Strumfi de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ame condoleante!

O fata care poate lua legatura cu ea si care se pricepe, sa deschida un cont sa putem ajuta cu adevarat. Chiar daca are economii, cheltuielile sunt uriase....sa lase banii aia pentru J! Sa fim alaturi de ea si la greu!

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Amethyst, scriu rar pe forum din lipsa de timp, dar citesc cand pot. Imi pare nespus de rau si sunt alaturi de tine si de Jasmine. Fii tare pt ea, gandeste-te ca o particica din sotul tau traieste in fetita ta, a voastra, si o vei avea mereu cu tine. Condoleante si Dzeu sa-l odihneasca in pace.

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ame, condoleante! ma rog pentru tine si jasmine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu stiu ce sa-ti spun sa te poata incuraja... Daca ai intrat pe forum, inseamna ca poti striga dupa ajutor si asta e bine. Sa nu te inchizi in tine! Ori de cate ori ai nevoie ai pe umarul cui plange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Ame nici nu am cuvine sa iti spun cat de mult imi pare rau. Parca mi-a dat cineva un pumn in stomac cand am citit.
Nu imi pot imagina durerea din sufletul tau dar trebuie sa fii puternica pentru Jasmine. Ea te are doar pe tine acum, ea e marturia iubirii voastre.
Ca si celelalte fete ma ofer sa te ajut daca pot cu ceva nu ezita.

Dumnezeu sa il odihnesca in pace pe iubitul tau sot.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sunt de acord cu Simo. Macar atat sa facem pt ele.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ame sincere condoleante! Dumnezeu sa-ti dea putere sa rezisti la o asemenea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo am luat la cunostinta ideea ta si ai dreptate. Asa un ajutor nu cred ca poate fi niciodata in plus sau prea mult.

Eu nu o cunosc pe Amethyst, dar pot sa deschid un cont, apoi sa facem viramente care cum doreste si cu cat doreste. Ideea e sa o contactam pe Amethyst.... daca va dori si ea sa ne dea doar numele (intr-un PM) ii pot trimite ulterior prin Mandat online la POSTA sau virament in contul ei personal. Dureaza 10 minute sa primeasca banutii prin mandat online postal, dureaza de la cateva ore la o zi/doua prin intermediul bancilor... astea sunt detalii deja.

Putem face asta incepand de maine.
Cand am un nr.de cont NOU va comunic.

Totul cu permisiunea DC cred... pt.ca astfel de actiuni am impresia ca trebuie permise de catre administrator (sau nu?) .... poate ne lamureste un moderator ceva.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Amethyst sincere condoliante din partea mea si a familiei mele. Imi pare atat de rau, sper ca vei gasi undeva putere sa poti merge mai departe. Dumnezeu sa fie cu voi!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Draga mea, vestea asta m-a tulburat atat de tare incat ma uit la calculator si nu imi vine sa cred ca am citit bine... ma gandesc si ma cutremur si nu pot sa nu ma intreb "de ce se intampla lucruri rele la oameni buni?" Plang de nici nu mai vad sa scriu...
Dumnezeu sa il ierte!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput