Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
reiau, dupa ce mi-a sters Vlad tot ce-am scris
ramo, legat de aparitia dintilor si maselutezlor iti zic si eu acelasi lucru si anume ca nu e cazu sa-ti faci probleme, este programat genetic din cate stiu si apar atunci cand trebuie
despre constipat vad ca fetele ti-au scris cele mai bune remedii si in plus, tu singura ti-ai dat seama ca e la laptele de vaca (si eu cred acelasi lucru). A o prietena care a incercat muuult variante de lapte de vaca pt.ca avea aceasta problema cu fetita (de un an jumate) si a trecut inapoi pe formula (chiar si acum la 2 ani si 1 luna tot Milumil 3 este pt.ca nu are incotro....fetita se constipa si se schinuie cateva zile pana face ceva si au incercat toate variantele, de la lapte "ieftin" pana la Parmalat si altele asemenea si tot degeaba)....asa ca ai grija, urmareste si decat sa ai probleme mai bine va intoarceti la formula
beatrix, merci pt.urari (chiar si cu intarziere, m-a bucurat f.mult mesajul tau)....la fel si celelate mamici care mi-au admirat baiatu' :))))
Monique, la multi ani pt.Iulian, am vazut ca a fost ziua lui, ii doresc multa sanatate, sa fie iubit, sa aiba noroc in viata si sa se bucure la maxim de Cosminuta
aseara am fost la Itzy s-o chelim pe papushik, nu vreti sa stiti cum a fost....o las pe Alina sa povesteasca Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AdinaF spune:
gonghy, am vazut pozele cu Maya cea shugubeatza si pletoasa ca o papusa.
beatrix, ai un fecior pe cinste, mi se pare asa matur si serios, din copilul asta se va face ditamai barbatul care stie ce vrea in viatza, garantat! Ce repede i-a crescut parul din sept pana acum!
Lili, ti-ai ratat vocatzia! in Locul tau, detectiv ma faceam, cu spiritul tau de observatzie! Si mie mi-a placut mult costumatzia de iarna a lui Mathias! eu cred ca i-as fi luat numar mai mare, "sa-i fie buna si la anul" :) Rad, pt ca asta e deviza mea, dar na, cand trebuie sa cumperi totul dublu, cred ca incepi sa gandesti putzin altfel.
Sephora, fiul tau si cand sta relaxat si bea laptic pare "pericoloso". Distractzie placuta in continuare .
Tiramisu, fac maine, vreau sa-mi surprind sotzul...
ramo, si eu tot prune uscate ti-as fi recomandat, ai mei au furat o data din pungutza cate o bucata, si si-a facut rapid efectul , ca sa ma exprim frumos :).
lakioana, eu cred ca la varsta asta nu aproximeaza perfect distantzele, si uita foarte repede unde se afla. Eu am un covor gros in fatza canapelei, daca nu, tzi-as recomanda sa pui o plapuma in jurul ei, ce daca arata " ca naiba", macar o perioada. Eu in dormitorul nosru nu ii las, ca deja avem gropitze in moibila de lemn nou-noutza (facute cu catarama de la curea), si ditamai zgarieturile pe parchetul nou-noutz .Ce-i prea mult, e prea mult.
lexi, cred ca sunt vreo 400 de km intre noi, ai mei nu prea rezista la drum, dar pe la primavara poate facem sa ne intalnim undeva la mijlocul distantzei. Daca te pot ajuta cu vreo nelamurire, te rog sa apelezi!
cristina, la sfarsitul lui sept suntem in Dej! Sa mor daca va ratez acum , abia astept sa va vad in formatzie completa!
O zi faina tuturor!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
Intrebare:
Alex de aseara n-a mai mancat nimic. Ia mancarea in guritza, dupa care o scuipa instantaneu si face asa, ca si cum ar vrea sa vomite. V-ati confruntat cu asa ceva? si el are gingiile umflate, dar la eruptzia dinainte nu a reactzionat asa.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Adina, multumesc mult, probabil ca o sa te bombardez cu ceva PM-uri.Poate ne vom intalni la primavara, mi-ar face placere! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
Adina, e posibil sa fie de la gingiute....si Vladis scuipa mancarica din gurita dar doar cand i-au aparut caninii !!!! a durat vreo 2 sapt. timp in care i-am dat mai mult lapte ca-l accepta mai usor si nu l-am fortat .....sau verifica-i gatul, sa nu aiba vreo amigdalita ceva
hai sa fiti sanatosiLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
scumpik_lui spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt cam suparata astazi pentru ca Luca a inceput de ieri sa tuseasca putin, iar azi fiind vineri am fost cu el la medic sa nu-l las asa pana luni. Cannd am ajuns la cabinet asistenta mi-a spus ca medicul nostru e in concediu si ca trebuie sa intram la doctorita de alaturi ca ea il inlocuieste. Bun, am zic ca intru sa vad ce are copilul sa nu fie ceva grav. Am intrat, l-a consultat si imi zice sa stau linistita ca nu are nimic, e sanatos, foarte sanatos si ca are doar fff putin rosu in gat dar nu-i nevoie de antibiotic. Mi-a dat reteta si cand ajung la farmacie aflu ca trebuie sa-i dau antibiotic
, iar acum nu stiu ce sa fac, sa-i dau sau nu. Deci trebuie sa-i dau asa: nurofen, zinnat, si doar daca tuseste mai tare sa-i dau si ambroxol. Ce sa fac?Sa-i dau sau nu amtibioticul?
merg sa citesc din urma si revin
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Am uitata sa pun pozele:
* sa ma fac tractorist sau politist?
* imi place sa ma joc cu perdeaua
* ce bine e sa dormi asa
Am primit si eu banii azi, dar aveam 900 lei. S-a marit cumva indemnizatia?
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Monique_new spune:
Lilina multumimAti terminat cu amenajatul biroului ?? ca poate ne mai vedem si noi macar in fata blocului, ca sa nu zic ca stickul ala zace pe birou sa ti-l dau.
scumpik_lui nu stiu ce sa-ti spun ca noi nu am avut niciodata rosu in git doar bronsita direct, dar e bine sa-l ai in casa ambroxolul si vezi cum evolueaza.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
scumpik_lui l-am vazut pe Luca cum doarme sint caraghiosi rau si Cosmi ne mai calareste asa cu niste picioare in gura.Cit de indemnizatie nu am auzit sa se fi marit iar eu in nu am luat-o. Stiam doar de alocatiile pt copii ca au crescut.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Adina, verifica-l pe Alex in gatut, poate il deranjeaza. Se poate sa fie si de la dinti, la mine Narcisa s-a comportat diferit de la o eruptie la alta, ba a fost nervoasa, ba a salivat, ba a mancat mai putin, ba nu a avut nimic.
Scumpik, ti-am mai spus eu, e scumpic Luca Mi-au placut pozele. Eu am luat tot 800 de lei, si nici nu am auzit sa se fi marit indemnizatia. Cat despre antibiotic, nu stiu ce sa zic, poate sa mai astepti putin... Nu stiu, mai vezi ce zic fetele; neplacuta situatie, sa nu dai peste doctorul tau.
Lilina, deci ati chelit papusica... Asteptam pe Itzy, sa ne povesteasca cum a fost.
Monique, la multi ani sotului tau, am admirat tortul dar nu mi-a dat prin cap sa fac si o urare. Multa sanatate!
Lexi, iti doresc sa te intalnesti cu Adina, cat mai repede.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi