Nou stil de viata (165)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia si aici sunt reduceri destul de frumoase si isi cumpara astea ca nebuni .Eu am luat pentru Mara niste cizmulite frumoase si din nou cateva bluzite.Nu stiu daca gasesc aici propolis dar sunt hotarata ca daca nu ii trece tusa sa cer sa o vada un medic de la spital si sa vezi atunci ce spectacol o sa fie.

Carmen cam tacuta azi sau te pastrezi pentru diseara.

Mamicadulce inainte de operatie aveam 80H.Vai de capul meu cum aratam intai intrau sani pe usa si dupa 5 minute apaream eu.

Carina de sutiene nici numai zic ce povara era ,iar la imbracataminte este dezastru.Costumase nu puteam lua decat daca modificam pantaloni sau fustele.Haina trebuia mereu sa fie 44 sau 46 si la fusta aveam un amarat de 38 chiar ajunsesem si la 36.Asa ca eu o inteleg pe mama ta si pe multe fete care au sani mari.

Trebuie sa fac de mancare si m-am hotarat eu am pap mancarica de ciuperci si la copii le fac orez cu carne(nasi).

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
hcclara

Meniul de azi: o cafea mare-mare cu o lingurita zahar si o wasa cu branzica degresata si o rosie
Pranz: o portie de mancare chinezeasca si o felie de pomelo (mi-am cumparat acum in oras, e mare cat un pepene si are gust de grapfruit)
1 capuccino
Cina: am sa manac fructe, pomelo asta ca trebuie terminat, mai am mere ce necesita sa fie mancate si clementine...

Modific meniul de azi ca acum seara am bagat o felie de paine...

Meniul de azi: o cafea mare-mare cu o lingurita zahar si o wasa cu branzica degresata si o rosie
Pranz: o portie de mancare chinezeasca si o felie de pomelo (mi-am cumparat acum in oras, e mare cat un pepene si are gust de grapfruit)
1 capuccino
1 pralina de cioco
Cina: o felie mijlocie paine neagra cu branzica, parizer, cascaval si gogosari murati, pomelo ala inceput la pranz
Azi nu mai manac nimica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am avut zi plina, cu multa treaba in oras.
Am fost si-am vazut gradi, mare branza n-am facut, caci dormeau copilasii. Erau asa nostimi, cum isi ridicau capetele din patuturi si se uitau la noi.
Sunt cam multi (28), sper sa nu fie o problema.
Multumim pentru incurajari.

acasa am pus putina ordine in lucruri, am facut curatenie, am pregatit rucsacelul pe maine si acum ma odihnesc pe net.

Liris, Khristin, la raportttttttttt!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

meniul, caci m-am luat cu altele si am uitat de el:
-cafea
-un covrig in oras
-ciorbica cu carne de gaina
-sunca de pui, o felie de cascaval, salata de varza
-un iaurt activia mare
-cateva bobite de struguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si de la mine. Doamne dar cat mai scrieti...
N-am reusit sa citesc asa ca o sa trebuiasca sa revin cu un alt mesaj dupa ce ma pun la punc.

Mephala am vazut ca te intrebai de ce nu semneaza condica si Khristin Din cate mi-aduc eu aminte urma s apelce in concediu pa soare si mare...S-a intors?

Gusta contez pe tine c-ai s ama tii din scurt asa ca scriu ce-am mai papat ieri pana sa ma bag in pat (langa Mephala si Delidana )
Cina: un alt wrap cu carne de pui si branza, 2-3 furculite de salta verde, o grefa si 1/4 ananas.

Cami ce surpriza placuta. Abia astept sa-ti citesc meniurile. Trebuie sa-mi spui si cantitatile ca altfel nu ma mai joc. Intre timp am sa ma mai informez si testez si eu pe mine ce dieta ar merge mai bine. . Te si-abia astept sa-ti citesc postarile.

Mamicadulce la urmatorul concurs promit sa facem parte din aceeasi echipa. Pana atunci spor la sherifie.

Delidana spor la invatat, referate si distractie. Ce studentie e asta fara o bauta si-o petrecere???

Ei, sa merg sa mai citesc si revin.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzilici, Khristin s-a intors din concediu, ne-a aratat si poze. Ti-a scapat postarea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, Iustin va si dormi la gradi?

Mergi la inceput

da, il vom lasa la program lung, deci va dormi la pranz acolo.
sper sa nu ne razgandim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Eu ma simt cam nasol, mi-au venit rusii si de mult nu m-a durut burta ca acum..oare am racit? Meniul de azi:
- cafea cu zaharina
- 2 felii graham cu sunca praga
- 1 mar
- un iaurt activia
- spaghete cu ton
- 2l apa si o cana ceai talia ( atat am reusit sa beau)

Iar nu am reusit sa fac sport, dar la cum ma simt....

Nu ma simt prea bine....ma bag in pat. Pupici

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Spalat copil si acuma astept sa se faca ora de nani.

Carmen chiar astept sa ne spui de Iustin.

Ma duc sa imi fac un ceai ca m-a luat poftele si sincer imi cam vine sa imi fac cam asa ceva la cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput