silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 19

martie spune:
Carrye, dar a explicat Inaioana de ce asa de scump la Stan, ca protezele sunt scumpe, fiind cele mai bune la momentul asta. Manopera e chiar la fel ca la ceilalti.

Alina spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Draga mea, daca ma intrebi ce firma sunt, habar n-am :P Tin minte ca l-am intrebat pe doctorul meu care e faza cu Matrix ca toti barbatii nu stiu sa intrebe altceva decat de Matrix. Si mi-a raspuns ca este o firma care produce proteze. Acum nu stiu daca am Matrix sau o alta firma. Am avut incredere in el.
Nu stiu de ce vi se pare asa ieftin, cam astea sunt preturile. Au mai scazut, nu mai e ce era. Cand am iesit in oras la cateva zile dupa operatie am ramas surprinsa sa vad cate femei au implant. Pana atunci nu m-am uitat niciodata la aspectul asta. Marek cerea si mai putin decat doctorul meu si daca de doctorul meu nu a auzit toata lumea asta are ceva notorietate. O amica s-a operat la Antohi si a platit 2300.
Jianu stiu ca e de-a dreptul "nesimtita". Cere 3500 euro, fiecare consultatie e 200 lei si te si obliga sa iti faci analizele la ea la clinica...Cunosc o tipa pe care a trimis-o iubitul ca doar el platea, ca e cea mai buna. Fiecare cu parerile lui. Si mi-a povestit ca a uscat-o de bani.
Si bineinteles, distinsul Dr. Stan care stiu ca cere tot vreo 3500 sau mai mult, nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza.
Pot sa il sun sa il intreb ce mi-a bagat acolo :p
Hai mai Carry,parca ziceai ca esti informata...cum nu stii ce proteze ai,cum se cheama producatorul,exact ce contin,cum rezista pe termen lung,tot,tot!
Serios,mi se pare f important,eu as fi studiat inainte,mi se pare esential sa stiu ce "sta"in corpul meu.E ok cu increderea in doctor dar...are si asta o limita...
Alina

Carrye spune:
Mda. Si daca maretul Dr. Stan, zau ca aveti o pasiune pt el, iti arata o proteza si iti spune ca este cea mai buna firma de pe piata si ca tu exact aia o sa ai, il crezi. Cine iti garanteaza ca exact aia o sa ai? Nu tot despre incredere vorbim?
Sunt sigura ca si doctorul meu foloseste cele mai bune proteze nu doar Dr. Stan. Na!
Am intrebat-o azi pe sora mea daca ne-a spus la consultatie ce proteze vom avea si ea zice ca ne-a spus firma dar nu a retinut si nici eu.
Stiu ca am proteze cu gel coeziv, profil inalt, forma rotunda de 260 ml, in tabelul respectiv fiind cea mai mica marime. Probabil ca era tabelul firmei producatoare. Mi-a si aratat cand a facut calculele unde ma incadrez si l-am ascultat, n-am cerut mai mari desi dupa, mi-a parut rau.
Daca ar fi sa ma operez din nou tot la Dr. Voicu as merge :) Mi-a facut niste sani incredibil de misto si pot sa demonstrez asta oricand :P

XIO spune:
M-am uitat pe siteuri ... 2 modele ca sa zic asa mi-au placut de la Stan :
http://www.cms.ro/rezops.php?op=sani&caz=14&pag=1
http://www.cms.ro/rezops.php?op=sani&caz=11&pag=
Cu mentiunea ca prima tipa nu stiu de ce si-a pus implant(prima de pe prima pagina)
De la Bratu la fel , dar n-am mai salvat .
sa-i stapaniti sanatoase fetelor
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

