Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
Donia spune:
ruxandra, pupaturi pentru ziua speciala de azi!!! Sa-ti traisca intaiul nascut, sa ii mearga bine si sa va umple de bucurii!! La multi ani, Matei!
O poveste a nasterii, ceva? Ca la fulguleti s-a termiant sezonul de povesti si eu am chef de lacrimat
La multi ani de Sfantul Ion pentru Ioanele si Ionii pe care ii avem! Sa traiti fericiti!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Yagmur spune:
Me again: ce sa citesc din urma... in ultimele 2 ore am rasturnat casa reparand masina de spalat (care nu a mers din prima si iarasi am avut de strans apa), apoi incercat sa rescue un liliac ratacit la noi pe balcon... l-am ajutat sa zboare dar acum imi pare rau ca nu am incercat sa-i dau niste lapte praf... l-am vazut zburand si sper sa fie bine... poate se intoarce si avem si noi un pet....
Ma duc sa dorm alaturi de vecinul meu Luca...
Noapte frumoasa!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Donia spune:
Asaaa, am scapat de la doctor, mi-a zis ca inca sunt bine... ma rog, s-o creada el! Probabil am reusit sa disimulez cu succes
Da' merge ingrozitor forumul azi! De abia se deschid paginile, imi da eroare cand trimit raspunsuri...
ruxandra, uitam de ieri cu dusul la scoala... si eu aveam emotii ca nu stiam cum o sa ma descurc... Dar cand vad unele mamici cu inca 2-3 micuti dupa ele, mi se pare ca la mine e lux Singurul lucru care ma deranjeaza e ca la ora 3 cand o iau pe Roxana de la scoala, Cristi doarme bustean de multe ori, si ma supar ca trebuie sa il scol... asta e...
bebinuta, La multi ani pentru tatal tau! Ce tanar e!
Laura, vad ca raportezi de pe front! Bine ca ai avut o prima zi mai lejera.
monique, Cristi bea cateva picaturi de apa, nici n-am cum sa le masor!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by ancader
Bambo,pe ce adresa de mail pot trimite poze?
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
din cate tin eu minte pe e-mailul 3maminovdec06@gmail.com se puteau trimite pozele A_deju stie mai bine
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dbunny spune:
nu gasesc aspiratorul nazal...cu ce sa-i atac mucii? I-am dat cu spary de mare si ceva or iesit dar... parca nu toti
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bamboletta spune:
vroiam sa zic mai multe dar sunt rupta de oboseala
n buna
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bebinuta spune:
Donia, dar si eu sunt tanara.Multumesc.
Laura, succes la noul job.
M-Monique, multumesc si tie.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
D-bunny, eu cu spray mare o curat, iar mai nou isi sufla singura nasucul, dar ea nu e bolnava. Incearca cu pompita.
Dani bolnavior.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
nu gasesc aspiratorul nazal...cu ce sa-i atac mucii? I-am dat cu spary de mare si ceva or iesit dar... parca nu toti
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
servetel umed si ii spui sa sufle...poate, poate. pompita n-ai? sau poti sa incerci (daca il poti face sa stea cuminte) cu betigase de nas sa pescuiesti cate unul. altceva habar n-am
fug la somn
va pupic
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:
poze din vacanta
.. iar daca dup-atata zapada vi s-a facut cumva dor de vara, de soare si balaceala... poftiti la un scurt
reminder
.. ca tot pusei mana pe niste poze recuperate din apartul imprumutat..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)