Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Ieri m-am trezit cu palmele rosii,cu pielea f.uscata si cu usturime astfel incat deabia m-am putut spala pe maini.Nu-mi pot da seama si pace de la ce,m-am tot dat cu trixera si vad ca azi m-am trezi ok.

Roxana stii ca de Craciun ma vaicaream pe aici cu bubitele acelea de pe corpul fetei si te plangeai si tu de Andrei.Pediatra imi spusese sa o dau cu fluocinolon dar nu am ascultat-o pt ca ere cortizon.
Ca urmare m-am dus si am cumparat trixera de la avene,o dau pe fata de 2 ori pe zi inclusin pe fetisoara,am trcut inapoi la persil sensitiv caci foloseam un detergent de la sano iar clatirea rufelor ei dureaza mai mult ca spalarea.Totodata la baita apa nu sare de 37 de grade caci apa calde accentua roseata.
Si sa stii ca deja la picioruse la incheietura nu mai are,la manute a ramas un pic uscata si la fel si pe corp dar e bine.
Oricum o sa ma duc si la dr dar avand eu experienta in preumblari pe la dermatologi si fara rezultate,nici nu stiu incotro sa ma duc.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Acum m-am uitat si eu pe siteul lor... Nu mai au scaunele alea de terasa. Au unele mistoace din piele... Arata beton, dar e decizia ta. Poate ce-mi place mie, la tine nu se pupa... Lasa ca rezolvi tu si problemota asta!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Piciulika, multumim pentru ca ne-ai impartasit ideea furata . O s-o tin minte.
Rox, cred ca la ora asta ai terminat examenul. Sper ca vii cu vesti bune, sa avem motiv de sarbatorit
gabitz78, ne bucuram de vestile bune. Pofta mare Elizei , sa pape din ce in ce mai bine.
Andreea11, ce-i aia marimea 36 ? Cat de slaba esti, soro ? Ii faci concurenta lui myral, hmmm . Sunteti niste sirene

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Fetelor, depresatelor,bagati un elevit pe zi si macar o jumatate de ora la aer,macar in fata blocului cu copilul in brate si dupa 2 saptamani o sa uitati ca ati avut asemenea stari!Va spun din proprie experienta!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am revenit. Trezit bb urlacios, spalat, papat, facut kk imediat dupa masa, spalat iar, acu sta in scoica si invarte o jucarie. Sper s-o tina cat mai mult joaca asta.
Treaba cu statul in scoica e una dintre reusitele acestui inceput de an. Si cealalta este ca vrea suzeta!!!
Si asa s-a redus considerabil timpul petrecut cu bb in brate.

Nici nu m-am uitat cate capitole am ratat zilele astea, asa ca deocamdata il voi citi pe asta si pe urma mai ved eu.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Betty, dar ce inaltime ai draga mea de te-ai aflat la asemenea nr. de kg? Mie 45 mi se pare f. putin, de 42 nu mai vorbesc, e o greutate de copil...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

pai 1.62 si uite aici poze4 la 42kg http://good-times.webshots.com/photo/2143542820101850857nkqUjJ

si aici la 45kg
http://good-times.webshots.com/photo/2240173250101850857WYoGhD
http://good-times.webshots.com/photo/2851166540101850857qIiFhz

deci nu eram asa slaba....am oasele f mici si usoare

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, ce-i aia cheloida ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

nu stiu cum sa procedez cu pozele astea dar poate acum reusesc. va pupic mamica deAngelik Melany

ricea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Aaaa si am uitat sa va spun cu botezul... Ma intelesesm telefonic cu preotul ca trebuie sa dam un milion familia si un milion juma nasii. Numa ca preotul s-a operat si a venit altul la ceremonie. A chemat nasul in altar si el i-a intins trei milioane, la care preotul asta nou a zis ca sunt prea putini, sa mai puna. Si uite asa i-a dat nasul cinci milioane... Norocul lui a fost ca nu ne-a spus nasul decat la restaurant, ca stia ca ii sar in gat nesimtitului de cersetor! Am vrut sa ma duc peste el, nenorocitul, dar imi era jena de tata. Tata i-a renovat biserica si a facut nenumarate donatii. Nu stiu cum si-a permis... Daca asta e credinta, atunci eu sunt dusa cu capul....

Micul Yannis creste mare

si eu personal am patit-o. Si mie mi-a cerul mai multi bani preotul decat ne intelesesem....si tot la un botez

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luati o pauza de scris, ma apuc de capitol nou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput