Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
Dia1609 spune:
La Multi Ani Bambo! sa ai parte numai de bucurii, sanatate si fericire alaturi de Antonia si tati!
Dia1609 spune:
Ruxandra, admirat cu sotul aseara familia boiereasca! f f f frumosi, iar Grigore e maaare si seamana cu mami, mai ales cand zambeste... si v-am invidiat pt vacanta luunga de la munte... f frumos, sper sa ajungem si noi cat de curand
desiree spune:
ne-am intors si noi de pe meleaguri straineze,avem amintiri si poze superbe, drumul a fost asa si asa...
nu stiu nimic, nu am citit nimic, am retinut doar ca a fost ziua boierului si azi a lui Bambo
sincer nici nu stiu cum voi recupera, sunt bolnava rau, am o falca la pamant, umflata rau, imi iese o masea de minte dublata de o amigdalita acuta, sunt pe antibiotice si nu dorm de 3 nopti de durere...imi ies masele mie in loc sa-i iasa lui fimiu...
suntem bine in general, mai greu cu papa in ultima vreme, am schimbat prea multe aere si medii in 2 saptamani si l-am cam bulversat
lactate papam iaurturi naturale, unul pe zi, unt, lapte UHT cu cereale, cascaval si tz...astea zilnic...mai rar branzica
va pup si revin cu toba cu povesti si o caruta de poze..
..asta cand ma voi simti mai bine!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Dia1609 spune:
Oana a dezlipit in dimineata asta aproape toate stickerele de pe perete, mai putin pe Dora, pe care nu poate ca e lipita mai bine... si vrea sa le lip[easca pe unele din ele pe tv
de vreo luna desenam cu creioane colorate pe hartie si-i place tare mult, acum reuseste sa stea nemiscata si sa deseneze si 7-8 minute (la inceput nu putea sa stea nici 1 minut) si e f incantata.. problema: ieri a luat creioanele si a desenat pe perete ... voi veti lasa copii sa deseneze pe pereti? ca eu mai demult ma gandeam ca o sa o las, dar cand va fi mai mare si va desena, nu asa ca da cu creionul stanga-dreapta, ca in ritmul asta pot zugravi tot la 2 saptamani ... nu stiu, tb sa ma mai gandesc la asta, astept pareri si de la voi....
deny75 spune:
Vin cu rugamintea sa ne primiti si pe noi in.
Nu am mai activat de cand am nascut insa acum ca am crescut mari avem timp mai mult si pentru ca avem calculatorul in camera ne face mare placere sa discutam cu voi.
Am vazut ca inca mai figuram in listuta si de aceea ne/am permis sa scriem
DENY mami de AZELIA
Dia1609 spune:
avem si noi poze de la Craciun , poze din decembrie si poze de la intalnirea timisorencelor
a_deju spune:
ruxandra, superbe poze, superba familie!! cu intarziere, sa-ti traiasca si sa creasca mateiul!! pupam boierimea !
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
chinico spune:
Retro.
La multi ani Kiki, Matei si Sofia, La multi ani Ioanelor si Ionilor! Sa va dea Dumnezeu muuulta sanatate, fericire si noroc!!
Bambo La multi ani!!!! auzi la ea...25..pfui...tinerica tinerica, ce mai!!
La nemtia ploua, ton in ton cu dispozitia mea mova...
dar m-a uns la suflet ceva..Donia va tzucam cu mult drag,si pe tine si pe Cristinel!!
Lactate: am incercat iaurt, e bleah; am incercat branza de vaci, e merge...lapte inca nu..si cam atat..
Scaunul de masa: ogligatoriu.
Somnul: ne trezim in continuare in jurul orei 5 dimineata.
Baita: cam 10 minute, rar 15.
Flore ai scapat!!!!
Ktrinel si desiree multa sanatate!
Ruxandra am ramas cu ochii lipiti de poze...fain la munte! Oare pot invata si adultii cu carnati si sarmale pe talie sa schieze?..adica io..in ideea ca poate o sa invete si el si o invatam si pe ea...
am ajuns ieri dimineata, dupa 11 ore de drum..ceata multa...shefa insa gigea, a facut nani mai tot timpul..si inca in scaunul din dotare..in casa ger, erau 11 grade in sufragerie, asta desi am dat directive de dat drumul la caldura...papica ioc...lume ioc...bea cauta azi dimineata prin casa, sa vada unde se ascunde trupa vesela cu care se obisnuise la mama...facturi teanc pe masa...
la birou hartoage...
same old, same old..
a_deju spune:
quote:
Originally posted by deny75
Vin cu rugamintea sa ne primiti si pe noi in.
Nu am mai activat de cand am nascut insa acum ca am crescut mari avem timp mai mult si pentru ca avem calculatorul in camera ne face mare placere sa discutam cu voi.
Am vazut ca inca mai figuram in listuta si de aceea ne/am permis sa scriem
DENY mami de AZELIA
bun revenit!! :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx