Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 16
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
am facut o EKG, ca ma supara putin inima. Ma duc si maine sa vorbesc cu medicul.
Dupa amiaza ma duc cu Iustin la gradi, i-o prezint si-i fac cunostinta cu educatoarea. De maine, avem program.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Sanatate multa si succes lui Iustin la gradi.

madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Cami, bun venit inapoi. Mi-a fost dor de tine.

Tzuni, felicitari pt ca ne-ai adus-o pe Cami inapoi.

Pentru ieri iar raportez mici abateri, rontzait aiurea si lipsa de miscare .

Meniul pe azi:
2l de apa
D- cafea
13- o banana;
15- salata ca la mama acasa cu ton
Cina: o felie de paine neagra+ 1 felie cascaval+ 1 felie salam Sibiu + un iaurt Activia
eventual inca o banana sau o mandarina (daca mai simt nevoia sa rontai sau un baton fibrobar).
Promit maine ca terizez la sala, fara doar si poate. Daca nu ma duc ...bice la greu..plssssssss!
carina spune:
Siteul e www.thedailyplate.com
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Nici eu nu am facut miscare ieri cum ma laudam,m-am intors tarziu de la cumparaturi, dar asta nu este o scuza
Promit ca azi sa fac.
Madelaine, cum faci "salata ca la mama acasa cu ton"? Eu sunt innebunita dupa ton si ieri mi-am facut provizii serioase![]()
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
CRISCOSTY spune:
quote:
Originally posted by carina
Multumim, Carina
.... si eu ma pregateam sa te intreb.Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
hcclara spune:
madelaine77, multumesc!
gusta, si Carmen, tin pumnii sa fie bine la voi!
Eu am fost in oras, si sunt asa fericita, mi-am cumparat o caciulitza tare frumusica, mov si imi sta tare bine, de fapt mie imi sta bine cu orice caciula, sapcutza...si cizme, ma bucur ca le-am gasit reduse, le-am ochit mai demult dar am zis hai sa astept poate vin reducerile si am noroc! Insa nu prea sunt cine stie ce reduceri, iar pt copii n-am gasit nimica!
Meniul de azi: o cafea mare-mare cu o lingurita zahar si o wasa cu branzica degresata si o rosie
Pranz: o portie de mancare chinezeasca si o felie de pomelo (mi-am cumparat acum in oras, e mare cat un pepene si are gust de grapfruit)
1 capuccino
Cina: am sa manac fructe, pomelo asta ca trebuie terminat, mai am mere ce necesita sa fie mancate si clementine...
gusta, pune-i Marei sare incalzita pe piept, incalzeste si pune intr-un saculet si pune-i pe piept, e buna...eu insa cu ai mei copii nu pot ca nu ar sta!
Una din fete a zis ca da copiilor propolis, si eu ii dau lui Marc si mi se pare ca e mai bine de cand ii dau, n-a fost racit, nici muci, nici tuse...deocamdata! Incearca si tu, cred ca gasesti la farmacie, eu mi-am adus din ro!
Revin si eu mai tarziu sa vad ce mai faceti...
eu am de facut hartogarii si ce n-am chef!!!
A, imi scrie sora-mea sms cam asa: "mami face pogacele cu branza si jumere si a zis cand vine la voi va face tot ce va doriti"! hm, ispita e tare mare si poftele mele ce sa mai vorbim!
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by carina

Saru'mana
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Nici eu nu am facut miscare ieri cum ma laudam,m-am intors tarziu de la cumparaturi, dar asta nu este o scuzaPromit ca azi sa fac.
Madelaine, cum faci "salata ca la mama acasa cu ton"? Eu sunt innebunita dupa ton si ieri mi-am facut provizii serioase
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
O cumpar de la restaurantul La Mama, pt ca sunt la birou si la pranz sunt nevoita sa mananc in oras sau din sufertas.
Contine: cartofi fierti, varza alba, morcov ras, telina rasa, smantana si ton, porumb, masline si condimente. (Asa ca poti sa iti faci singura salatica acasa).

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Hopes
DAaaaa ma bag la concurs sigur. Cand se anunta echipele?
echipele sunt formate, vezi pe prima pagina.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">