Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Amethyst spune:
Accidentul nu s-a produs in tara si nici macar nu a ajuns acasa. Nu am avut putere sa imi sun prietenii, am scris doar aici (stiu si parintii) pentru ca e mai 'usor' sa scrii decat sa vorbesti. Nu stiu nici ce sa fac, nici cum sa reactionez, sunt in stare de soc, imi vine sa plang in continuu dar J nu ma poate vedea asa mereu.
Multumesc pentru sustinerea emotionala. Nu stiu ce vom face. Cred ca e ultimul mesaj pentru ca pur si simplu prea dureros sa mai scriu.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Sotul meu a murit ieri intr-un accident de masina si nu mai pot scrie pe forum. Cred ca innebunesc.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Amethyst cred ca e mare durere in sufletul tau!
am citit ce scriai inainte de Craciun despre sotul tau intr-un subiect aici pe forum! Toata lauda! Cred ca innebunesti de durere, dar iata de la tine din semnatura de ce trebuie sa treci peste:
“A baby will make ....... the past forgotten, and the future worth living for”
Nu stiu ce sa mai zic, ma gandesc continuu la tine de cand am citit, sper sa treci cu bine peste o asemenea nenorocire!
Si inca ceva: Daca ai nevoie de bani! spune-ne! nu iti fie rusine, nu te sfii si alte alea... eu una (si cred ca si alte fete) te vom ajuta caci nimic nu se compara cu o asemenea pierdere!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
lorinaoo1 spune:
Ame condoleante si sa se odihneasca in pace. Sunt socata de-a dreptul, imi imaginez ca tu esti intr-o stare de nedescris. Pupici Jasminei sa treaca usor peste moment Suntem alaturi de tine, in orice fel ai avea nevoie de noi.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Amethyst spune:
Da karligutza, sotul meu e un om extraordinar. Nu pot vorbi despre el la trecut! Nu inca! Simt ca ma rup in bucati de durere.
Multumesc, cu banii stam bine momentan, avem economii.
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Accidentul nu s-a produs in tara si nici macar nu a ajuns acasa. Nu am avut putere sa imi sun prietenii, am scris doar aici (stiu si parintii) pentru ca e mai 'usor' sa scrii decat sa vorbesti. Nu stiu nici ce sa fac, nici cum sa reactionez, sunt in stare de soc, imi vine sa plang in continuu dar J nu ma poate vedea asa mereu.
Multumesc pentru sustinerea emotionala. Nu stiu ce vom face. Cred ca e ultimul mesaj pentru ca pur si simplu prea dureros sa mai scriu.
Te cred ca ti se darama toata lumea acum!
Cheama pe cineva sa fie cu Jasmine (mama ta, caci mama lui.... ) si descarca-te! Sa nu fii tu singura cu Jasmine....
poate ca ar trebui sa tac, sa nu mai scriu nimic... de fapt scriu si tin backspace apasat... si iar si iar... ma gandesc de ce ai nevoie acum... o imbratisare lunga!!!!!
gata tac... ma opresc pt.ca sunt neputiincioasa in cuvinte! nu stiu cat te ajut si cat rau iti fac vorbind!
Ai grija de tine si de J!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
CarlaV spune:
'Neata si de la noi. As fi putut sa fiu fresh daca nu se apuca un vecin sa-si repare tevile de la baie azi-noapte pe la 11, cand era somnul cel mai dulce si la mine si la Saby. Asta e cand stai la bloc...
Andreea_C, Ashera, Monicabo, multumim pentru felicitari. Andreea, e tare dragut Raducu in scaunul de masa. E buna ideea cu carnea matura si cu zeama in care a fiert, o sa tin minte. Eu nu zic sa nu-i dau carne Sabinei de acum, dar mi se pare prea brusca trecerea de la alaptat direct la ceva cu carne, as trece intai prin legume, fructe, cereale dupa ce incepe sa mearga si carnita pe la 8 luni.
Oana, sanatate multa pentru Iosua, Doamne, cat poate sa sufere un pui mic... L-am admirat in pozele voastre, atat de frumos cu buclele lui.
Citesc din urma, hranesc copila si revin.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Antoanela23 spune:
Ame, imi pare ingrozitor de rau, nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau.
Condoleante, sa te tina Dumnezeu puternica sa poti invata sa traiesti fara el. Iti doresc mult curaj pentru tine si J, suntem alaturi de tine cu tot ce ai nevoie.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
brazuca25 spune:
Condoleante Ame! Nu am cuvinte!Dumnezeu sa il odihneasca
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
CarlaV spune:
Amethyst, condoleante, nu mi-a venit sa cred . Imi pare rau ca nu citisem tot din urma si am fost inoportuna cu mesajul anterior. Nu exista nimic sa-ti aline suferinta, dar cand va mai trece timpul si daca vei putea reveni, suntem aici sa ne povestesti despre tatal Jasminei . Dumnezeu sa-l odihneasca, fetita ta va avea inca un inger pazitor.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07