Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
Amethyst spune:
Fete dragi, nu as fi vrut sa mai scriu si plang si mai tare cand vad cat de mult va pasa dar va spun cu mana pe inima ca nu este nevoie de bani, am primit telefon de la firma sotului ca vom primi despagubiri, nu a fost el la volan, nu a avut nici o vina ci soferul de la firma. Va multumesc pentru sustinere, va rog scrieti in continuare despre copiii vostri. Apreciez foarte mult suportul vostru dar va rog sa intelegeti ca fac un efort f mare ca sa mai vorbesc despre asta, a trebuit insa sa va spun despre bani.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
oaana spune:
Ame,condoleante!Dumnezeu sa te intareasca,sa-ti dea putere sa treci peste aceasta mare mare incercare.Cuvintele sunt de prisos...Suntem alaturi de tine si fetita.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Nonna76 spune:
Haideti la o si sa fim alaturi de colega noastra.
La intrebarile pe care si le pune Ame acum cu siguranta nu putem respunde.
Eu cred ca Simo are dreptate,ar trebui sa o ajutam si noi cumva.Economiile nu erau cu siguranta pentru asa ceva.
Karligutza daca ai timp poate reusesti sa faci ceva cu privire la cont.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Haideti la o si sa fim alaturi de colega noastra.
La intrebarile pe care si le pune Ame acum cu siguranta nu putem respunde.
Eu cred ca Simo are dreptate,ar trebui sa o ajutam si noi cumva.Economiile nu erau cu siguranta pentru asa ceva.
Karligutza daca ai timp poate reusesti sa faci ceva cu privire la cont.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Ai dreptate, Nonna!
Ame, m-am gandit mult la tine azi-noapte, cat a papat Una. Sa stii ca ne rugam pentru tine si vrem mult sa-ti fim alaturi, asa cum ai tu nevoie acum.
Nonna, ce se aude cu rezultatul la amniocenteza?
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Amethyst spune:
S-a intamplat o minune! nu stiu cum sa va scriu mai repede ca acum plang ca proasta de bucurie si nu vreau sa va mai vad cum suferiti pentru noi, asa ceva cred ca nu exista decat in telenovelele alea ieftine dar pentru mine e un miracol! Am primit alt telefon- Francezii au facut cea mai mare gafa a vietii lor si anume, au incurcat numele colegilor care erau in masina. Sotul meu si alt coleg au nume asemanatoare, gen Simion, Simionescu si cu o mare fericire pentru noi dar cu durere pentru ceilalti, tragedia e in alta familie. Acum ma gandesc ca alta sotie trece prin ce-am trecut eu in aceste zile si nopti de cosmar. Sotul meu are fracturi destul de serioase (dar nu are nimic la cap), mainile ii sunt imobilizate, un picior si coaste rupte, nu m-a putut suna el insusi si cei care m-au sunat au promis ca-i informeaza familia despre starea lui. Dar este in viata si nenorocitii mi-au zis ca e mort! Si-au cerut mii de scuze, dar oare isi dau seama ce a fost in familia noastra? Cred ca daca mai primesc un telefon in care imi spun ca de fapt aveau dreptate prima data, o iau razna! Nu pot inca vorbi cu el, sper sa-l ajute cineva mai tarziu sa-i tina telefonul sa il aud ca nu mai stiu ce-i cu mine. Mi-au spus ca va ramane cel putin 2 saptamani la spitalul Broussais.
IMi simt capul enorm, greu dar c red ca sunt fericita cum n-am mai fost niciodata. Au fost cele mai negre zile si acum parca s-a coborat Dumnezeu peste familia noastra.
Nu stiu cum sa exprim ce simt.
Va multumesc din suflet. Va voi anunta cand voi reusi sa vorbesc cu el.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Nonna76 spune:
Sora mea a primit rezultatele preliminarii si sunt bune si va fi fetita.Rezultatele finale le primeste peste 10 zile.
Ieri nu v-am mai anuntat ca eram bulversata,nici nu am putut sa ma bucur cum ar fi trebuit(dupa 3 saptamini de stress).
Ame si eu asta noapte ma trezeam cu tine in gind(la fiecare alaptat) si m-am rugat pentru tine ,fetita ta si minunatul tau sot.
pap.elena spune:
Ame ma bucur pentru vestea asta ,nu am cunvinte sa-ti spun cat de tare m-am bucurat la vederea mesajului tau .Sa ne ti la curent cu starea sanatatii sotului tau .
Amethyst spune:
Nu mai pot gandi clar. Sper sa fie adevarat ca au incurcat numele si ca de fapt e bine. Sunt impresionata de generozitatea voastra si nu am sa uit cum mi-ati fost alaturi. Stau pe ghimpi pana voi reusi sa vorbesc cu el dar n-am putut astepta pana atunci ca sa va scriu cand vad cat v-ati consumat si voi pe langa noi.
Amethyst spune:
Ma intreb cum mi-ar fi spus ei toate astea daca nu intelegeam franceza pentru ca ei habar nu au engleza. Nu stiu, sunt intr-o stare de euforie parca, nu-mi revin, am fost in ultimul hal de mahnire si durere si acum parca a dat fericirea peste mine. Parintii mei, care il iubesc la fel ca pe mine parca au inviat. Iar parintilor lui efectiv nu le vine sa creada. Of Doamne!
Nonna76 spune:
Ame ma bucur pentru voi.Sper din tot sufletul sa poti vorbi cit mai curind cu sotul tau.Fata draga nici nu stii ce pietroi mi s-a luat de pe suflet.
Imi pare rau pentru tragedia celeilalte familii.Ieri ma gindeam ca nu e totul sa-ti doresti sanatate ci ai nevoie si de un pic de noroc.
Azi o opereaza pe bunica mea.sper sa fie bine si apoi sa ma pot bucura si eu.