inaioana spune:
quote:
Mda. Si daca maretul Dr. Stan, zau ca aveti o pasiune pt el, iti arata o proteza si iti spune ca este cea mai buna firma de pe piata si ca tu exact aia o sa ai, il crezi. Cine iti garanteaza ca exact aia o sa ai?
Carrye, iti garanteaza faptul ca vezi protezele inainte de operatie deoarece vin pe comanda, fiecare are seria ei unica si certificatul de garantie (pe care le am!), se platesc separat pe factura. Ele vin pentru tine, cu numele tau printat pe cutie,toate specificatiile de la producator, brosura lor si certificatul de garantie.
Eu nu cred pe cuvant pe nimeni, eu am ales acest proteze inainte sa aud de Stan.
Nu am auzit pana acum de nici o firma producatoare de implanturi din gel coeziv care sa aiba ca cea mai mica marime a unei serii un implant de 260cc/grame.
Pentru cine este interesat, iata modelele :
Inamed/McGhan (Matrix style)
http://www.cohesiveimplants.com/410brochure.pdf
http://www.cohesiveimplants.com/510implant.pdf
Mentor (MemoryGel style - rotunde)
http://www.memorygel.com/products.aspx
Diferenta de pret a implanturilor in sine este mare deoarece una este sa cumperi practic o punguta goala din silicon pe care doctorul o umple cu ser fiziologic (asta costa pana in 4-500E) si alta este sa cumperi proteze facute pentru tine din silicon coeziv garantate pe viata... Pretul protezelor poate varia de la cateva sute de dolari pana la 1800-2000E, din cate stiu.
Carrye, imagineaza-ti daca poti, ca nu scriu toate acestea ca sa te contrazic pe tine personal, mi-e egal unde te-ai operat si cum, e minunat ca esti multumita si din punctul meu de vedere asta este "end of story". Dar sunt convinsa ca sunt persoana realmente interesate de aceste detalii.
Cat despre dispretul tau afisat continuu fata de Stan prin tot felul de epitete deplasate, care nu pare sa aiba nici o motivatie rationala...mi se pare absurd...
Ioana cu

libiuta spune:
Carry, te-ai operat la dr.Voicu? Si pe mine ma batul gindul sa merg la dinsul. Poti sa-mi dai mai multe detalii despre operatie,te rog? Ti-a dat vreo garantie pt implante?

Carrye spune:
Si totusi asta faci incontinuu...draga mea, nu te da nimeni jos de pe piedestal. Esti "cea mai informata" :p Tot timpul vii tu cu informatii pretioase...
Ma mir ca nu te-ai operat singura :)
Imi spune sora mea acum ca parca era si volumul de 240 ml trecut in tabel, nu imi amintesc, asa o fi. Oricum, stai linistita nu am dezinformat pe nimeni, nu despre asta era vorba. Eu asa tin minte.
Fetelor, dam examen aici? Ca deja ma simt si aiurea ca mai intru sa mai scriu. Am primit deja avertisment, vrei sa nu mai scriu? Ai fi mai fericita? Hai ca te las pe tine sa le raspunzi fetelor...

Clover spune:
Carrye, in loc sa devii agresiva ai putea sa suni doctorul si sa aflii de care proteze ai. Pari sa ignori din ce sunt facute cu toate ca asta are o influenta foarte mare asupra felului in care se vor comporta in timp.
Poti sa explici cum e si faza ca barbatii intreba imediat daca ai Matrix? Pur si simplu sunt pe langa subiectul ce zic barbatii de implanturi.

inaioana spune:
quote:
Si totusi asta faci incontinuu...draga mea, nu te da nimeni jos de pe piedestal. Esti "cea mai informata" :p Tot timpul vii tu cu informatii pretioase...
Ma mir ca nu te-ai operat singura :)
Imi spune sora mea acum ca parca era si volumul de 240 ml trecut in tabel, nu imi amintesc, asa o fi. Oricum, stai linistita nu am dezinformat pe nimeni, nu despre asta era vorba. Eu asa tin minte.
Fetelor, dam examen aici? Ca deja ma simt si aiurea ca mai intru sa mai scriu. Am primit deja avertisment, vrei sa nu mai scriu? Ai fi mai fericita? Hai ca te las pe tine sa le raspunzi fetelor...

Ioana cu

martie spune:
Da, asa este, Inaioana, vine si factura sparat pentru implanturi, ni s-a atras atentia supra acestui aspect pe alt forum de catre o tipa care lucreaza la un cabinet de chirurgie estetica. Chiar spunea tipa ca unii medici sunt hoti la propriu, te taxeaza ca pentru implanturi de 2000 de euro, dar ei iti pun unele de 500 de euro. Si ne sfatuia pe toate fetele sa fim atente sa ne dea 2 facturi, una pentru proteze si una pentru manopera. Eu am ramas masca, dar uite ca de aia e bine sa fii informat sau si de aia..
Plus ca asa ne-a spus si fata aceea, ca vin direct de la producator, special pt. tine, cu toate specificatiile, garantia, ceea ce mi se pare absolut normal, ca sa nu zic vital, e totusi viata ta, sanatatea ta..
Carrye, nu ca dr. tau nu ar fi un dr. foarte bun, dar gandeste-te si tu, normal ca esti multumita de cum arata sanii tai, nu aveai niste sani "maltratati" de 2 serii de alaptat. Daca ai vedea cum arata ai mei dupa alaptat, ai intelege de ce ne agitam atata cu cele mai bune proteze.