Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxali, nu ai de ce sa fii invidioasa, desi te inteleg, cunosc f. bine sentimentul. Eu aveam un fisier salvat de pe vremea lui Tudor in care spuneau ca somnul intrerupt e vital pt. bebelusi, oricum din articol reiesea ca astia mai agitati sunt mai destepti . Daca vrei il caut si ti-l trimit pe mail. Pe mine insa nu m-a incalzit cu nimic la vremea respectiva, cand eram zombi de oboseala si credeam ca gresesc eu cu ceva. Mai aveam si o vecina care ma tot intreba insinuant "dar de ce plange mititelul??? pe noi nu ne deranjeaza dar ne este mila de el..." de parca ii faceam eu ceva rau ca sa-i fie mila. Ei bine, acum m-am linistit ca sunt aceeasi si cu aceleasi obiceiuri, ba chiar cu ceva "pacate" in plus (vezi cafeaua si ciocolata) iar copilul meu e f. linistit.
Nu tine de noi, e chestia de temperament.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Isabeluta, daca respecti cateva reguli de baza e simplu (ca principiu macar, chiar daca procesul in sine este anevoios). Cu mintea de acum eu chiar cred ca nu conteaza asa de mult cu ce incepi, te poti adapta din mers bebelusului. Atata timp cat eviti interzisele si ai rabdare, astepti cat trebuie dupa fiecare aliment (minim 3 zile), nu poti gresi prea mult. si eu

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Iaca am ajuns si eu cu raspunsurile la capitolul curent. Pana termin, voi treceti la urmatorul si eu o sa fiu tot in urma... Va trebui sa imi iau
Maria, tu ai fost ieri o , ca de obicei. Insa acum trebuie sa mentionam si harnicia sotului tau, bravo ! Ce-as mai manca si eu niste clatite... miam, miam...
danielle, printzesa ta e o frumoasa, da' asta deja o stii. Cu palaria aceea zici ca e un muschetar, tare iti vine s-o mananci Nici nu-i de mirare ca toata ziua ai "burici-o" ( ca sa te citez ) Iar tu... esti o scumpica, ce daca mai ai niste sunculite bine plasate ? Cand o tii pe Ebonee in brate esti CEA MAI FRUMOASA MAMICA DIN LUME !
Sim, tu esti game-addicted, ce sa mai vorbim, nu mai ai scapare . Pupici de la Maria pt Stefanutz !
Andreea, imi place cum il pregatesti pe Vladi pt diversificare. Probabil va fi un mancacios, hihihi. Iar despre episodul cu hamsterul... sunt curioasa ce nazdravanii o sa faca Vladi ( se spune ca in general copiii ii depasesc pe parinti )
myral, sper ca acum esti fericita alaturi de sot. Saracul, a fost asteptat de intreg forumul

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Bee, si tu esti exact cum te descrie numele : Reusesti sa te descurci cu toate, numai tu stii cum. Esti de admirat, zau. Da' nu-mi place sa te aud ca esti depresata... Adica ce, ai zis ca n-ai destule pe cap si ti-ai facut rost de o depresie, asa, just for fun ? hmmm... Hai, capul sus, ai doi copii minunati care-ti dau putere sa treci peste orice greutate si-ti insenineaza fiecare clipa. Esti o supermamica, da ! Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Pupam fetele si baietii care au ceva de sarbatorit astazi precum si pe parintii lor!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Gabrielaaaaa, tu pe unde umbli ? Te-am trecut la Lista de mamici disparute ! Era s-o bag si pe Rodica acolo, dar azi a scos capul in lume si am iertat-o . Auzi la ea, vrea copil cuminte... Stii tu cum e cu baba frumoasa si copilul cuminte... astea sunt exceptii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisia multumesc pentru numarul de tel, maine dimineata sun si-l intreb.
alehiam multumesc pentru detalii, Casa Mica imi convine din anumite pcte de vedere, dar ce ma fac eu cu ringul de dans? Ca am mari dansatori in familie, ai mei daca n-o pun de-o hora se cheama ca n-au petrecut! Oricum ii sun si pe ei.
Nu mai tin minte cine mi-a recomandat vila Bellagio, m-am uitat pe site, arata superb, dar zona ma nefericeste profund, pentru ca ne-ar fi greu din Dr. Taberei sa ajungem acolo. Multumesc frumos!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andriesule, la Casa Florescu e loc berechet pentru dansatorii tai... Plus ca iti poti aranja mesele cum pofteste vrabioara...
Uite aici...
http://www.casa-florescu.ro/

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

BUNA SEARA mamici ,m-am intors de la munci ,nu am facxut mare lucru pe acolo ,dar sunt franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Bernix inca nu merge dea busilea, dar numai sa nu sara in carut,patut peste pitica...nu stiu cat de atasata e de tine pisica, poate un pic de gelozie o va apuca

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

la mine pisica mamei mele era sa-i scoata un ochi lui Victor cand acesta avea un an, a sarit cu labele in ochii lui, noroc de reflexele copilului ca a inchis ochii si nu are "decat" doua linii albe -cicatrice- peste pleoapa!!

Andries

Mergi la inceput