Copiluti de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
ChrisDun spune:
Cornelia, Oana Mygirl ! LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, cu multe impliniri si lucruri frumoase, alaturi de cei dragi !
gabitzam spune:
Hei, la multi ani fetelor, Oana si Cornelia!
Sa fiti sanatoase si fericite cu copilasii si famila!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Munciti?
Unde sunt sarbatoritele? Sa ne dea si nou o maslina, un fursec ceva...
loreen spune:
Gabitza usurel...sa se digere Sf Ion
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
La multi ani, Oana !
La multi ani, Cornelia !
nelia spune:
La multi ani, Cornelia!
La multi ani, Oana!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Eii, fetele, schimbul de zi! Ce faceti!?! Pai e frumos asa, sa nu aiba omul ce citi de-o cafea? Ia vedeti, puneti mina pe mouse, hai!
Am uitat sa va spun ca simbata am tuns fetele! Scurt, frantuzeste, cum a mai fost Agata prin primavara tunsa. Astazi le fac poze si vi le arat. Am scapat de un chin, ca le crescuse la amindoua si Agata biziia ca vrea par lung. Da, si mie mi-ar placea sa o vad cu parul lung, ca-i sta bine fara breton, dar era numai cu el in ochi si pentru mine un chin ca sa o pieptan... si pe cea mica la fel. Nu stiu cum faceti voi cu fetele voastre, ca am vazut ca sint citeva care au parul lungut. Stau la pieptanat, sa le puneti clame, coronite!?! Ca la mine nici una nu sta, acum le puneam, in secunda doi erau tot cu parul in ochi.
La noi ploua si sint 8 grade! In mijlocul iernii! Da' ploua tare de tot! Va dati seama cum e afara, ca inca se topeste zapada, plus ploaia... e lac pe strazi.
Astazi ne-am trezit cu totii la 8! Nu stiu ce se intimpla cu noi, aseara nu m-am dus la curs (bine, ca e si cel pe care nu vreau sa-l iau, e si primul si era vorba de o jumatate de ora sau o ora sa iau planul si sa cunosc profesorul), dar a uitat tati sa vina la 5.30, eu nu l-am sunat ca am zis ca stie si uite asa... Astazi dimineata iar nu stiu cum s-a intimplat, Lisandru nu s-a trezit ca de obicei la 6.30-7, Octav a uitat sa puna ceasul, fetele au dormit tun, ca de obicei se trezesc la 7-7.30 indiferent daca au de plecat undeva sau nu... asa ca a intirziat Agata, a ajuns la 8.40 in clasa si ea incepe la 7.55. E a doua oara de cind a inceput scoala, sa ne fie rusine, parinti iresponsabili ce sintem! Asa mi-e de ciuda, ca are hirtiuta din aceea care e trecuta in dosar. Gata, ma duc sa mai citesc, cit doarme Lisandru (pe pat si nu in brate, ca el doarme mult de altfel, dar in brate la mami) si acusi se face 2 si plec dupa fete si gata ziua. Va pup! Pe miine, daca nu scrieti... puneti poze!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Mai devreme, cand pleca bona acasa, Andrei i-a luat caciula de blana si nu mai voia sa i-o dea inapoi, si-a indesat-o pe cap Dupa ce l-am convins cu greu, a luat in schimb sapca mea si s-a dus repede la oglinda sa vada cum ii sta S-a distrat teribil pe chestia asta. Si acum e cu sapca pe cap si merge tantos prin casa, parca este Gavroche
Ia uitati-l pe poznas www.postimage.org/aV51Lzm9-a9078e48dc9e35b061eabe2a79f0aca4.jpg" target="_blank">aici si www.postimage.org/Pq3Yfsfr-a9078e48dc9e35b061eabe2a79f0aca4.jpg" target="_blank">aici
NewMami spune:
La Multi Ani, IoanaIlincam, Oana si Cornelia, sa fiti sanatoase, voioase, fericite, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume, sa va bucurati de copilasii minunati pe care-I aveti.
Danelutza, multa sanatate, Doamne prin ce ai trecut, m-au trecut fiori prin tot corpul citind patania ta. Imi pare rau ptr. fratele tau, asa i-a fost scris. Trebuie sa-ti fie tare greu.
Am vazut multe poze frumoase cu copilasi minunati, Cornelia chiar adac cu peripetii ati avut o vacanta reusita. Stefan va face ravagii printre fetite , e asa de dulce.
Andutzy, sa-ti traisca flacaii, ai doi pustani dulci si simpatici.
IoanaIlincam, ma topesc minunea ta mica , Ana e asa de dulce. Cu cat creste tot mai frumoasa se face, nu stiu cat de razgaiata e, dar la cat e de frumoasa eu i-as trece cu vederea orice .
Nelia, dulce foc “dovlacelul” tau mic, are tati de ce sa fie mandru.
Laura, bine ai revenit in forte inapoi. Sanatatea ? astept poze, multe, multe.
Va pup si va doresc numai bine, la noi e un haos cu mutatul, la serviciu nu-mi vad capul de treaba. Doamne bine ca au venit ai mei, ca nu stiu zau cu am fi scos camasa fara ei. Si chiar asa cu tot ajutorul, suntem obositi, nu ne culcam mai repede de miezul noptii si chiar si in somn rezolvam din probleme
elisor spune:
LA MULTI ANI OANA si CORNELIA!
Sa fiti sanatoase si voi si cei dragi voua, sa aveti noroc cu carul si sa fiti fericite!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"