Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Imi merge foarte greu netul si abia reusesc sa deschid paginile,abia am citit din urma.

Am implinit si noi 1 anisor (Va multumesc pt urari !!!! ) ,mergem singurele de pe la 11 saptamani jumate ,deci am prins Carciunul pe picioarele noastre .

Am sarbatorit 1 anisor si turta sambata ,cu lume multa in casa .

Va pupam si speram sa imi schimbe repede netul ca sa am conectie normala si sa pot intra mai des .

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

19s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am si eu o intrebare: cata apa beau copii vostri pe zi?
ca al meu in ultimele zile cred ca a baut cam 500 ml pe zi. i-a biberoul cu apa in mana, se plimba prin casa si bea.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Yagmur, multa sanatate, bine ca ati ajuns acasa.
Ktrinel, sa te faci bine repede, bine macar ca nu mai este Julia bolnavioara.
M_Monique, si noi tot Junior Nestle, merci de info.

Sunt suparata, am comandat de la RECLAMA ILEGALA un umidificator, dar nu il mai au pe stoc, aveau unul si l-au dat azi pana sa sun eu, abia incepand cu miercurea viitoare este posibil sa primesca. Si era asa fain, nu stiu daca sa astept sau sa imi iau din alta parte.

Mergi la inceput

Scuze, nu mi-am dat seama de reclama.

Mergi la inceput

M_Monique, ce fain ca Zmeul bea apa, la noi in afara de lapte, alte lichide nu prea vrea, foarte, foarte rar apa dupa masa, daca este mancarea mai consistenta. In vara da, bea mai multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ktrinel sanatate maxima si ai mare grija ca chiar daca Julia pare sanatoasa..virusii mai stau la incubat...
ziggy...depinde cata nevoie ai de el...e urgent?
monique cam 400 bea si dani, ca sucuri nu-i dau...
teutz, bambo, ca va ganditi la noi...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare, sunt franta de oboseala iar astia de la munca nu ma lasa de loc...
am reusit sa citesc din urma... sa incerc sa raspund la ce-mi aduc aminte

danutz , Tudor are cam multe kg pentru varsta lui (mai multe decat mine...), sper sa mai slabeasca cu elipticul; problema mare e ca el e f f f pofticios (seamana cu tatal meu), dar la corp seamana cu soacra-mea, fiind mai 'plinut'

scaunul de masa: stau sa manance tot, si pe urma inca cateva minute pana se termina curatenia in bucatarie

lactate : tz seara la culcare si cate o data peste noapte; dimineata cam 100-120 ml lapte 3.25% cu sandwich cu unt, cascaval, sau ou; iaurt mai pun in mancare, dar nu prea mult, mai mananca cateodata iaurt cu chec sau cu prajitura cu fructe, branza in fructe (mai rar acum), iar seara, dupa cereale, inca 100 ml lapte 3.25%

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Asa,sa continuam....de mancat mananca in scaunul de masa,atunci cand ii este prea foame(cum a fost azi de ex.),dar de obicei mananca jumatate de cantitate in scaun si restul la fereastra.
Ce mananca Andre:fructe:mere,pere,caise,piersici,mandarine,portocale,banane
legume:cartof,morcov,telina,patrunjel,dovlecel,ceapa,usturoi,
ardei gras,conopida,brocoli,praz,mazare,spanac,fasole
vered(facute in diverse combinatii)
lactate:150ml dimineata,150ml seara,200ml noaptea.
mai mananca mamaliguta,i-am facut si papanasi dar nu i-au placut,lapte cu fidea,etc.

Matei,sa cresti mare si frumos,multa sanatate.Sa-ti traiasca baietii Ruxandra

Tuturor Ionilor si Ioanelor

Dbunny,bine ai revenit din butoi

Bambo,pe ce adresa de mail pot trimite poze?

Ktrinel,multa sanatate,

Hai sa va povestesc de mica noastra vacanta la munte:Andre s-a purtat excelent,si pe drum,dar si acolo la vila.Am fost la Moeciu de Sus, o splendoare,toti prietenii nostrii s-au minunat de cata energie are Andre.A fost la fel de cumintel ca acasa(mult mai energic),a mancat bine,a dormit ca si acasa,eu cu tati am putut sta pana seara tarziu cu prietenii la taclale,ne-am incarcat bateriile,ce sa mai!Poze mai tarziu ,sa le descarc.

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
a trecut si prima zi de munca. nu am reusit sa ma vad cu bona, florin a ajuns inaintea mea. m-am ofticat ca ma intelesem cu ea sa ma sune dupa ce il culca pe dani, nu a sunat iar eu nu am sunat de frica sa nu il trezesc. ma rog. cica dani a fost cuminte, au fost afara, a mancat f bine, dar nu a dormit decat cate 40min de 2 ori. asa ca la 7.30 l-am mai culcat o data. trei somnuri pe zi!!!!!!!!!! l-am trezit noi dupa 1/2h ca vroiam sa ne jucam cu el. acum sta la mine in brate si studiaza mouse-ul. eu la munca n-am facut mare lucru, mi-am aranjat viitorul birou, calc, etc, am facut cunostiinta cu toata lumea, chestii de astea. in schimb mi-e somn de imi vine sa dorm pe mine.
vroiam musai sa zic MATEI sa cresti mare, sanatos, norocos, frumos si grijuliu cu fratiorul tau mai mic! Ruxandra.....ce sa zic decat felicitari! din inima! sa va traiasca comorile!

gata nu mai sta, a plecat la plimbare, fug si eu dupa el ca tare mi-e fost dor de el azi! pupici si daca mai am timp si loc de sot ne auzim diseara

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sara buna,
Repejor ca timpu-i scurt:
La mulri ani pentru Ioane si Ion! Serbam si noi, asa mai discret (mama si tata sunt fericitii purtatori de IONI).
La multi ani Matei! Sa fii sanatos si norocos, Ruxandra sa-ti traiasca familia boiereasca!
Luciaro, multumim de vestile despre Oana si Denis...chiar ma gandeam la ei...sa speram ca intra ea in curand sa ne dea vesti!
Dbunny, felicitari pentru vestile bune!
Teutz, sunteti pe drumul bun sa inteleg cu somnul...tin pumnii sa se obisnuiasca piticuta inapoi in patutz!
Laura, hai capul sus mami, ai sa vezi ca orele trec repede si puiul e tot un zambet cand ajungi tu acasa!
Yagmur, sanatate multa! Chiar ma gandeam la voi cand vedeam la stiri cat de multe intarzieri au trenurile!!!
Aelita, bine ca mai dai si tu cate un semn de viata...despre baietelul din burtica nu ne zici nimik?
Tema cu apa...cam o canita din aia cu cioc/zi!
Despre noi pe scurt...azi a urlat Maria-sa ca din gura de sarpe cand a trebuit sa plec la munca...niciodata nu a urlat asa! Nu a recunoscut-o pe bona, e incredibil, nu a vazut-o 2 saptamani si a uitat-o!!! A trebuit sa mai stau o ora cu ei acasa, sa se reobisnuiasca cu bona, saraca femeie, era disperata, mai avea putin si o busea plansul...Am plecat cu chiu cu vai, dar numai la el mi-a stat gandul. Am cam incins telefonul intreband ce face, imi venea sa-mi iau concediu si sa ma intorc acasa! Pana la urma a fost ok, a ras, s-a jucat, au iesit afara in zapada, i-am gasit cu toate jucarelele intinse toata casa...
Sper ca maine sa fie mai bine!
Noapte usoara va urez!

Mergi la inceput