Comori de nov-dec 04(166)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
de fiecare data cand ii fac mustrare, nici n-apuc sa mai ridic tonul ca el imediat imi zice frustrat: ssstttt, quiet. Liniste!
Robert imi zice: "mami nu mai volbi ulat cu mine"
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
gasesc pe jos un biletel indoit cu textul " Te iubesc, mamica mea scumpa", o floricica decupata si colorata cu migala, si , in interiorul biletelului , 5 lei de la ea din pusculita(probabil pentru "pierderea" de la patinoar). Saraca, mi s-a facut o mila de ea, si m-am simtit ca naiba.
Offf...draga de ea... Cum mai stiu copiii astia sa ne "indoaie" mey...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mikimi spune:
Bitsule iarta-ma, cifrele nu sunt de mine clar !!!.Noroc ca vegheaza oki mai atent pe aici...so tobitele vor iesi bune.
Eu am facut aseara cu un plod la subtioara si unul in carca, amandoi la propriu in pozitiile astea niste papanasi deliciosi.Niciodata nu mi-au iesit si pufosi si aurii si facuti.Iaca ca asa chinuita fizic am reusit, cred ca asta e secretul.
Teroristul mic a inceput sa ma cam capseze de tzitzi uneori, daca ii ies si dintii ma va termina...sau poate tocmai din cauza asta mai musca...nu-mi amintesc Alexander sa fi facut asa.Si mai mult mananc ca disperatul 5 min, dupa care il apuca uitatul si vorbitul, ma tine cu orele pana mananca kalumea.
De azi m-am hotarat sa merg la sala, am si mers de altfel la pranz si m-am simtit tanara baba si ne-in forma.Dar reintru eu in blugii aia de facultate...ma uitam la niste poze din vara lui 2006, la o nunta, imbracata intr-o rochita de-a lui Miche...Doamne nici nu m-am recunoscut, piesa eram...bat-o vina pe modestie.Nu mai zic de pozele de acum vreo 6 ani, unde barbatul meu parca era pustan, acum are niste cearcane si burta...off, ne deterioram din an in an cam mult.Si pentru ce....o masina mai buna, cativa metri de locuinta in plus?
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
try spune:
Mikidutzaa, stau si-n cap numa' invata-ma sa fac papanasi prajiti. Sunt febletea mea si de cand am placat din ro n-am mai pus gura pe ei. Imi plac cu smantana si dulceata. Mergeam la Shorley doar pt papanasii astia blestemati. Fie-ti mila de-un suflet pribeag ce-si cauta radacinile si invata-ma sa fac papanasi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by try
de fiecare data cand ii fac mustrare, nici n-apuc sa mai ridic tonul ca el imediat imi zice frustrat: ssstttt, quiet. Liniste!
Robert imi zice: "mami nu mai volbi ulat cu mine"
Asa si fi-miu imi zice "mami, nu mai vorbi"
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by try
Mikidutzaa, stau si-n cap numa' invata-ma sa fac papanasi prajiti. Sunt febletea mea si de cand am placat din ro n-am mai pus gura pe ei. Imi plac cu smantana si dulceata. Mergeam la Shorley doar pt papanasii astia blestemati.
eu mergeam la shorley sa manac ciorba de burta
mey ce vremuri...ce viatza destabalata de regie...in ce camin ai stat? eu in P 9, caminu automatistelor...
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
mikimi spune:
Si eu la Shorley....la 4 dim mai ales erau cele mai bune.Am mai fost si vara asta pe terasa cand mai scapam de acasa(de Alexander), si parca am regasit nitel vremea cand nu aveam griji...ieseam in bar dupa cursuri..eheehe.
Reteta de papanasi am luat-o tot de pe la bucatarie, stai ca scotocesc iar dupa ea si-ti spun exact ce am facut.
Eu de la Alexander nu obtin nici un dos macar dupa ce-l cert..ma ignora total, il ia pe dar in brate si-mi justifica actiunile lui neaparat, de cele mai multe ori sarpele a facut tot raul, dupa care ia alta jucarie si continua ce avea de facut.
Imi amintesc ca si eu faceam ca Bianca cand o suparam pe mama, cred ca e trasatura de fetita, nu-i vad eu pe flacaii nostri cu ''dulcegarii'' din astea.
Andreea pana sa citesc mesajul lui Try, exact de asta mi-am amintit, discutia mea cu ea/voi cand il aveam pe yannis in burtica de 20 sapt ca nu miscase(nu il simteam), desi la eco era mare futbalist.Stai linistita, doctorita imi zicea ca e burta buna, e elastica si nu se simte.De abia cand a facut 20 sapt l-am simtit prima data, dupa alte 5 era alien, dansa zi si noapte.
decembrie.
monica-elizabet spune:
aaaa...si eu si eu...fuei la locu' cu pricina de muuulte ori in studentie sa mananc ciorba de burta si papanashi
felicitari mergaretilor Amon si Adrian si sa-i treaca mucisorii puiutului mic.
miki, draga mea te admir...eu nu pot sa merg la sala...eu renunt la cel mai mic efort
pentru mine sportul inseamna placere...innot cu mare placere ore intregi...fiindca nu o simt ca pe o corvoada, joc tenis de camp la fel...fara sa simt cand trece timpul, joc bashcet...role, patinaj...nu m-as da jos...bicicleta...asa merge km(dar nu pe de-aia statica de care am acasa si numai daca se suie ea pe mine poate facem ceva...ca eu nu ma urc pe ea...) in schimb cu pe campii m-as duce de nebuna...dar nu ma lasa ruxi...cum va vede cu ea...cum zice ca vrea sa o tin si pe ea pe cadru desi amandoi au super biciclete...
avem acasa sala de sport bancheta cu greutati, scripeti, bicileta medicinala, etc...tot ce vrei...dar nu pun mana pe ele...nu pot...nu ma atrage...desi stiu ca acolo se vad rezultatele...felicitari si spor la treaba iti urez...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Ce frumos canta Irisina, ce apasat se aud toate cuvintele, si parca are rabdare sa le pronunte corect si integral.Si Alexander canta la fel la mos...''la fetite si copii''.Dar cel mai mult si mai mult mi-a placut de tati care s-a infiltrat si el in spectacol, parca vroia sa spuna mandru ca asta-i fata lui !
decembrie.
mikimi spune:
Felicitari mergaretilor !!!!, sa va tineti de dureri de spate acu vreo luna pana isi dau dtumul kalumea.Poate va ajuta juniorii...
decembrie.