Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 9
flore26 spune:
BAMBO
DANDUSA nici Alessia nu bea din biberon , doar cu ceasca sau canuta sau paiul...am o canuta de la primii pasi pentru dupa 1 an,, din care nu curge apa sau laptele daca o intorci...trebuie sa traga ea ca sa vina ceva...Alessia nu bea din ea , dar m/am gandit ca ti/ar fi buna, pentru ca daca/i scapa, adormind, nu se varsa nimic ...are si manere...Am vazut saptamana trecuta la o emisiune despre copii, cum un psiholog ajuta o familie sa invete copilasul de peste 1 an sa adoarma singur, fara tzitzi, si foloseau exact acest tip de canuta... si mult succes...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
flore26 spune:
Am scos caninul!!!! Fara dureri, fara sa simt ceva...azi continuam lucrarile, si pana vineri am dinti noi, dar provizorii ...Acum sunt bine...am o gaura in plus , ceea ce nu/i deloc de neglijat Sunt foarte binedispusa...sora mea e la mine sa stea cu Alessia...asa ca sunt o rasfatata...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
roxanica2006 spune:
Buna, fete dragi!!
Imi pare atat de rau ca n-am intrat ieri pe forum si n-am facut la timp urarile pt. boier Matei, dar le fac acum cu f.f.f.f.f mare drag:
La multi ani, Matei!!!!!! Sa fii sanatos si sa ai parte in viata de tot ce-i mai bun!
Ruxandra, ce mare baietel ai!!! Si cat de tanara esti!!!
Mai, am vazut si pozele...atat sunt de frumoase, si cum spune Donia pozele alea in care va pupati atata dragoste transipra...desi va dragaliti parca asa subtil, tare mult imi place.Tu ai slabit muuuult, acolo pe partie esti tare pirpirie. Grigore e un copilas perfect, tare frumusel, iar pozele alea cu blanita in spate, in carutz, sunt tocmai bune de postere, de ilustrate, jur. Conu' iti seamana leit, zambeste exact ca tine, n-am mai pomenit asa ceva...iar sotul tau are asa o figura exotica, frumos, dom'le,frumos rau
De Matei...ce sa mai zic, el nu mai e un copilas, e barbat in toata regula.Apoi sa nu-mi spui ca Matei coboara singurel partia aia pe care am vazut-o in poze, io sunt om de shes si nu pricep multe de-ale muntelui, dar mi se pare tare dificila.Iar peisajele....super!!!!
Buuuuuuun, acum sa-ti zic care e concluzia: fac cat mai repede bebe 2!!
Bambooooooooooooooooooooooooooooo, la multi ani !!!!!
Hai ca n-am citit aproape nimic, da' revin io. Nu ma pot aduna dupa sarbatori...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am scos caninul!!!! Fara dureri, fara sa simt ceva...azi continuam lucrarile, si pana vineri am dinti noi, dar provizorii ...Acum sunt bine...am o gaura in plus , ceea ce nu/i deloc de neglijat Sunt foarte binedispusa...sora mea e la mine sa stea cu Alessia...asa ca sunt o rasfatata...
Bine c-ai scapat
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
dbunny - bine ca ati scapat si voi de operatie
si flore de canin
ruxandra , da, vara va prefer si eu
ivan a tras de perdea si s.a desprin de sus chestia aia , cu totul nush cum ii zice, din perete, acum stau si ma gandesc cum se pot spanzura altii de ea, ca la mine nici perdeaua nu o tine vad
ivan si dayanara
bamboletta spune:
Multumesc de urari
nu-mi vine sa cred azi implinesc 25 de ani
va invit la petrecere cu tzuica,visinata,martini,sampanie,salata de vinete,pui la cuptor si tot ce vreti voi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
m_monique spune:
la multi ani Bambo! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
flore26 bine ca ai scapat de caninul buclucas.
multumesc pt. raspunsurile legate de apa bauta de bebei.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
bambo, ce de bunatati!
chiar acum am scos o punga de vinete sa fac salata, ca mi-e pofta. (daca tot nu m-am ingrasat de sarbatorile astea).
edit: ce tinerica esti!
Andrei (16.12.2006)
a_deju spune:
la multi ani, bambo!!! sa traiesti sa infloresti!! iti sta tare bine la cei 25 impliniti sanatate, bucurii si fericire.. si in general, tot ce-ti doresti!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx