Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinicule, bine-ati ajuns acasa!! ca tare dor mi-a fost :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ruxandra-superbe pozele

M_monique-antonia nu prea vrea lichide in afara de lapte,pe zi bea cam 100 ml de apa sau ceai

Desiree-bine ati revenit

Dia-mi-o imaginez pe oana desenand pe pereti ,inca nu m-am gandit la asta dar cred ca o voi lasa cand va fi mai mare si va sti sa deseneze
f frumoase pozele

Deny75-te asteptam la taclale

deci reiau trimiteti poze pt albumul de 1 anisor si albumul prima zi de fulguleti la adresa maminovdec06@gmail.com

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

BAMBOLETTA sa fii fericita ,iubita si sa ai parte numai de bucurii din partea ANTONIEI!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, m-am topit vazand pozele voastre.... familie super frumoasa si mie mi s-a redeschis pofta de schi, desi stiu ca imi este interzis sa practic acest sport- cel mai minunat dupa mine
Chinico, bine ai revenit..... am tot asteptat in zadar un semn
Deny, bine ai revenit.....
Dia, si eu ma gandeam sa-i cumpar creioane colorate, desi mi-e teama ca nu va face altceva decat sa le bage in gura... si la cat colorant este pe ele mi-e cam teama....
Desiree, astept poze si povesti
Bambo, maine sper sa trimit si eu pozele...
A_Deju, tot frumos este motanu' meu preferat...
Acum incerc sa recuperez din urma, dar nu-i dau de capat... Ma duc sa vizionez poze cu frumoasele Timisoarei
Donia, pupici dulci de la Cluj
AAAAAAAaaaaaa............ Luca a facut si el primii 3 pasi timizi, urmati de o mega cazatura.. acum vrea doar sa mearga tinut de o mana... vremuri grele urmeaza
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Bambo!
Sa fii sanatoasa, frumoasa si tinerica mereu ca acum!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

frumusica bambo

sa fii fericita alaturi de familia ta.

Ruxandra ce frumosi sunteti...si mi s-a facut un dor de munte...
deny bine ai revenit. pe fetita ta o cheama si Irina? ca asa e trecuta in lista.
am vazut printesele de la Timisoara. ce frumusele si dulci sunt. pupici speciali pentru yagmur si Luca. felicitari pentru primii pasi. hai sa vezi ca nu va dura mult pana o sa-si dea drumul la mers singur. la noi a fost o luna.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

BAMBO

Multumesc frumos ca sunteti aproape de mine .

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Pfiuuu, ce dor mi-a fost de voi!!!

Citit ultimul capitol plus asta (cca doar nu vroiam sa ma prindeti chiar asa nepregatita) si musai tre sa zic urmatoarele:

Kikineatza!!! Sa fii fericita si sanatoasa alturi de cei dragi! Pupici muuuultiiiii
Bambo!!! Numai urari de bine de la noi, cu multa sanatate si fericire!!!
Sofia de Aelita!!! Frumoasa micuta, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata ca-n povesti alaturi de mami, de tati si de fratiorul tau !!!!!
Matei de Ruxi!!!! V-am vazut pozele absolut M I N U N A T E !!!

Chinico, bine ai venit acasa...m-am gandit la voi pe drum!!!
Donia, Ktrinel, va tzuc cu drag!
Donia, da-mi si mie un link ca se pare ca mi-au scapat pozele voastre!
Daphna, vazut fulguleatza frumoasa fara motz! Si mami de fulguleatza asta minunata e o frumusete rara
Dia, vizionat cu mare placere, aseara, tarziu in noapte, toate pozele cu voi!!!! Ma topeste isteatza asta de Oana a voastra!
Poze de timisorence, wwoooooww..., foarte tari...Karina a crescut si e o dulce, Alessia e minunata cu ochisorii ei albastri, Oana isteatza e o minune, Ada dragutica foc, iar Bea, dom'le, Bea...ce sa mai, scumpa la vedere, dar un deliciu sa o privesti

Trimit asta si revin...daca ma lasa...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by asiza

Pfiuuu, ce dor mi-a fost de voi!!!

Pfiuuuu si noua de tine, hai baga repede detalii...cum a fost drumu? ce-a zis Denisucu? cum ii place Anglia?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, nu cred ca e o problema sa bea din bibe. ianis a baut pana la 3 ani, il folosea seara si dimineata in pat. so what... in rest cana, pahar, ce prindea...

danita, nu cred ca ariciul face in vreun fel...

rux, ce pofta de vacanta si partie si zapada imi faci... f.reusite pozele. inca nu-mi vine sa cred cum schia matei singur sau ce vesel era grigore langa carut, in soare! si ce matur arata grigore! sunteti o familie f.frumoasa!

dandusa, cum adica nu ai putut face branza cu milli? eu tot cu asta fac de-un veac :-)) pardon, de cateva luni :-)

laura, pt noul statut. e greu, dar toate o facem, mai devreme sau mai tarziu. asta e mersul lucrurilor, ce sa-i faci. va fi ok, ai sa vezi... sfatul meu: stabileste reguli clare cu bona.

despre somn: azi noapte nu s-a trezit. somn de la 23 la 7.

acuma ca m-a trezit ianis de doua ori nu se pune... uneori doarme cu mine. azi-noapte, da... la 4.30 - mami, asa-i ca ne e cald? hai sa ne descoperim! ba nu ca io mor de frig! culca-te la loc!... la 5.30 - mami, am auzit ceva la parter, cred ca s-a trezit marc, vreau sa ma joc cu el!... marc sforaie! ceea ce ar trebui sa facem si noi... hai mai dormi un pic... si s-a foit si s-a tot foit...

bambo! sa ai parte de tot ce e bun in viata!!! 25? vai ce varsta faina! numa' buna de nebunii! vorbesc si io din amintiri...

dbunny, eu mi-am gasit azi cartea de identitate si o sita de plastic intr-o cutie de carton mare (de la o jucarie de la mosh). eram in drum spre tomberon. DD m-a facut sa ma uit in cutie. chiar nu-mi inchipui cum a ajuns buletinul meu acolo. aseara era pe masa, stiu sigur! (chris, esti sigura ca n-a pus mana fii'ta pe carnetu'ala de vaccinuri?!) si bine ca nu mai aveti treaba cu oo-le lui dani :-))

m_monique, noi bem 100ml apa la cca 30 min dupa pranz. si 100ml suc la 30 min dupa micul dejun. si iar 100 apa seara dupa cina. si laptele vreo 500 total. aseta sunt lichidele.

desiree, welcome back! sanatate si refacere rapida! cat despre re-intrat in mediul propriu... dureaza 1-2 saptamani, dar va fi ok. pofta mare!

dia, despre marc nu zic, ca e prea devreme... lui ianis nu-i place in mod deosebit sa deseneze. nu a atacat peretii niciodata. DAR, aveam solutie pregatita pt asta in caz ca... un sul de hartie de impachetat, lata de 1m si lunga de cat vroiam, fixata pe perete. mai greu este sa-i impui ca numai acolo are voie. eventual stabilesti 2-3 zone in care are voie sa se desfasoare... sunt curioasa daca merge. eu n-am avut ocazia sa testez, dar vazusem la o fetita acasa si era plina hartia de desene, iar peretii erau curati...

deny, welcome. la mine se intampla invers. cu cat creste cu atat nu mai am timp! sper sa nu dispar de tot :-)) scrie des si de toate despre voi si te vei integra :-)

dia, multam de poze. amu' le-am deschis, dupa pranzul lui marc ma si uit la ele! pupici

chinico, bine ca ati ajuns cu bine. naspa acas' dupa vacanta asa-i? cah... las ca va intrati in ritm. si vine vara si poate veniti iar la romanica si dam si noi o fuga la tm :-) sau poate dam o fuga direct la nemti :-)) ha-ha :-))) cum ma invit singura!
da' mi-e ciuda ca flore si dia si miro si toata tm s-a pupat cu voi si noi nu!
cat despre somnul pana la 5 nu mai zic nimic. e consecventa, ce mai... mai tarziu o vei considera o calitate

yagmur, pt primii pasi! chiar daca au fost urmati de cazatura. sti tu, inceputul e mai greu! va pupam apasat!

asiza, bine ne-ai regasit! bey ce m-am stresat! ca treceau zilele si tu nimic! si de ce ma rog n-ai raspuns la pm ieri? ha?! ca sa ma bagi in boala fato?! ioi, bine ca ati ajuns cu bine! hai baga mare, spune cum a fost drumul? a erupt varicela? mai muceste/tuseste/raguseste? cum v-ati aranjat? ploua pe-acolo? si special pt tine imi pun fix :-)))

hai pa tuturor. se tot joaca pe langa mine si incearca sa nimeresca in tastatura lap-top-ului, ba cu un tractoras, ba cu o masina, ba cu pumnu'...

dupa nani poate mai revin.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput