala. La 10 eram operate amandoua.
Martie, nu are de ce sa iti fie teama, gandeste-te ca te lasi pe mana unor profesionisti, cu asta se ocupa. Incearca sa vezi partea frumoasa a lucrurilor, gandeste-te ca o sa ai niste sani misto :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie imi pare bine ca exista subiectu asta, am reusit sa am acum un sutien potrivit.
Se pare ca la cele 70 de kile ale mele nu am totusi marimea 90C , ci 75 DD......
asta inseamna ca dupa ce slabesc o sa trec la 70?
pana acu purtam inainte de copii 75 B, si dupa am trecut la 80 B, trebuia cred la 75 C....sau D. Acuma sunt in plina alaptare, ma astept sa scada DD ala.
de lasati...sunt lasati rau, da silicoane nu-mi pun, ca nu-mi da voie sotu
i se pare imoral

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Carrye, esti o draguta. De ajuns oricum ajung, sa mai creasca putin bebica. Stiu ca o sa arate bine, sunt convinsa de asta. Asta e si ideea, ca eu nu am ramas dupa sarcini nici cu kg, nici cu celulita, nici vergeturi nu am facut, am ramas cu "sosete" foarte lalai si alea. Probabil daca as fi avut 100 kg nu ma mai gandeam eu la sani, pe principiul "chelului ii trebuie tichie de margaritar".
De altfel si Inaioana (ca am vazut niste poze cu ea) e super gagica! E si pacat daca arati asa de bine sa stai atat de prost doar la Cap. sani si asta pentru ca ai alaptat, nu pt. ca i-ai fi avut asa de la natura.
Multumesc pt. incurajari, stai linistita ca atunci cand se va apropia momentul, cred ca te voi ameti cu intrebari.

Sabina, m-ai spart cu faza cu "imoralitatea". Am mai vazut scris de cineva pe alt forum ceva de genul "femeile care are silicoane e depravate si umbla cu golani", ca am ras o zi intreaga. Vad ca din ciclul acesta se arata si pe acest forum "idei".
Mie sotu' tre' sa-mi dea vreo 5000 de euro, nu voie.... (glumesc, desigur, sau nu glumesc ca eu acum stau acasa cu bebi si am o minunata indemnizatie de 825 lei pt. 2 copii).

Mergi la inceput

aolicaaa...imoral in sensul ca modifici ce-a dat natura:))), nu ce umbli cu golani prin baruri, loL
;-00))

si m-a cam deranjat remarca ca apar "idei" pe forum, ai nitica grija cu categorisirile.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Sabina, scuze te rog, nu vreau sa jignesc pe nimeni, chiar eram distrata, dar uite, ca tot ai precizat chestia cu "modificatul naturii", daca ne vopsim parul nu modificam natura, ca natura ne-a facut brunete, dar noi ne facem blonde, de ex. Si exemplele pot continua...

Scuze inca o data Sabina, nu am vrut sa fiu nepolitioasa.

Mergi la inceput

pai da, cam acolo bate sotul meu, de exemplu i se pare aiurea sa te vopsesti, etc etc, el crede ca daca ai personalitate, ce conteaza par alb sau riduri sau sani lasati?
la kg in plus se face si el vinovat, asa ca le considera asa cum trebuie, adica in plus si demne de "modificat"

martie, nu m-am suparat de-adevaratelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamy2 spune:

oanna3 am incercat sa-ti trimit pm dar n-am reusit! o sa-ti raspund la intrebarile tale maine (sau azi) ca mi-e somn acum. dupa ce am scris un roman despre cum a fost cu operatia si dupa, cand am icercat sa-ti trimit mesajul scria ca nu accepti mesaje private.

Mergi la inceput