Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
liadorian spune:
Oana, am citit ieri despre voi si tare m-am intristat. Sper sa va faceti repede bine si sa nu va mai intalniti cu situatii dintr-astea dureroase...
Ashera, chiar am avut ieri o zi importanta. Chiar nu stiu de ce nu ma puteam linisti cu rostogolitul asta, si-mi tot repetam de prin Spock ca toate tabelele alea sunt orientative, dar na... Cand incepe sa te roada grija, nu mai scapi. Se pare ca baietelul tau se pregateste de mers catelus! Bravo lui, un explorator!
Brazuca, cum a primit Denisa morcovii?
Gabriela, dr. a spus ca nu vede niciun motiv pentru care cineva s-ar stradui sa scoata mesele de noapte ale copilului. Sigur, atata timp cat vrei si poti sa alaptezi. Daca pur si simplu nu vrei sa-l mai hranesti noaptea, asta e... In orice caz, copilul va renunta sa se mai hraneasca noaptea din momentul in care va fi el pregatit. Nu i-am expus dr. situatia ta pentru ca oricum n-as fi avut toate datele, am intrebat-o asa, orientativ... Insa daca, asa cum spui tu, Medeea mananca foarte prost ziua, nu mi se pare logic sa-i scoti exact mesele care sunt mai consistente. E strict parerea mea, chiar nu ma pot pune in pielea ta. Eu o am numai pe Una si ma pot trezi de cate ori vrea ea intr-o noapte, tu mai ai un copilas de care trebuie sa te ocupi asa incat tu vei decide cum e mai bine pentru voi.
Am revazut doi strumfi care mi-s mie tare dragi - unul e Victor al Oanei, care e deja baiat mare, si alta e scumpa de Dariuta, care ma termina cu perisorul ei negru si cu papusa eu noua. Sa cresteti mari, dragilor!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Antoanela23 spune:
Lia, mersi, ce-imi place cum crosetezi tu .
Cristina, felicitari pt vaccin si spor la diversificare, vei vedea ca progresele desi lente sunt notabile de la o zi la alta.
Chiar asa, unde esti Lunitzo?
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Nonna76 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Deja a mincat puiul meu pentru dimineata mar copt.I-a placut.Si la noi diversificarea merge destul de lent,portiile sunt mici si completate de fiecare data cu lapte( tot laptele ii place mai mult).Inca suge lingurita si f. rar deschide gura dar suntem optimisti.
Fetele care dati cereale copiilor cam cit puneti pentru o portie? Daca ar fi dupa cum scrie pe cutie (adica 6 linguri) ar fi o portie numai buna pentru mine(mi se pare cam mult pentru un copil).
Lia, repet intrebarea pusa ieri: De ce nu e voie la mare pina la un an?
Cristina spor la diversificare.Noi am inceput cu piureul de legume si sunt zile in care a mincat piure si zile in care a luat doar 2 lingurite.Ma gindesc ca in momentul in care le introducem si carne si iaurt va fi mai bine.Eu lui vlad fructele le dadeam pasate in brinza sau iaurt si le minca f. bine.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Lia, repet intrebarea pusa ieri: De ce nu e voie la mare pina la un an?
Stiam eu ma am uitat ceva si nu-mi puteam aminti ce, scuze. Dr. spunea ca nu e o interdictie stricta (ca doar cresc copii si la malul marii), dar ca pur si simplu ea personal nu recomanda marea in primul an de viata. N-am cerut alte detalii, fiindca ne-a ajuns sa stim ca nu interzice chestia asta ca fiind daunatoare. Cred ca oricum vom face o vacanta la mare undeva prin mai-iunie, daca nu se va putea amana pentru sfarsitul lui august.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Amethyst spune:
Sotul meu a murit ieri intr-un accident de masina si nu mai pot scrie pe forum. Cred ca innebunesc.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
karligutza spune:
Doamne fereste!!!!!!!!!!!! Condoleante!
mi s-a facut pielea de gaina... am citit de 2 ori crezand ca n-am citit bine!
Ame suntem alaturi de tine! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
ufffffffffff
poate totusi o sa mai treci pe aici sa iti mai abati gandurile Ame.... te sustinem cum vrei tu, cum ai nevoie....!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
Ioana75 spune:
Ame, condoleante. Imi pare foarte rau. Te rog spune-ne daca ai nevoie de ajutor de orice fel.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
andutzy spune:
Amethyst, suntem alaturi de tine! Condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Noi vom fi alaturi de tine indiferent daca mai vrei sa nu sa ne scrii!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Nonna76 spune:
Nu-mi vine sa cred ce-am citit.
Ame suntem alaturi de tine dar numai tu stii draga de tine prin ce treci.
Cit de usor se poate prabusi totul!Si ce neputinciosi suntem.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Sotul meu a murit ieri intr-un accident de masina si nu mai pot scrie pe forum. Cred ca innebunesc.
Doamne, Ame! Citesc si parca nu reusesc sa inteleg! Condoleante! Sa-ti dea Dumnezeu putere... Sa ne spui daca te putem ajuta in vreun fel. Doamne, nu ma stiu sa tastez omeneste...
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra