Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebinuta la multi ani pt. tatal tau.
laura astept vesti despre cum a decurs ziua de azi. sper sa fie bune, ca sa-mi dai curaj. maine vreau sa merg la serviciu si sa vorbesc cu ei cand sa incep munca.
ziggy ma bucur ca ati scapat de muci.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

danita, n-am fost inca. abia de sarbatori si-a dat drumul la mers. peste 1-2 luni merg la ortoped.

raspuns si dilema in acelasi timp
papa in scaunul de masa a devenit brusc istorie, de cateva zile. de cand a inceput sa mearga non-stop (cam inainte de revelion), nu mai sta in scaun chiar daca ii e foame. si am inceput sa ma plimb dupa el prin casa. 1-2 saptamani accept, e asa incantat de mers... incerc sa-i dau numai bucatele, chestiile moi mi-e imposibil... si nu mai vrea lingurita DELOC, din mana lui nu, vrea numai din palma mea, precum calutzul... nu e foarte igienic, ma spal temeinic inainte de papa... si asta e...

fructe: mar copt, para cruda (banana nu-i place), mandarina felii.
fainoase: mamaliga cubulete inmuiata in iaurt; paine cu unt si cascaval; cubulete de gris (facut nu prea moale, lasat sa se raceasca, taiat cubulete)
legume cu carne: morcovi, cartofi, dovlecel fiert, carne de pui fiarta

e cam restrans noul nostru meniu. alte idei? va rog frumos...

baita dureaza max 10 min, in cadita mica. pt ca sta numai in picioare si se intinde spre cada mare unde il vede pe ianis (la noi baia e in paralel, ianis vrea sa faca baie si el daca face marc...). oricum, din motive de DA in floare, baita e calaie si rara... deci, cel putin la noi, motivul agitatiei de seara nu e baia...

despre somnul de noapte, ceva interesant. e de fapt o confirmare a ceea ce va spuneam acum cateva zile. acum cateva nopti am incercat sa-l las in patut cand scanceste noaptea. m-am intins pe canapea si nu spuneam nimic. lumina stinsa. cred ca stia ca sunt eu, e intuneric, dar nu bezna, pe hol e bradul cu luminite. maraiala s-a
transformat in 2 minute in tipete si urlete. ok, adormit in brate. (nu prestam suzeta, n-am prestat niciodata, bibe noaptea nu mai vrea nimic, deci ramane caruta sau bratele).
apoi, 3 nopti consecutive (ultima azi-noapte), s-au dus altii la el cand maraia. sotul sau mama mea (am lipsit sambata noaptea de acasa, mama a stat cu el). maraia o data la 2-3 minute, se ridica, se aseza... nu a plans, nu a urlat. in max 20 minute dormea tun, singur, in patut, fara bibe, fara soapte... deci STIE ca sunt eu si de la mine are alte pretentii. prin urmare, am impus regula noua. noaptea se duce alin la el. sa vedem cum evolueaza lucrurile.

lactate: 2 x 250 lapte, 6-7am si 9pm. 1 iaurt de 125ml/zi, branza calcica 50g sau o felie de cascaval zilnic. plus unt zilnic, laptele din cereale, smantana din ciorba... mici adaosuri...

are limba invinetzita! nu ma pot uita in gura lui, dar cand scoate limba... e vinetzie, pe partea dreapta, ca si cum si-ar musca-o cu ceva... oare si-o musca intre gingii, i-o fi iesit ceva in zona maselelor??

matei, matei, pai io vorbesc azi la telefon cu mami si tu nu ma tragi de maneca?! vai mie! draga rux, sa-ti traiasca mandretea cea de 6 ani (sase?!) mai ce cresc copiii astia... sanatate cu caru' sa fie!!!

kikineata: maxi cosi, respectiv hauck. zic din auzite, noi suntem mostenitori in general :-))

crykett, in caz ca mai citesti, sfatul meu este sa va izolati 2-3 saptamani sa va reveniti bine de tot daca sunteti bolnavi in gasca. offf, ce bine te inteleg cu butoiul... cand sunt bolnavi numai acolo stau si eu... sanatate, sa treaca cat mai repede... aici suntem cand ai nevoie de un umar...

am fost sambata+duminica la sovata, numai cu ianis. a fost f ok, desi am stat stresata ce face marc, daca e ok, s.a.m.d. l-am gasit tot sanatos dar... cu DA in floare. saraca mama nu m-a intrebat, n-a stiut, a uitat, in fine... i-a dat kiwi, ca a gasit la mine in camara... si vai de pielea lui saracu...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI!MATEI - Ruxandra sa-ti traiasca mandrete de barbatel si sa fiti sanatosi toti 4.

LA MULTI ANI!IONILOR SI IOANELOR

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare minunatelor!!!
Am revenit in Cluj, dupa calatoria groazei cu trenul inghetat... rezultat: azi am zacut toata ziua, Luca donat dadacei, dar acum ma simt mai bine.....
LA MULTI ANI, Ioanelor si Ionilor...
Nu stiu daca apuc sa recapitulez din urma, dar sper ca sinteti toti si toate cu cei mici aferenti bine
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Bine v-am gasit minunatelor! Scuzati-ne absenta de pe forum,am fost plecati cateva zile la munte,dar promitem ca nu se mai intampla(sa absentam,ca la munte ne-a placut) Acum sa raspund si eu din urma la subiecte.

In primul rand un mareSofia,felicitari Aelita pentru primul an de mamicie!

Kikineatasa fi sanatoasa,feicita,alaturi de Garga si de sotul tau!

Monique,ce frumos e zmeul imbujorat printre nameti(imi aduc aminte de copilaria mea)

Laura,sanatate multa lui Dani,bine ca nu varsat de vant.Nu mai fi suparici ca ai inceput munca,sa vezi ce imbratisare si pupic vei primi cand ajungi acasa de la copil

Bambo,eu ii cant de fiecare data, inainte sa adoarma,altfel nu adoarme,cantecelul preferat este:"in casuta din padure".Pupam pe Antonia cea atomica.

KIkineta,programul nostru de somn e urmatorul:se trezeste pe la 10,mananca fructele,doarme 1ora, dupa ce mananca pranzul,pe la 15-16,mai doarme 45min si pe la 18-19inca o ora(de obicei isi respecta programul)

Adina,multa sanatate Alessiei,si lui Chris pt Pisi,de asemenea.

Dianocica,bine ai revenit!

Dianarus,abia astept sa inceapa si Andre sa-si creeze tot felul de jocuri(ca sa ma pot juca si eu cu el)

Flore,la noi tocmai dantura a fost motivul intarcarii,am avut probleme mari cu molarii de minte,pe care a trebuit sa-i scot si pe urma sa urmez tratament cu antibiotic pt ca era foarte mult puroi(eu am tot amanat lucrul asta ca sa-l pot alapta mai mult,dar sunt suficiente si 8 luni)si ceva tre sa faci ca durerea e foarte mare.

Dandusa,ce tare e Crinuta in cosul de cumparaturi.Noi stam de obicei cam 10min la baita(facem numai in cadita,si obligatoriu cu ratuste si alte alea)si de la o vreme ne cam chinuim sa dormim(in sensul in care,inainte la 22.30sforaia,acum ne prinde si 12 noaptea treji,dar la noi motivul ar fi joaca)

Revin imediat sa va povestesc cum a fost la munte si u alte raspuunsuri,binenteles.

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Faceti loc ca ies din butoi!

Pruncului ii trece diaria, mananca bine, mai behaie, avand in vedere ca i-am intrerup toate tratamentele... ce sa-i faci...da-i trece...is 20 de grade la noi!

in schimb plange si e marait si-si roade pumnii si baleste... doara or iesii si dintii astia...

am fost azi la chirurg si nu trebuie operat la oo. zicese ca fecm revizie anual, poate coboara singure pana pe la 4-5 ani...s-apoi mai vedem....
ma duc ca maraie...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost afara ne-am jucat prin zapada am facut si un omulet mic de zapada,eu il faceam antonia il strica dar nu am avut aparatul cu noi am iesit in viteza,
cum am ajuns in casa pana i-am pus papa in farfurie a adormit

Matei

Tuturor ce poarta numele Sf.Ion

Porumbita-mama ce de treaba are mario
poate reusiti sa mergeti de revelion in moldova

Laura-asteptam sa ne zici cum a fost prima zi de munca

Dbunny-ce mai face Dani?a trecut burtica?

daphna-vazut pozele cu printesa ramasa fara motz

luly-noi folosim lapte de vaca de la napolact pt lapte cu gris

Luciaro-cereale papa din alea pt bb-ii,dar ii mai dau sa rontaie si din astea de care papa eu

acum ca toti fulguletii au facut 1 anisor puteti trimite poze pt albumul fulguletilor de 1 an

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

salutare.

LA MULTI ANI ‘ ION SI IOANA!
LA MULTI ANI MATEI DE RUXANDRA!

sunt gripata, abia respir, tusesc …tot tacamul. nu am nici gust, nici miros…in viata mea nu am fost asa…

Julia in schimb nu mai are nimic, se pare ca ne-a dat la toti dincasa…ca nimeni nu «canta» prea bine…

azi a revenit la serviciu din concediu de maternitate draga mea colega romanca si o alta s-a angajat tot la firma la care lucrez….sunt atat de bucuroasa…abia astept pranzul sa ne intalnim si sa vorbim romaneste. toate avem copii mici (in jur de 1 an)…asa ca avem ce povesti #61514;)

noi mancam numai in scaunul de masa…daca nu vrea, o dau jos si gata…data viitoare.

imi pare bine ca avem vesti de la Asiza !

daphna, sunteti minunati! eu mi-as face un control dupa lovitura aia

dandusa : la noi baia propriu-zisa nu dureaza mai mult de 15 min…nu stiu daca are legatura cu somnul..

kiki : habar nu am ce sa iti raspund…nu avem aceleasi produse aici.

cryckett. santatate multa!

ziggy : felicitari ca ati scapat de muci!

Yagmur : din nou pe baricade..

dianarus : dar ce plimabareatza esti… de cate ori te citesc ma intristez ca aveti atatea probleme cu somnnul…

agenda mea are la ziua de maine notat : Meci de hockey chicago-montreal. !!! yupppii….

Mergi la inceput

ktrinel, chiar nu suntem plimbareti... de la inceputul lui decembrie n-am mai iesit din oras. si acum am mers cu frica... sa nu racim eu sau ianis si sa-i dam lui marc... am devenit paranoica dar asta e...
cat despre problemele cu somnul... nu le pot numi probleme hai sa nu ma victimizez degeaba... din 3 motive:
1. se poate si mai rau...
2. am ajutorul sotului, si asta e mare lucru
3. tocmai se intrevede - IN SFARSIT!!! - o schimbare in bine! pare sa fie momentul pt el sa doarma toata noaptea, din moment ce se trezeste de 1 saptamana doar 1 data/noapte si in ultimele 3 nici nu l-a ridicat sotul din patut. eu am iesit din peisaj, clar, da? deci... poate-poate (ca tot se vorbea acum cateva zile de solutii de imbunatatit acest aspect al somnului)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

cum suntem iar in formatie completa - au venit tati si ianis de la serviciul fiecaruia - va pup pana maine! de-acu' sunt numai a baietilor mei!

o seara nemaipomenitasi si sanatate celor bolnaviori!

Mergi la inceput