Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Ia uitati-va putin aici, interesant nu? Miha, ce beton arati , ce dama bine, valeu. Sa va fie de bine botezul si petrecerea.

Multumim Otilia!
Mey...tre sa mut poza aia de acolo,ca-mi eclipseaza copilul. Cumatra ( ce ma distreaza titulatura asta) e vinovata,ca ea a facut-o.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oare termometrul de ureche merge daca la mana e rece ,ala de frunte e rece, la subrat e rece, si in fund peste 38,5??????? ii cumpar sau il iau degeaba ?????

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

A NU SE CITI DE OTI
Try eu am facut asa, ti-am spus dupa reteta de la ''bucatarie'' si combinata apoi dupa capul meu: 500 gr branza vaci, 2 oua, 2 linguri de gris, 1 lingura de zahar,3 linguri de faina, esenta de vanilie si 2 pliculete de zahar vanilat.Le0am amestecat pe toate cu mixerul, api le-am facut gogolosi in mana, le-am aplatizat si le-am tras o gaurica in mijloc cu degetul.Le-am pus la fiert mai intai (ca sa fiu sigura ca se fac si inauntru, ca asta era problema mea mereu),si le-am lasat dupa ce s-au ridicat la suprafata inca 10 min, apoi le-am prajit in baie de ulei(sa le acopere bine uleiul).In ulei le-am tinut pana au facut crusta aia aurie.Ca sa nu mi se desfaca eu le-am facut mai mici si am avut grija ca la fiert sa nu se inghesuie.

Acuma...sunt sigura ca Bits e mai experimentata la buca, incearca ambele variante si vezi care-ti ies mai bine.

Oti ACUM POTI CITI... .Poftiti la slabit cu nemancat seara dupa 19.E super cunoscu, dar nimeni nu respecta mereu.Portii mici pe timpul zilei, eu o sa incerc sa-mi pun in farfurie si sa mananc cat mananca Alex, ca el e destept, daca se satura nu mai baga in el ca spartu' asa cum tind eu sa fac numai sa termin din farfurie.
Si sala am timp cat sta matusi-mea cu yannis si e Alex la gradi.Si ma simt tare bine...Moni la mine sportl in aer liber mi-ar lua mult mai mult timp, si n-ar fi asa eficien ca lucrul comprimat de la sala.Plus ca mie imi place sa alerg oriunde, nu cnteaza ca e banda de sala, au instalat si monitoare la fiecare banda, asa ca mai vad o stire, un film, documentar si trece ora de alergat.

Ma duc acu sa fac sport cu aspiratorul, va pup.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Multumim Oti! Si spor la cura!

Paxela, sanatate multa piticilor.

Ioana , si noi luam Influenzinum - i se mai spune si vaccin antigripal naturist (o data pe luna in zilele cu r cate 2-3 granule) si zic ca Danutz nu mai e la fel de sensibil la raceli cum era anul trecut de exemplu. La mine in schimb se pare ca nu a prea are efect, dar poate fi si din cauza ca nu am fost asa de riguroasa si cu programul meu de administrare, in sensul ca mai uit sa iau, ca si cu cel al lui Danutz.

16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felicitari umblaretilor de Adrian si Amos, bravo, fetelor , de acum veti avea distractie la dublu, gata cu odihna!

Monica, drum bun si sa ajungeti cu bine!

Paxelina, pupam Delia vorbareata si dansatoare, acum n-oi vrea si tu sa le faca pe toate, si asa e foarte avansata! Sanatate multa si bine ca ai intrat la dr.

Mihnea vad ca n-a mai facut febra, in schimb nu mananca mai nimic din cauza antibioticului (mi-a zis dr. sa-i dau ca era rosu-rosu gatul si cu puncticele), asa ca azi l-am trimis sa iasa un pic afara cu bona, ca s-a coclit de tot de 3 zile. Daca e ok, de maine il lansez si la gradinita.

M-au apucat nostalgiile cu Shorley, ce mai umblam pe acolo in studentie ...

Ce haioasa e Irisina in filmulete, ce hotarat recita ea acolo...

Try, eu papanasii in fac precum Bitsone- 1 pachet branza de vaci de 250 insa, 2 oua, 1 praf de copt, 2 linguri de zahar si faina cat cuprinde ca sa iasa o coca moale dar modelabila. Dupa ce le dau forma cu gaurica la mijloc, ii prajesc direct in ulei, dar nu la foc f mare , ca sa se faca si inauntru.

Paxela, merge termometrul in ureche, chiar daca fruntea si celelalte sunt reci.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miki, bravo cu sala, mie mi-e o leneee sa merg, si sincer nici timp nu am. Mai merg acasa pe bicicleta daca sunt lasata, si fac aproape zilnic silita de imprejurari cam 45 mi exercitii pentru coloana, pana mi s-o lua si de astea.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

la noi in moldova se prajesc papanasii.nu am facut niciodata fierti dar as incerca.

si am uitat sa mentionez ca si eu pun esenta de vanilie si ii coc la foc mic,iar daca vad ca se rumenesc prea repede mai adaug ulei in cratita ca sa nu fie prea incins(daca nu vrei sa pui ulei poti sa inchizi focul pt cateva min ca sa se mai raceasca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miha,Aimee sa va traiasca micuta crestina!vazuram o bombonica roz,o mamica care arata fff bine dupa a 2-a nastere,o nasica cu un ten fff frumos,un Vladut scump(mey sa inteleg ca el e nasul ca i-a tinut lumanarea Amirei?)si un Robertel extrem de curios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Amira sa-ti fie de bine crestinarea, iti sarutam doar virtual buzitele dulci.Mami , arati foarte bine, si odihnita.Ne-a placut cat de patruns era nasul mic, sa-i pupam si lui nasucul scump.Iar Robertelu sa se bucure de surioara lui si sa aiba grija de ea, sa o inconjoare cu dragoste.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetelor,am pus cateva poze de la Revelion..burtica nu prea se vede..promit sa revin cu mai multe poze cand voi avea.

Pupici

Revelion 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput