Comori de nov-dec 04(166)
Raspunsuri - Pagina 8
paxela spune:
quote:
Originally posted by tryquote:
Originally posted by roserb
gasesc pe jos un biletel indoit cu textul " Te iubesc, mamica mea scumpa", o floricica decupata si colorata cu migala, si , in interiorul biletelului , 5 lei de la ea din pusculita(probabil pentru "pierderea" de la patinoar).
Mi-au dat efectiv lacrimile si am zambit afectuos la faza Biancai. Stiam eu ca-i fata deosebita, ti-am zis-o, nu?
Scumpa de ea. A marcat-o foarte tare mustrarea ta.
Sa stii ca asa e barbate-miu. Ii trec 10 idei prin cap, se apuca de 5 si nu duce la bun sfarsit nici una. Se entuziasmeaza foarte tare la inceput, dar n-are rezistenta, nu-l tine mult nimic. Dupa scurt timp, si de regula nu ajunge nici macar la jumatatea drumului, renunta. Asteapta sa vina altcienva sa duca la bun sfarsit ce-a inceput el. Asa e cel mai fericit. E berbec, nu stiu ce-i fi-ta.
Eu sunt la polul opus. Sunt de-aia de trag la jug pana-n panzele albe. Cateodata nu-s capabil sa renunt nici cand e evident ca nu mai merita. Imi gasesc mereu resurse si motivatii, iar cand logica si ratiunea dispare, imi fabric altele motivatii noi doar ca sa nu renunt. Nu-s de ce atribui eu renuntatul asta asa de tare cu fiasco-ul. Cred ca mare parte din trasatura asta a mea se datoreaza incapatanarii uneori excesive de care dau dovada (nu degeaba-s taur).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
fenomenal copil ce a duso pe ea capusorul .....
try deci de la zodie li se trage ca si al meuuuuuu el din gura muta muntii si cand sa-i mute n-are ce
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
hop si noi daca nu se mai plansese nimeni de mult, am fost cu piticii la dr si aia ne trimite intai la orl intru cu Silviu ca la el erau mucii mai mari , il vede ii da tratament si zice sa o vada si pe delia , na-s prea fi vrut ca dormea si nu mi sa parut ca ar avea ceva grav ci doar tuse care a trecut deja si muci de la care haraie, ce sens are pt atat lucru sa o chinui, ei bine ca a inistst dr caci... avem iar lista luuunga rosu in gat, laringita, otita pe partea dreapta , oare cat o sa o tina asa e a 2a otita intr-o luna si aparent nu are nimic grav
acum stau si ma gandesc, nu ii duceam... sau nu o vedea ... ca masa a zis ca nu are rost... si venea seara, copilu urla , masa dadea vina pe dintii care stau sa iasa ooofffff doamne o sa ma mut la dr
si in plus nu are febra decat in fund laman aniciodaa nu se simte sa se incinga la frunte sau ceva , si doar peste 38 cu se inroseste in obraji e ingrozitor asa , trebuie sa o chinui sistematic sa stiu daca are febra
felicitari mergaretilor, noi suntem inca la faza de mers de o manuta, face si ea 2 pasi daca nu se pride ca nu o ti, dar asa sa plece singura inca nu, face punti dar doar de 1 pas , intre obiecte , acum a mai inceput sa isi dea drumul cand e la masa, canapea , si sta singura in picioare nesprijinita, dar pana la mers singura mai avem ceva , e si masa vrea avion, ce oi vrea de la ea la nici 10 luni..... da dar silviu la 10 luni mergea,dar o sa ma uit la data sa vad 10 luni si cat .... mama nebuna
in schimb canta si danseaza toata ziua , daca aude muica nu o opresti, la la la, tra la la, na na na , ce ii canti repeta, zice destul de multe cuvinte zic eu, deja stie ca in ultima camera la mama e taeee( tatate), si cum intra in casa fuge acolo, stie pisica(pss) catel(am) papa (miam miam care e de fapt da-mi ce mananci tu), mama tata aide mamaeee si nu mai imi vin acum dar mai sunt cateva
face pa, tit la nasuc inclusiv cu sunetul scos, gata am fata mare aa si poftesteee sa te vada cu ceva in mana ca bei sau mananci sa terminat, nu mananca mult dar sa vada ea ce e sa guste
gata ca m-am intins , si laudat cam mult
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
bits spune:
Try felicitari si sa o tineti tot asa cu progrese!hai ca pana iti da Miki reteta iti spun cum fac eu papanasii:400g branza de vaca,2 oua,zahar(eu nu-i fac dulci ca-mi plac cu dulceata mai multa si apoi sunt prea dulci),1 praf de copt si faina cat sa iasa nici tare dar nici moale aluatul.ii modelezi pe o planseta presarata cu faina si le faci o gaurica in mijloc.se coc in ulei incins.restul il stii cu smantana si dulceata
wow Paxela sanatate copilasilor si sa se faca cat mai repede bine Deliuta.da doctorul ala nu va spune de la ce se fac otitele atat de des ca sa stii sa te feresti?
Otiliav spune:
Dana, acum am reusit sa vad si eu filmuletzele, foarte bine pronunta Iris si nu are deloc emotii.
Ana nu numai ca nu face progrese cu poeziile dar chiar nu le mai stie asa bine si am bagat de seama ca incepe sa vorbeasca cu accentul de pe aici un fel de j sau sh. Acum in vacanta am realizat ca ea nu mai spune "de ce" ci "de she" , off viata mea.
Miki, ce pretentii ai de la tine sa ajungi ca acum 6 ani, esti o mamica frumoasa si ai nascut de curand de aceea inca nu s-au topit toate kg. Ca sa nu mai zic ca pentru o casa si o masina unii se aleg cu burtica iar altii se usuca de atata stres, depinde de organismul fiecaruia ca pe fond de stres unii slabesc altii se ingrasa. Mai necastigator este sa experimentezi ingrasat/slabit cu cearcanele de rigoare fara sa te alegi cu o casa sau o masina.
Mi-am adus si eu pozele din tinerete sa le scanez, sa ma oftic si poate asa trec si eu la fapte.
Asa ca va rog eu nu mai puneti retete, STOP JOC, spuneti mai repede cum vreti sa slabiti ca Cici nici o sansa sa ne dea si reteta asta, asta-i asul adevarat din maneca ei nu romul de la crema pentru tobite .
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
of paxelina, sanatate multa copilashilor
ref luat temperatura incearca sa iei un termometru din acela care ia temp instant in ureche, am inteles ca este cel mai bun(de cand zic sa iau si eu) si nu mai chinuiesti copilul degeaba
ref otita, chiar imi spunea dr-itza cand era ruxi mic ca majoritatea parintilor dau vina pe dintisori si nu baga otitele in seama si de aceea ajung copilashii sa aibe probleme cu urechile cand sunt mai mari din cauza otitelor netratate la timp
si noi cam la fel a tine am patit..."norocul" nostru a fost ca facuse alex otita si ruxi plangea si ea de mama focului si a zis...hai sa ne uitam si la ea in urechiuse sa vedem paote are si ea...si...surpriza...chiar avea la ambele urechi
si a luat augmentin dar ea avea si puroi pe amigdale...si nu a fost tratata cum trebuie, otita a trecut doar asa cat sa nu o mai doara si a recidivat...a trebuit sa-i dea klaritromicina si numai asa i-a trecut deci sa nu fie si la voi o recidiva ceva...
si numai bine sa va faceti bine repede, repede...
Oti ce ma distrezi cu stop jocul cu retete hai mai ca mai facem si noi schimb de experiente culinare si va servim si pe voi macar virtual
noi maine spre seara plecam si speram sa ajungem pana vineri seara va mais tresez si maine nitel si-apoi de pe plaiuri mioritice
pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Daniela, ce copil frumos aveti, prima poza este superba, ce carlionti si ce ochi are, off ce vor suspina fetele dupa el.
Ioana, ma bucur ca ti-a placut surpriza, asta si era ideea , desi ti-am stricat putin planurile cu baita cu spuma. Asteptam filmuletzul si pozele cand ai timp.
Alexa, sanatate multa strumfilor. Cred ca o sa-ti aduc niste medicamete de la Ana, sa va poarte noroc adica sa ajunga sa expire nefolosite .
Monica, drum bun inspre tara si vacanta placuta! Oricum m-ai lasat masca ce mult dureaza drumul la voi, eu ar trebui sa spun sarumana la 6 ore. Am tot uitat sa-ti spun ca nu mai suntem "Sarbatoriti" acum. Era cat pe ce sa ne pierdem titulatura de "Comori", a fost una din optiunile celor de la mamici de nov-dec 07 dar in final au ales alta titulatura.
Ia uitati-va putin aici, interesant nu? Miha, ce beton arati , ce dama bine, valeu. Sa va fie de bine botezul si petrecerea.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
multumesc Oti am remediat "problema"
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Neatza fetele!
Am luat cateva zile de concediu, azi il muta pe tata la Municipal, si maine ii fac coronarografia (asa s-o numi???), asa ca mama va sta mai mult pe drumuri. Ca atare .... mi-am luat concediu, sa-mi iau puiutz acasa. Si azi dimineata , cand s-a trezit , in loc de buna dimineata mi-a zis "te iubesc, mami" !
andreap spune:
'neata!Ca-n vremurile bune s-a scris....abia de reusesc sa citesc 'in diagonala'.
Try,ai dreptate..de multe ori parca uit ca am un BB in burtica,asa de multe sunt lucrurile pe care le am de rezolvat...sper sa fie totul bine.Eu oricum astept 'sutul' magic....sau poate chiar e fetita si e balerina
Miki..sala?cand mai ai timp si de sala????felicitari ptr.ambitit..eu din acest punct de vedere,sunt lenesa de mor
Otilia,bine ai ajuns acasa
Monica...cand sosesti?
Bits,Try,felicitari ptr.baieti plimbareti!
Paxela,sanatate multa!
Mariuca vad ca e bine.Febra nu,tuse fff rar,sper ca am scapat usor de data asta.Eu la fel,vad ca inhalatiile functioneaza,ma simt mult mai bine.
O zi minunata
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ioana_du spune:
AndreeaP, stai linistita scumpa, ai sa vezi ca in curand vei incepe sa primesti sututri dupa suturi.
Cat despre raceala copilasilor ... Eu m-am "molipsit" de la sefa mea si am inceput un soi de tratament homeopat, preventiv. Luam toti trei o data pe luna, in aceeasi zi a lunii, niste pastilute care se cheama Influenzium. Se iau numai pe perioada iernii (deci vreo 3-4 luni). Noi le luam de doua luni, dar de cand a venit frigul nu am racit nici unul. Acuma ... nu stiu daca au astea vreun efect, sau doar sintem noi mai rezistenti.