Bucurii de sept-oct 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, am vazut pozele cu Eric, e tare finut, mie mi-a placut cea din cada in care ai prins si stropii de apa si cea din parc cu alea 2 pasari (ciorele erau?)Eu zic ca o sa aiba parul sarmos ca al tatalui.

Usorlili, bine ai venit in Romania si te rog sa-mi scrii cat te-ai inmuiat cat timp ti-ai tinut odorul in brate?

Gonghy, cu ce sampon iti speli fetita pe par de are o podoaba capilara asa frumoasa. O sa pun si eu poze cu Maria sa faci o comparatie.

Xandrutza, si eu il fac tot cu untulet, dar mai pun lapte ca sa pot inmuia paine in el.
Ai vazut ca ai primit banii azi? Spor la cumparaturi.

Lakioana, asta ar fi solutia, zic si eu, ori sa stai langa ea, ca sa previi o lovitura mai serioasa, ori sa o tentezi cumva sa-si schimbe locul de joaca.

Scumpik_lui, ca sa raspund la intrebarea lui Luca, cred ca politist ar fi mai bine si vad ca are aceeasi placere cu perdeaua ca Maria mea, numai ca printesa mea trage de dansa.
Eu am inteles ca tot milioane e alocatia. Asa ca tu, daca ai 9 mil. :
- ori ti-a ramas unul de anul trecut,
- ori a venit Mosul mai tarziu cu 1 milion la tine
- ori ai o pila la banca
- ori ai o pila la Primarie

Monique_new, dar ati avut zapada, nu gluma, la tort nu m-am uitat prea mult ca e pe lista alimentelor interzise, iar cu motocicleta merge singura prin casa? Cred ca e motorizata
.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Hop si noi la ceas de seara...

Scumpik, Monique, faine poze!

Ramo, imi pare rau ca sufera printesa ta. S-ar putea sa aiba dreptate fetele in privinta laptelui, stiu de la cineva ca i se constipau copiii (de 3 si 6 ani) de la lapte Dorna rosu 3%.

Xan, spor la cumparaturi! Cand vrei sa vii cu Narci sa ne jucam, anunta-ma!

Adina, costumasul i l-am luat de 18 luni, poate o sa-i vina si la anu'...sper. Pe cel primit de la nasha-sa (0-3 luni) l-a purtat si la inceputul iernii desi i-era cam scurt la maneci. Daca i-as fi luat costumas de 24 - 30 luni cred c-ar fi aratat M ca-n "Iarna pe ulita" a lui Cosbuc:

"Haina-i maturand pamantul
Si-o tareste abea-abea
Cinci ca el incap in ea;
Sa mai bata, soro, vantul
Dac-o vrea!"

Am facut tiramisu. A iesit...inecat. Crema este cam zeama din cauza mea fireste, cred c-am gresit proportia la branze, asa ca bietele piscoturi inoata . Va rog, astfel, pe cele care aveti reteta, sa nu ma provocati la duel, ma declar invinsa prin neprezentare. Bine macar ca-i comestibil! Nici macar o poza nu merita sa-i fac. Nu-i nimic, din greseli invata omu', asa ca data viitoare sper sa-mi iasa ceva mai aspectuos.

Scumpik, incepe tratamentul cu Nurofen si in caz ca Luca face febra da-i antibioticul. Eu una i-as da 1-2 pufuri de Tantum verde in gat.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Adina, uf, imi pare rau ca Alex n-a mai papat nimic, nu stiu ce sugestie sa-ti dau.

Fetelor, ce sa-i mai dau copilului sa manance dimineata? Voi ce le dati la micul dejun? Precizez ca nu-i dau produse din carne procesata (sunca, cremvursti, pateu si suratele lor), omleta doar de 2 ori pe sapt, in rest lactate zilnic si mi se pare cam mult. Va rog, please please please, idei!

Am fost azi la BRD si zicea o BRD-ista ca luna asta, din nu-stiu-ce motive, indemnizatia intarzie.

Gety, vezi c-ai mancat un "8". Ori te joci cu noi si vrei sa ne pui mintea la contributie?

Mergi la inceput

Micul meu cautator de scame ma aduce in pragul disperarii, in curand aspiratorul va deveni o prelungire fireasca a mainii mele si cu toate astea M tot gaseste si mananca scame. Mai am si-un catel urias de plush umplut cu bobite de polistiren, M mananca si din alea, dar nu ma-ndur sa-l arunc fiindca-l am amintire de la un prieten drag care a murit. Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamilili, strange catelul si nu i-l mai da.

In privinta micului dejun, Teo mananca fulgi de porumb (Fortza)-ii pun pe fotoliu si el ciuguleste, stafide (ii plac tare mult, dar am obs. ca il constipa), cereale Nestle chocapic, musli crocant. Plus sana/banana/suc de porto/out fiert moale.

Mergi la inceput

Scumpik, eu nu i-as da antibiotic pentru putin rosu in gat. Antitermice, in caz de febra, sosetele cu otet diluat cu apa, Nurofen alternat cu supozitoare de novocalmin.
Sanatate!

Azi mi-au intrat banii pe card. Greuuu, tare greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, chiar mi-ai dat o idee buna cu pateutul, o sa fac si eu. Si cu ceva verdeata. Ai avut dreptate cu banii astia, daca nu aveam de platit o asigurare nu ma stresam asa tare.
Lili, o sa vreau sa ne vedem la Bambi, mi-a placut ce am vazut in poze. Vorbim O sa ma gandesc, poate vin cu niste idei faine de mic dejun. In loc de omleta poti sa incerci un ochi fiert, Narcisei ii place. O pasta de branza ar papa Mathias? Uf, tot lactate... Ma mai gandesc.
Mephala, pupici! Ce mai faceti voi?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eu nu cred ca mai stau, as vrea sa vad un film.
Va doresc somn usor si vise placute!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am adormit si eu in sfarsit un duracell! La noi a nins azi tare frumos si am fost la sanius! Poze n-am

Adina - nu am patit asa ceva cu Vladut si nu stiu ce ar putea avea Alex. In septembrie daca ne intalnim, sigur venim cu cate 2 bucati de copii de caciula

Mephala - si eu ii dau zilnic stafide la Vladut dar nu s-a constipat, dimpotriva, parca face mai des si mai mult kk decat inainte. Se intampla si de 4 ori pe zi, nu diareic, numa bun

Ce devreme va intra voua banii. Mie-mi intra intre data de 15-20 de obicei.

Ramo - cum ii? a vrut Patri sa manance prunele?

Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Cristina, posibil sa nu fie stafidele de vina? Eu le-am vazut umflate in caca (scuzati imaginea!) si am zis ca au absorbit o mare cantitate de apa, fapt ce a dus la constipatie. Misto logica, nu?

Xandrutza, multumim, suntem bine. A inceput Iustin gradinitza, azi a fost a doua oara si e destul de necajit/timorat. Si noi pe langa el.
Plange si suspina ca nu vrea la gradi, vrea acasa sa se joace cu Teo.

Vizionare placuta!

Mergi la inceput