Copiluti de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
babygirl spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI!
Ne-am intors si noi din vacanta, ne intram incet-incet in ritm. A fost foarte frumos, dar cam scurt. Poze pe YM.
Androix spune:
Nu ma dati disparuta, ma pun sa-mi reinstalez windowsul ca s-a busit. Acum am citit putin si va scriu de pe pisiul veki.
La multi ani pentru Oana si Cornelia! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bucurii nenumarate!
Cuscra, ma asteptam sa spui orice despre capitala da nu ca e scumpa.
Gata, tineti-mi pumnii pentru ca evident iar nu stiu daca o sa-mi iasa figura fara sa buchisesc o zi si o noapte la calculator!
Andreea mama de Filip si Georgia
fran spune:
La Multi Ani la sarbatorite !
In vremurile bune ziceam chiar in ziua cu pricina...
Eu sunt in continuare siderata de ce se intampla la mine la serviciu, i-am rugat sa-mi faca naibii oferta aia odata ca de la 1 februarie as vrea sa plec daca nu o accept. Mi-au zis dupa lungi discutii ca o sa fie gata pana vineri. Insa m-au chemat deja de 2 ori pana acum sa-mi faca diverse "oferte" care mai de care mai idioate-una era sa lucrez un an la Viena, da' pe acelasi salariu si diurna -si dupa ce ma intorc mai negociem...Vorba lui Loreen, cred ca am fatza de proasta. In fine, maine ar trebui sa fie ultima zi de stres...
Danelutza-imi pare tare rau de intamplarile prin care ai trecut, si acum si mai demult...
Nelia-tare scump trebuie sa fie zambariciul mic. Eu nu pot sa-i las lui Iepu parul lung ca nu prea sta la pieptanat si i se incurca rau-mai demult i-am taiat pur si simplu niste "noduri" din par, ca nu se mai descurcau de nici un fel. Cred ca si tipul de par predispune la asa ceva, il are foarte subtire, des si cam uscat.
Pt. fanii lui Thomas
http://www.dltk-kids.com/crafts/transportation/mthomas.html
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Danelutza spune:
Buna dimineata si de la mine.
E zi de joi, deci ma pling la voi
Iar sint zombi, iar a facut febra Isabella a treia noapte, astazi s-a trezit la ora 8 si a spus ca vrea "cu mami in pat", a vrut suculet de portocale, dar nu vrea sa-l bea si toti spun ca e bun in cazul virusilor uriti, ca are vitamina C, asa ca mi-am pus minuta mea umflata, la impins portocalele in masina sa iasa sucul. Acum a cerut un crenvurste si vad ca iar nu papa, imi arata cu minuta in gura, o doare gitul , asa ca... am trecut la amenintari ca-i dau sirop de tuse daca nu papa, s-a cam speriat si astept rezultatele, adica sa pape.
Multumesc pentru gindurile voastre , eu tot rau cu mina, asta este, fac bai fierbinti cu sare si sper sa-mi treaca durerile. Si colac peste pupaza, duminica avem invitati ca-i ziua sotului, asa ca... sper sa reusesc sa pun ceva in farfurii, iar de tratat miinile o sa le tratez de luni incolo. Miercuri pleaca sotul la Bucuresti si se intoarce vineri seara, asa ca... ma rog la doamne-doamne, sa fim sanatoase noi doua, sa nu stresez vecinele.
Va doresc o zi buna la toate si sanatate la pitici.
Androix spune:
Am reusit! Acum mai am de bibilit putin. Nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit din prima!
gabitzam spune:
bravo Androix Dar de la o vreme tot inststalezi la Windoze, cre' ca esti profesionista deja, normal sa mearga din prima
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
da Gabitza, chiar ca! Da nu stiu cum fac ca de la o instalare la alta mai uit cateceva. Acum de exemplu nu gasesc cd-urile de instalare a imprimantei si de fapt imprimanta s-a bulit prima, si cred ca tot ea a bulit si windowsul daca o fi posibil asa ceva. Deci toata nebunia pentru imprimanta a inceput si uite ca tocmai imprimanta n-o pot instala. Am cautat peste tot prin casa, imi vine sa urlu la luna. Mai am o sansa sa fie prin berceni. O sa vad maine cand duc kinderii ca sa putem merge la teatru.
Dupa ce iesim probabil in jur de 21 o sa sunam sa vedem cum se prezinta Georgia. Daca doarme ii lasam si peste noapte, daca face figuri si nu vrea sa adoarma ca nu e la ea acasa mergem cat de tarziu si-i recuperam pe amandoi. Sa vedem.
Se intelege ca nu am mai alaptat-o. Gata. Ultima masa pe care o tin minte a fost de revelion. Dupa au mai fost cel putin doua dar parca mi-a dat cineva delete ca nu mai retin o secunda. Asa ca acum incep reconstructia mea: slabit, par, unghii, dantura, o vizita la dermatologie ca sunt plina de alunite care mi-au aparut in timpul sarcinilor si nu s-au mai dat duse, o vizita la gineco la controlul de 8 luni , culturalizat etc
gabitzam spune:
Poate se bulise doar driverul de imprimanta, ca nu stiu cum s-ar crash-ui windows-ul de la imprimanta.
Cu sanii cum e? Se simte ca n-ai mai alaptat? Sau scapi usor?
Imi place ca ai planuri mari, bravo, sper sa le poti duce la indeplinire.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
omustata spune:
Am intrat sa va multumesc din suflet pentru comentariile frumoase la adresa Mayei. Sunteti draguta si m-am bucurat mult ca v-au placut pozele cu Alba ca Zapada pentru ca si mie imi plac foarte mult.
Nelia-ma bucur ca a sosit pachetul. Chiar incepusem sa-mi fac probleme. Sper ca Lisandru sa iti zambeasca mereu.
Danelutza-si eu eram convinsa ca te-ai ars la maini. Ingrozitor ce ti s-a inatmaplat si tie si fratelui tau (Dumnezeu sa il ierte!). Eu sunt atat de fricoasa ca nici macar nu as fi pus piciorul pe scara aia, mai ales ca am rau de inaltime. Sanatate Isei!
denisa-sanatate alor tai!
OlgaT-ce faci, mai traiesti?
Eli-multumesc de incurajariel legate de servici. Am inceput sa ma invat cate ceva si ma simt mai bine acum, ca eram tare deprimata acum cateva zile. Bine ca ai scapat cu bine dupa accident.
Eu am momente cand mi se pare ca Maya nu ma iubeste deloc. Daca Mircea este acasa, Maya se poarta ingrozitor cu mine. Eu sunt vinovata pentru tot ce nu-i place ei si da in mine imediat cum nu-i convine ceva. Am pedepsit-o, Mircea i-a tot explicat cat de urat este ce face.Chiar nu inteleg ce are cu mine. Se cearta cu mine si in somn. Insa a fost Mircea plecat si am stat doua seri numai noi doua si a fost foarte draguta, foarte clada si cuminte. Ori este prefacuta, ori se rasfata foarte tare in prezenta lui. Uneori efectiv ma face sa plang.
Gata ca trebuie sa plec la servici. Va pup si week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
fran spune:
Olga-pai cred ca te considera rivala la locul1 in sufletul lui tati, de asta cred ca se si poarta frumos cand dispare "motivul" de lupta cu tine. Din cate stiu eu cam toate fetitele trec prin perioada asta, mai mult sau mai putin. Si cred ca nu e o idee buna ca tati sa o certe, asa ii e clar ca i-a atras atentia-am citit asta pe undeva dar nu mai stiu unde, nu m-a pasionat subiectul pentru ca Iepu nu baga pe nimeni in seama daca sunt si eu prin preajma. Dar probabil ca o sa ajungem si noi la un moment dat...
Iar de iubit te iubeste sigur, si se pare ca dupa ce se poarta urat regreta mult. Parerea mea ar fi sa-ti vezi de ale tale cand vrea sa stea cu tati si sa profiti cat poti de momentele tale de liniste...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut