Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 15
gusta spune:
Carmen ce ai facut in oras?Daca s-ar pierde si kg in timp ce scriem mesajele sa vezi cum s-ar umple imediat un capitol.Eu recunosc scriu cateodata cand sunt pe cale sa calc stramb si imediat imi revin
.
Hopes bine ai revenit.
Tzuni
si hai ca te asteapta Carmen sa te intersectezi cu ea.
Meniu de azi
cafea ceai
supa de legume ca mi-a ramas de ieri inca o portie
iar cina nu stiu inca ca depinde si de ce gasesc la piata.
si 3 mere la unul rontai acuma
.
si uitasem 2l de apa si buna dispozitie cine imi da azi?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Hopes, participi si la concurs, da?
Gusta, am facut o EKG, ca ma supara putin inima. Ma duc si maine sa vorbesc cu medicul.
Dupa amiaza ma duc cu Iustin la gradi, i-o prezint si-i fac cunostinta cu educatoarea. De maine, avem program.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
Carmen eu iti urez multa sanatate si sa nu fie nimic serios si maine tinem pumni stransi pentru Iustin.
Ma duc la piata cand vin sper sa nu gasesc 5 pagini scrise
.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Am zis ca azi am program de smotru dar n-am facut nimic-nimic. Am stat in pat si am citit si deja e 11 jumate. Am 2 dulapuri de calcat,si de dat jos decoratiile de Craciun(adica de despodobit bradul,restul merge mai repede), de gatit,spalat baia...n-am kef nici daca m-ar plati cineva![]()
Gusta-ce marime aveai la sutien inainte de operatie? Eu am avut tot timpul sanii mari, chiar sdi atunci cand eram slaba,in studentie, am marimea 85 D si dupa nastere la suta de kile si alaptat...cred ca aveam dublu![]()
Si eu ma bucur tare cand va ca slabesc si ii simt mai mici,dar pe ansamblu ma bucur ca ii am asa mari. Eu sunt si inalta,nu stiu cum m-as simti la 1 m 60 cu aceeasi cantitatate de tzatza![]()
CRISCOSTY spune:
Am reusit sa citesc din urma, pe fuga ce-i drept
Mamica dulce, ma bucur sa te 'vad'
Am vazut si pozele, ai un flacau frumos si tu esti tare frumusica. Succes la dieta.
Carmen, speram sa nu fie ceva grav, sanatate multa si ii tin pumnii maine lui Iustin la gradi.
Gusta, imi pare rau ca ai probleme, sanatate iti doresc si...spor la cumparaturi. Ce face Mara?
Eu am mancat pana acum felie graham cu sunca praga si un mar si acum se face ceaiul
Acum mai trebuie sa si muncesc
.......revin.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
Hopes spune:
DAaaaa ma bag la concurs sigur. Cand se anunta echipele?
Succes la gradi maine
si multa sanatate
Gusta
merci
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Hopes spune:
Fetele stiti cumva cate calorii are puiul la rotisor?
E sanatos , e ceva de capul lui?
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Eu sunt necajita...acum dupa-masa m-am dus afara cu copii si Luca a cazut de pe hinta, s-a intors cumva si a cazut cu capul in jos, slava D-lui ca nu si-a rupt gatul, e putin julit la fata, a plans si imi venea si mie sa plang, nu stiu cum m-am abtinut...l-am spalat pe fata, si iar a vrut in fata blocului.Il tin sub observatie noaptea asta... asa nu are nimica, dar ma uit sa nu vomite sau pupilele sa-i fie la fel, of ce mama rea sunt, nu sunt in stare sa aibe grija mai bine de copii! si eram la 2 pasi de el, dar n-am mai ajuns!
Dimineata la 8 am programare cu Marc sa-i facem analizele de sange ca nu mananca numai ce vrea el, ma doare sufletul pt el, dar nu mai stiu ce sa fac , macar sa ma linistesc ca nu are nimica.
gusta,Carmen, eu as vrea din alea in care nu folosesti nici umpic de grasime...sau am eu fluturasi?
Carmen, multa placere lui Iustin la gradi!
pup toate fetele!
Claudia
Pupici la pitici sa fie bine

carina spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Fetele stiti cumva cate calorii are puiul la rotisor?
E sanatos , e ceva de capul lui?
Are aprox 180-200 cal/ 100g. E ok daca mananci fara piele si doar piept sau pulpe inferioare. Si normal fara cartofi prajiti sau maioneza
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by carina
Eu v-am zis mai demult ca am gasit un site unde iti adugi meniul zilnic si iti calculeaza cate calorii ai mancat si cate mai ai voie, etc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Vreau si eu sa stiu ce site!!!