Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
Lexi si xandrutza_76
Nu stiu cum a facut Gety pateul dar eu i-am facut pt Cosmi o data din ficatel de pui fiert frecat cu unt. a iesit bun rau ca am mincat si noieventual niste verdeata daca vrei.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monique_new spune:
lakioana eu te inteleg.Cred ca toti fac la fel la virsta asta. Citeodata parca vorbesc cu turcii si Cosmi intelege la fel tot ce ii spun, zice " nu nu " ca stie ca nu are voie, se uita in ochii mei si tot face. Pe mine ma dispera cu scosul din sertare si tras de toate cablurile din casa. Nici nu stiu cum sa ma procedez nu vreau sa tip la ea ii explic ca nu are voie si de ce si degeaba .Ma scoate din minti citeodata. Si dupa ce o cert vine si ma ia in brate sa ne pupam. Ce sa mai certi la ea. ii mai repet inca o data ca nu e bine ce face.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
ramomar spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76quote:
Originally posted by ramomar
Eu sunt destul de suparata de2 zile, ca puiul meu s-a constipat destul de tare (habr nu am de la ce) si face kk cu sange si plange sarcuta de mi se rupe sufletul. Plus, ca mai am o ingrijorare, noi avem doar 6 dintisori, desi sunt inflamate rau gingiutele ies tare greu. Oare ar trebui sa-mi fac griji? mai e vreo bucurie cu dintisori asa putini si fara nici o maseluta?
pupici
Ramo siPATRICIA MARIA (06.09.2006)
Ramo, da-i lichide multe, fructe, prune, pere, portocale, eventual un supozitor.
Sa stii ca si noi avem tot 6 dintisori si o maseluta care abia a spart gingia. Eu zic sa nu te ingrijorezi.
Pupici Patriciei.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
multumesc pentru sfaturi. In privinta dintisorilor m-am linistit
![](pupic.gif)
Ramo si
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Lakioana, si Narcisa face de astea, tot asa ii place sa se catere pe pat si alearga pe acolo; daca ati vedea-o unde se catara, sau unde incearca sa se catere, cred ca v-ati pune mainile in cap. Incerc sa rezolv totul cu vorba buna, o mai cert, ii explic ce poate pati daca face anumite lucruri sau nu ii dau voie sa faca anumite lucruri, ea se supara, dar tot ea vine la pupat.
De cazut nu prea a cazut din pat, macar se da jos frumos.
Eu cred ca Reby te intelege si cand ii spui de cazutul din pat, dar poate ii place foarte mult sa se catere acolo... Si Narcisa da semne ca intelege, dar continua sa faca anumite lucruri, desi stie ca nu are voie. Sper sa corectam si asta cat de repede.
Monique, e buna ideea cu verdeata in pateut.
poze cu noi
ramomar spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Fetelor,
Nu mai am liniste deloc. Fata mea e destul de cuminte in general, dar face ceva ce ma pune pe jar in fiecare zi. Stiu ca orice copil urca si coboara singur din pat la varsta asta...Reby...si ea la fel, insa placerea ei cea mai mare este sa stea in pat in picioare...se joaca acolo...si dupa aceea uita unde e si isi da drumul de acolo in orice pozitie. Bineinteles ca da cu ce apuca...si in general cu capul. Nu stiu ce sa ii mai fac sa inteleaga. Dupa ce o adun de pe jos o intreb daca a cazut din pat (pt. ca de multe ori eu sunt cu spatele sau in alta camera)...imi spune da...da. Ii spun sa nu se mai urce in pat. O intreb "bine?". Ea: "bie". De multe ori cand vorbesc asa cu ea intelege si nu mai face anumite lucruri. Dar pe asta nu vrea pur si simplu sa il inteleaga. Nu stiu cum sa o mai conving. Mi-e ca cade rau si pateste ceva...ca e ceva distanta.
Poate sunteti si voi in aceeasi situatie...si ma sfatuiti cumva.
Mersi
Va pupam
_
Lakioana mami luiReby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
lakioana ce poti face pe moment pana invata unde e si sa aibe grija e sa stai langa ea cand e in pat. Si Patriciei ii place mult in patul nostru, e mare, are loc sa danseze si sa invarte ca un titirez, dar noi de obicei cand are acest spectacol stam unul pe o parte a patului si unul pe cealata, iar cand e singura nu prea face prostioare, se da jos, vine ne ia de mana si ne duce sa fim cu ea, cred ca simte peicolul, mai ales ca i-am tot explicat ca poate cadea jos si ca o sa o doara.
sper sa scapati repede de problema
pupici frumoasei Reby.
Ramo si
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lakioana/lakioana.jpg)
lakioana spune:
Bine ai sosit in Ro, Usorlili!!! Iti urez sa recuperezi rapid tot timpul petrecut departe de Teu. In rest numai sanatate si bucurii.
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
lakioana spune:
quote:
Originally posted by ramomar
lakioana ce poti face pe moment pana invata unde e si sa aibe grija e sa stai langa ea cand e in pat. Si Patriciei ii place mult in patul nostru, e mare, are loc sa danseze si sa invarte ca un titirez, dar noi de obicei cand are acest spectacol stam unul pe o parte a patului si unul pe cealata, iar cand e singura nu prea face prostioare, se da jos, vine ne ia de mana si ne duce sa fim cu ea, cred ca simte peicolul, mai ales ca i-am tot explicat ca poate cadea jos si ca o sa o doara.
sper sa scapati repede de problema
pupici frumoasei Reby.
Ramo siPATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mersi...e cea mai buna idee cand se afla in patul mare si cand stim ca e in pat.
Problema e ca ea se urca pe canapea si face asta atunci cand ma astept mai putin. De exemplu azi, cand ii pregateam mancarea de dimineata (la noi livingul e una cu bucataria...despartita doar de o arcada)...o urmaream incontinuu, pt. ca si ieri a cazut. Faceam ceva, ma uitam la ea. Cand am inceput sa-i blenduiesc fructele, am vazut-o cu coada ochiului ca se urca in pat si stiam ce urmeaza. Am apucat sa-i spun :Reby, nu... si o vad deja sus uitandu-se la mine razand. Pana sa apuc sa ajung la ea, face un pas in gol...si dusa a fost. Bine ca azi a cazut intr-un picior
![](icon_smile.gif)
Edit (ca am fugit inainte repede sa o culc, ca nu mai rezista): Si noi am avut probleme cu constipatia, cand ii dadeam fier. Am scapat de ea numai cu fructe muuuulte. Si acum ii dau dimineata fructe de tot felul, mai ales para, portocala si kiwi in amestec cu altele. Acum noi suntem ok din punctul asta de vedere.
M-a durut sufletul cand spuneai cum face ea cacutz. Ii urez sa fie cat mai repede ok. Pupici si din partea noastra Patriciei.
_
Lakioana mami lui
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
lakioana spune:
Multumim fetelor pt. raspunsuri. Vad ca la varsta asta toti sunt nazdravani...si nu inteleg ei prea multe.
Daca mai aveti ceva idei cu privire la problema noastra...sunteti binevenite!
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
ramomar spune:
multumesc lakiona pentru sfat; fructe papa destul de multe si de la ce s-a constipat asa dintr-o data nu-mi dau seama. Eu m-am gandit ca poate fi si de la laptele de vaca, acum i l-am introdus, inlocuind formula. Am mai avut problema asta doar o data pe la 5-6 luni.
In legatura cu problema voastra vad ca e destul de dificil, deci tot ce poti face e sa stai cu ochii pe ea ca pe butelie
Monica am vazut ce mare ajutor ai tu la curatenie Mi-au placut enorm pozele cu Cosmi in zapada
. Vreau si eu zapada....
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Ramo, daca vrei zapada, te asteptam la Suceava
In sfarsit mi-au intrat banii. Cred ca o sa ies iar, sa merg la cumparaturi.
poze cu noi