Nou stil de viata (165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
Originally posted by mephala30
am facut o EKG, ca ma supara putin inima. Ma duc si maine sa vorbesc cu medicul.
Dupa amiaza ma duc cu Iustin la gradi, i-o prezint si-i fac cunostinta cu educatoarea. De maine, avem program.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Sanatate multa si succes lui Iustin la gradi.

Mergi la inceput

Salutare natiune!

Cami, bun venit inapoi. Mi-a fost dor de tine.
Tzuni, felicitari pt ca ne-ai adus-o pe Cami inapoi.

Pentru ieri iar raportez mici abateri, rontzait aiurea si lipsa de miscare .

Meniul pe azi:
2l de apa
D- cafea
13- o banana;
15- salata ca la mama acasa cu ton
Cina: o felie de paine neagra+ 1 felie cascaval+ 1 felie salam Sibiu + un iaurt Activia
eventual inca o banana sau o mandarina (daca mai simt nevoia sa rontai sau un baton fibrobar).
Promit maine ca terizez la sala, fara doar si poate. Daca nu ma duc ...bice la greu..plssssssss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Siteul e www.thedailyplate.com

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Nici eu nu am facut miscare ieri cum ma laudam,m-am intors tarziu de la cumparaturi, dar asta nu este o scuza Promit ca azi sa fac.
Madelaine, cum faci "salata ca la mama acasa cu ton"? Eu sunt innebunita dupa ton si ieri mi-am facut provizii serioase

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carina

Multumim, Carina.... si eu ma pregateam sa te intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

madelaine77, multumesc!
gusta, si Carmen, tin pumnii sa fie bine la voi!

Eu am fost in oras, si sunt asa fericita, mi-am cumparat o caciulitza tare frumusica, mov si imi sta tare bine, de fapt mie imi sta bine cu orice caciula, sapcutza...si cizme, ma bucur ca le-am gasit reduse, le-am ochit mai demult dar am zis hai sa astept poate vin reducerile si am noroc! Insa nu prea sunt cine stie ce reduceri, iar pt copii n-am gasit nimica!

Meniul de azi: o cafea mare-mare cu o lingurita zahar si o wasa cu branzica degresata si o rosie
Pranz: o portie de mancare chinezeasca si o felie de pomelo (mi-am cumparat acum in oras, e mare cat un pepene si are gust de grapfruit)
1 capuccino
Cina: am sa manac fructe, pomelo asta ca trebuie terminat, mai am mere ce necesita sa fie mancate si clementine...

gusta, pune-i Marei sare incalzita pe piept, incalzeste si pune intr-un saculet si pune-i pe piept, e buna...eu insa cu ai mei copii nu pot ca nu ar sta!
Una din fete a zis ca da copiilor propolis, si eu ii dau lui Marc si mi se pare ca e mai bine de cand ii dau, n-a fost racit, nici muci, nici tuse...deocamdata! Incearca si tu, cred ca gasesti la farmacie, eu mi-am adus din ro!

Revin si eu mai tarziu sa vad ce mai faceti...
eu am de facut hartogarii si ce n-am chef!!!

A, imi scrie sora-mea sms cam asa: "mami face pogacele cu branza si jumere si a zis cand vine la voi va face tot ce va doriti"! hm, ispita e tare mare si poftele mele ce sa mai vorbim!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carina

Saru'mana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Nici eu nu am facut miscare ieri cum ma laudam,m-am intors tarziu de la cumparaturi, dar asta nu este o scuza Promit ca azi sa fac.
Madelaine, cum faci "salata ca la mama acasa cu ton"? Eu sunt innebunita dupa ton si ieri mi-am facut provizii serioase

O cumpar de la restaurantul La Mama, pt ca sunt la birou si la pranz sunt nevoita sa mananc in oras sau din sufertas.
Contine: cartofi fierti, varza alba, morcov ras, telina rasa, smantana si ton, porumb, masline si condimente. (Asa ca poti sa iti faci singura salatica acasa).

Mergi la inceput

Madelaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Hopes

DAaaaa ma bag la concurs sigur. Cand se anunta echipele?

echipele sunt formate, vezi pe prima pagina.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput