Strumfi de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Nu mai pot gandi clar. Sper sa fie adevarat ca au incurcat numele si ca de fapt e bine. Sunt impresionata de generozitatea voastra si nu am sa uit cum mi-ati fost alaturi. Stau pe ghimpi pana voi reusi sa vorbesc cu el dar n-am putut astepta pana atunci ca sa va scriu cand vad cat v-ati consumat si voi pe langa noi.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Doamne, Ame! Iar imi vine sa plang cand ma gandesc ce se intampla! Sa dea Dumnezeu sa-ti vezi repede sotul acasa, sa treceti peste cosmarul asta! Te rog s-o stragi tare in brate pe Jasmine si de la noi!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

Ame,ma bucur sincer pentru voi...cumplita incercare

asa cum spunea si lia, ai fost in gandurile celor care au vrut sa fie alaturi de tine in aceasta tragedie

si cu siguranta toate am avut parte de un moment de introspectie, gandindu-ne ca totul este efemer, ca ce a fost ieri nu mai conteaza,ce va fi maine...nu se stie, asa ca,desi suna siropos ,haideti sa ne traim clipa cat mai intens.

Ame,de asta data...insanatosire grabnica sotului tau ...doamne ce bine suna fata de ce am scris ieri

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Nu va pot spune ce simt! In continuu dau refresh la pagina fiindca sper sa cititi cat mai repede aceasta veste extraordinara, cele care ati apucat sa vedeti nenorocirea.

lia, eu o tin tot intr-un plans, acum de emotie si fericire. Jasmine se uita la mine saracuta mirata din cale-afara. O sa aiba din nou tatic! La care radea asa frumos de cum intra pe usa!

nonna, ma voi ruga si eu pentru bunica ta. Sa fie un lant de minuni anul acesta!

cris, asa e, si acum, cand ma gandesc doar ca are fracturi e intr-adevar un nimic in comparatie cu moartea! dar crede-ma ca nu m-am putut gandi la prea multe lucruri filozofice zilele astea.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Monica, Doamne ajuta sa vina rezultatele finale foarte bune si sa va puteti insenina! Multa sanatate bunicii tael! Ziua asta trebuie insemnata in calendar... N-am trecut asa, de la plans la ras, de cand ma stiu... Ieri l-am chemat pe D. acasa mai devreme, sa fim amandoi langa Una.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Incep sa ma gandesc daca e adevarat ca e bine ca parca e cusut cu ata alba, e mort, e viu, nu mai am rabdare, stare, am trecut prin toate sentimentele posibile!
lia, doar cand m-am casatorit am trecut de la plans la ras, dar si plansul era tot de bucurie atunci.
cred ca nu am plans niciodata ca acum. am pupat-o pe J de sute de ori si incercam sa ma gandesc ca totusi e o bucurie faptul ca am un copil minunat de el, ce ma faceam daca ramaneam singura de tot?

Mergi la inceput

Ame, nu e nimeni care sa-ti poata da informatii exacte? Firma sotului tau nu are un reprezentant, ce stiu eu, pe cineva care sa se informeze precis? Ce Dumnezeu, nu te poti juca asa cu viata oamenilor!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Eu am vorbit cu directorul pe Romania ultima data dar nu el facuse gafa. Dir m-a asigurat ca voi primi raportul starii lui cat de curand si ca daca doresc ei imi platesc cele necesare sa ma deplasez acolo dar eu vreau intai sa vorbesc cu sotul pentru ca nu o pot lua pe Jasmine prin spitale si sa o dau peste cap atat si nici acasa cu altcineva nu o pot lasa ca ai nostri lucreaza si stau in alt oras. Voi ce ati face? Dupa toate astea eu nu o pot lasa, nici inainte nu o faceam, acum sunt prea speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Ame, am citit ieri despre cumplita veste pe care ne-ai dat-o, dar nu am scris nimic pentru ca nu aveam cuvinte, dar azi cand am intrat si am vazut ca au incurcat numele imi vine sa plang de bucurie pt. tine, of, prin ce grea incercare ai putut sa treci. Sa dea Domnul sa iti vezi sotul cat mai repede acasa

Despre noi vreau sa va spun ca avem 2 dintisori ( incisivi de jos) au venit amandoi odata , am inceput sa papam cereale si piure de legume ( din morcov , telina si albitura ) , as vrea sa incep sa-i dau si altceva, dar nu am idee ce.Am vrut sa-i fac suculet de morcov cu mar, dar nu l-a baut, de fapt el nu accepta biberonul, iar cu lingurita ne-am murdarit tot. Poate imi dati si mie din retele voastre. Saptamana viitoare mergem la vaccinul de 6 luni ca ma fost putini raciti si asteptam sa treaca.
Va pup

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ame ce piatra mi_ai luat si mie de pe inima! De cand citisem mesajul ieri parca cum vedeam calculatoril ma intrisatm, m_am gandit mult la voi! Nu am cuvinte... e chiar un miracol pentru tine si fetita ta!
Am inteles ca sotul tau e in Franta? Unde anume? Eu stau in Toulouse si daca e pe undeva pe aprope poate pot sa te ajut cu informatii, cazare...nu stiu, scrie-mi pe PM daca pot sa te ajut cu ceva!

Buna dimineata la toata lumea!!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

vai, ce fericire, amethyst!
ieri mi-a trecut asa ca un gand ca poate e vreo incurcatura si tousi nu e adevarat...dar am zis ca asta se intampla in filme, cum spuneai tu. ce bine ca "viata bate filmul". sa speram ca anul acesta va fi, intradevar unul cu minuni pentru toti cei care au nevoie de un semn de la Dumnezeu, ca El e cu noi si ne vegheaza!

felicitari si pentru rezultatul surorii tale, Nonna...multa sanatate ei si fetitei ce va veni! sanatate si bunicii tale!

off...parca nu-mi vine sa cred sisunt tare bucuroasa. asteptam sa ne spui ca ai vorbit cu sotul tau.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput