Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Mai devreme, cand pleca bona acasa, Andrei i-a luat caciula de blana si nu mai voia sa i-o dea inapoi, si-a indesat-o pe cap Dupa ce l-am convins cu greu, a luat in schimb sapca mea si s-a dus repede la oglinda sa vada cum ii sta S-a distrat teribil pe chestia asta. Si acum e cu sapca pe cap si merge tantos prin casa, parca este Gavroche
Ia uitati-l pe poznas www.postimage.org/aV51Lzm9-a9078e48dc9e35b061eabe2a79f0aca4.jpg" target="_blank">aici si www.postimage.org/Pq3Yfsfr-a9078e48dc9e35b061eabe2a79f0aca4.jpg" target="_blank">aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Nostim tare piciul mic, sunt asa de figuri astia mici ... Ca veni vorba de sapca ieri Patrick a vrut o caciulita noua, portocalie si a plecat de acasa fixat ca vrea sa i-o arata lui Tyler. Ajungem la daycare, da geaca jos, caciulita nu si nu. Tyler de obicei ajunge mai tarziu. L-am dus in clasa lui, le-a aratat-o la toate educatoarele si a ramas cu ea pe cap, ma gandeam eu pana vine Tyler. Ma duc la 5 p.m. dupa el, Patrick inca cu caciula pe cap !!!!!!! Nu i-au putut-o da nici cum jos toata ziua, era transpirat pe par, ud caci Tyler n-a fost in daycare ieri !!!!!!!!!!!
Azi dimineata - normal aceiasi caciula, aceiasi problema l-am lasat cu caciulita pe cap - sper sa vina Tyler, altfel deseara il sun si il duc pana la prietenul lui sa terminam obsesia cu caciula.
Nu e prima obsesie, am mai patit-o cu cizmulitele noi cu care ar fi si dormit in pat daca se putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitza, am vazut Andreiul cu caciula si sapca. Ce simpatic e!
Newmami, si Tudora a avut citeva obsesii, printre care niste tenisi rosii, cu care si acum sta in gradinita... nu renunta la ei si gata! Si ii sint deja mici!

Ma topeste Lisandru! Rinjeste cu gura pina la urechi cind imi aude vocea, daca ma apropii de el si incep sa vorbesc deja e in extaz, il apuca sughitul de atita zimbit si incercat sa spuna ceva. Astazi a spus un Ah! Foarte clar, urmat de un girrrr-it bebelusesc. Dulce e!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

OANA si CORNELIA Multa sanatate, sa fiti iubite si sa realizati multe vise...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca nu se poate , ma hlizesc singura pe-aici de ma intreaba Bianca de ce rad. Sunati-l pe Tyler sa vina cat mai repede la daycare sa nu mai faca bitul pui sauna la mansarda.
Imi imaginez in ce stres sunteti cu mutatul, termenul devine tot mai strans, dar trece si asta si apoi va veti delecta in frumoasa achizitie.

Andreea misto faza , imi imaginez doi tineri giugiulindu-se in ultimul rand

Nelia de cand ma stiu Bianca trage de agrafe si mai mereu e cu parul in ochi. Dar sta la aranjat pentru ca e tare cocheta, numa' ca n-o tine mult, daca se supara pe mine ca o trag putin de par si-l face val vartej in cap ca sa se razbune dupa care vrea sa il arnajez din nou.

Gabitza mai era un pic si-l inghitea caciula , tare haios smecherila. Stie ca in curand va trebui sa imparta cornitele?

Daniela cum se mai simte Izabella?

Clara si eu traiesc atat de intens crizele varstei "teribilii 2 ani" ca daca nu se termina cat mai repede demisionez si plec la cules de capsuni , ma terorizeaza mai ales cu imbractul si mancatul, totul vrea singura sa faca spre disperarea mea dimineata cand sunt mereu in criza de timp. Noroc ca sunt scumpi si le trecem cu vederea in doi timpi si trei miscari.

Laura bravo tie! Eu m-am ratoit la un mosulet si el la mine la Electrica care ma punea sa stau la coada lui desi eu aveam card si era casa speciala pentru asta, dar trebuia sa o chem pe functioanra de la ghiseul lui. In fine am facut ceva galagie ca daca exista casa speciala pentru card nu mi se pare normal sa astept dupa toata lumea, dar la noi toate sunt cu curul in sus.
Imi place ca suntem amandoua niste justitiare ad literam zodiei.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia ce fericire trebuie sa ai in suflet cand te uiti la Lisandru si-ti zambeste, am uitat aceste momente placute, de fapt nu le-am uitat dar sunt mai greu de adus in fata ochilor...

merge atat de greu netul asta...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

FETELOR, LA MULTI ANI PE 2008!!!!

LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!!!

LA MULTI ANI CORNELIA!!!

Va multumesc mult pentru urari si va servesc acum, dc nu e prea tarziu cu o felie de pizza, pateuri cu branza si tort de ciocolata. Toate facute de mine, in dupa-amiaza asta, ca sa ma simt o buna gospodina la 30 ani!Sa nu uit de bere, sampanie, vin sau sucuri, fiecare dupa pofta si dorinta.

Eu n-am mai reusit sa intru pe DC, vineri seara ne-am intors de la munte dupa un drum cu peripetii, cu mult stres, care cumulat cu ce-am mai servit de sarbatori s-a transformat in prima criza de fiere din viata mea, care m-a tinut in pat doua zile, cu varsaturi si febra, ameteli, etc. Acum ma simt bine, azi chiar daca sunt tot in concediu am fost la serviciu sa dau de baut ca m-au amenintat colegii ca vin peste mine daca nu merg eu la ei sa-i cinstesc.

Acum am un munte de vase de spalat ca doar ce mi-au plecat musafirii, Alex e in priza ca a fost in centrul atentiei si face numai prostioare. Maine merg la birou si sper sa am liniste sa va citesc si sa va povestesc mai multe.

Va pup si va multumesc.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Io-s in Bucuresti...sa mor io si sa ma plateasca aia in lire sterline cat or vrea ei nu as sta aici nici gratis...este infiorator...si foarte scump...sa mai zica careva ca pe litoral sunt preturile mari...sa fim seriosi...norocul vietii mele ca maine plec acasa...

Fetele sarbatorite eu v-am urat telefonic ca stiam ca nu ajung pe net decat la ceas de seara ...dansul si pupaturile cand ne-om vedea...

Anca ce poze ?!Spre rusinea mea nu am facut anul asta nicio poza de sarbatori...da stii ce-i aia,nici una...unde le-am avut bolnave pe amandoua,apoi cu musafirii si plecatul s-au dus pozarile...
Scump tare Patrick cu Tyler al lui...exact ca-n bancul cu cheile si piesa...
Cand incepeti mutatul?!

Nelia cat de frumos trebuie sa fie sa ai iar copil mic...am uitat efectiv... saptamana trecuta visasem ca nascusem al treilea copil ...era atat de real si mistourile lumii la fel de reale incat m-am trezit cu cosmaruri...dar voi boteza un baiatel peste vreo 2 luni asa ca-mi trece...

Elisor daca ar fi lumea macar jumate din cat sunt eu de justitiara am fi cu 10 ani inaintea evolutiei...ce-mi place ca io perseverez si nu ma las...chit ca ajung pachet de nervi instantaneu...
cand iti iei bilet la capsunele ia doua...in seara asta imi spunea Bianca la telefon ca o dor sanii si un pic burta...sa fie ce ma gandesc eu?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru urari. De servit, nu am cu ce sa va servesc la ce gospodina sunt. Pe mine m-a scos Doru la restaurant. Mare doamna am fost azi. Am primit cadou o zi la cumparaturi si cardul lui bineinteles. Nu e romantic, dar e practic .

Oana, la multi ani fericiti!
Frumoasa varsta . Nu stiu cum, dar si eu de 4 ani tot 30 de ani fac . M-am blocat aici. Daca ma intreaba cineva cati ani am, raspund cu bun credinta, fara sa ma gandesc prea mult, ca am 30.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia darnici barbatii astia...al meu zicea sa ma duca maine la Mall in Capitala ca face cinste cu clatit de ochi...asta o pot face la chiuveta acasa nu trebuia sa fac 300 km pe ceatza...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata!
Gabitza - scump rau Andrei !

La Multi ani, sarbatoritelor!!!

Eu sunt capie de somn! Alexandru de o saptamana se chinuie cu niste dinti care nu mai apar si noaptea il apuca franguitul si miorlaitul. Nu ca ziua ar fi altfel si daca nu as ingrosa un pic obrazul ar vrea sa stea in brate non-stop. In patut - plangesi ma duc la el din 10 in 10 minute, in patul meu... nu are loc - ca se pune de-a latul... si asa trece noaptea si dimineata la 7 ma ia de odihnita. Noroc cu Catalin care e un dulce si un cuminte (deja inchid ochii la micile gelozii, pentru ca eu as face mai rau ca el)si ii face jucarele celui mic sa mai stea si jos la joaca. Acum dorm imbratisati... si eu ma topesc uitandu-ma la ei.
Imi zice ieri Catalin: "Mami, cred mine, lui miezutzu ii apare unu dinte nou" - si avea asa o figura de atoatestiutor. L-am intrebat cine-i "miezutzu'" - mi-a raspuns ca Alexandru, dar asa ii place lui sa ii spuna.
Am vorbit cu el de gradi... abia asteapta. Iar in curtea scolii din fata blocului au inceput constructia unei gradinite. Se aude ca ar fi gata in aprilie. Mana cereasca, nu alta.

O zi minunata tuturor!

Craciun 2007

Aurasa, Catalin si Alexandru

Mergi la inceput