Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
valen spune:
la multi ani Ioanelor si Ionilor!!! pt. Anya Ioana un "la multi ani" special, sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa-i bucuri pe ai tai.oana, sanatate multa!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
liadorian spune:
Ne-am intors! Va multumim tuturor pentru felicitari, i le-am transmis celei care le merita de fapt.
Una a trecut cu bine de controlul medical. Ca de obicei, a facut scandal la partea cu intorsul pe o parte si pe alta, dar i-a placut sa fie cotrobaita in gurita si prin urechiuse. Are 7.400, ceea ce e (un pic) peste medie, din spusele dr. Se pare ca fontanela ei e intr-adevar prea mare si ni s-a recomandat calciu gluconic, 5 ml pe zi cu 3 picaturi de Vigantol, timp de 10 zile. Am fiolele de calciu acasa, dar nu stiu cum e mai bine sa i-l dau - cu lingurita sau cu o seringa. Daca a mai administrat cineva calciu bebeilor, imi spune si mie cum e de procedat ca sa ajunga tot in stomacelul Unei?
In rest, bine. Ar fi preferabil sa mergem la mare abia dupa ce implineste un an (am intrebat fiindca noi aveam de gand sa plecam undeva prin iunie), sa lasam diversificarea pentru februarie si sa introducem atunci cat mai repede branza calcica. Ca tot veni vorba de asta, iata o reteta pe care am gasit-o aici, pe forum, la o alta sectiune: "Cea mai buna branza e facuta din laptele care nu-i prelucrat UHT (din pacate in De tot laptele e prelucrat asa) il pui intr-o galetusa pe calorifer, iese laptele prins (daca il lasi de seara pana dimineatza) de care pomenea Paflo si, il incalzesti un pic, asa caliu si apoi il pui intr-o strecuratoare.
Asta e branza perfecta pt bebelusi. Io ma minunez cate retete complicate aveti numai pe asta simpla si naturala ca la bunica nu o primiti. uneori nu tot ce era pe vremea bunicii tre aruncat." Am dat copy/paste si ma intrebam daca chiar e ok reteta asta, peste tot am auzit de branza facuta cu calciu lactic sau cu zeama de lamaie.
Andreea_C, Raducu e intr-adevar minunat! Asa un pusti frumos, sa-l mananci, ce mai! I l-am aratat unei si i-am spus ca ii dau voie sa aduca acasa asa un baietle dragut. Mai peste vreo 18 ani, a precizat taica-su.
cafera, Una implineste maine 5 luni, deci nici ea nu-i vreo precoce la capitolul rostogoliri. Noi incepuseram "antrenamentul" pe la 3 luni - adica o rostogoleam prin pat, ii explicam cum se face si pana azi... nimic. Spunea Cristina ca progresele astea vin din senin. Cam asa ceva s-a intamplat si cu Una!
olguttza, pai exemplarul ala pe care il ai din Ana Blandiana trebuie pus bine, ca e cu "pedigree". Nu cumva sa-l dai junioarei la rontait, mai fa si tu o alta copie pentru ea! Mi-am deschis o fereastra cu pozele voastre, acusi ma apuc de vizionat!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Gabrielabv spune:
oaana imi pare rau sa aud de Iosua ca e bolnavior, ii doresc insanatosire rapida si sa vina cat mai repede acasa. Tie iti doresc la multi ani si sa nu mai ai parte de experiente de astea cu copilasii
Amdreea_c m-am uitat si eu la Raducu in filmuletz, e atat de scumpel si de energic, mi-e drag de nu mai pot cand il vad in 4 labute. Trebuie sa ai mare grija de el la cat de mult se invarte in pat. Noi cred ca mai avem mult pana acolo. In afara de arcuiri pe o parte si alta nu reuseste altceva si abia astept sa o vad cu piciorutele la gurita
Liadorian ai aflat ceva in plus de la cate luni e bine sa scoatem mesele de noapte? Una e buna de felicitat pentru performanta ei, of cum trece timpul, cresc copiii nostri si o iau la plimbare indata
Medeea mea nu prea mananca, doar cate 50 ml, la 4 luni jumate mi se pare tare putin, cred ca se ingrasa de la somn. Ziua doarme cate 3,4 ore la pranz si astea daca o scot afara, mai atipeste si dimineata pana in 12 iar noaptea doarme in general pana la 3 sau 4 si apoi pana la 7 dimineata. Noaptea trecuta s-a trezit la 4 si i-am dat ceai dar a adormit greu abia pe la 5 apoi a dormit pana la 6 cand am pus-o la san si am luat-o langa mine in pat. La 8 i-am dat sa suga la orizontala apoi iar la 10 si ne-am dat jos din pat abia la 11 jumate. Mi-e asa de mila de ea ca trebuie sa-i dau ceai, dar vreau sa o dezvat de mancat noaptea. As vrea sa manance mai mult ziua si nu doar cate 50 ml
Va pup si va doresc o noapte odihnitoare
Nonna76 spune:
Baietii mei se joaca amindoi.Vlad e doctorul si Andrei e pacientul.
Se bucura asta mic de nu mai poate.Trebuie sa stau cu ochii pe ei.
Sotul a plecat la un Ion,eu am profitat ca Andrei e racit si stau acasa pe motiv sa nu contacteze alti virusi.N-aveam nici un chef sa ies din casa.
Lia eu ii dau lui Andrei medicamentele cu seringa-e mai simplu ca-i dau putin cite putin.Ma bucur ca ati fost multumiti de pediatru.
Eu n-am de gind sa-i scot copilului mesele de noaptea,daca va vrea va renunta singur(nici acum nu-l fortez sa se trezeasca sa suga).
De ce e bine sa mergeti la mare dupa un an?
ddanagh spune:
Multumesc din suflet fetelor pentru aprecieri.
Urez si eu un LA MULTI ANI calduros tuturor sarbatoritilor de azi.
Oana frumos cadoul tau de sub bradut.
Lia si Dariei i-au zis ca are fontanela un pic marita si la fel mi-a recomandat 3 picaturi de vigantol 10 zile. Calciul il dau cu seringa.
Noi astazi am fost vreo 3 ore afara cu carutul. La intoarcere am dormit un pic si m-am sculat cu febra musculara de la impins carutul. Da, a fost foarte frumos astazi afara.
In alta ordine de idei, nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Deja reveniti la servici. Eu o sa stau tot CIC-ul acasa chiar daca castig mult mai putin dar nu am cu cine sa o las si la cresa de la noi din tara parca nu imi vine sa o las asa de mica.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Liadorian ai aflat ceva in plus de la cate luni e bine sa scoatem mesele de noapte?
Medeea mea nu prea mananca, doar cate 50 ml, la 4 luni jumate mi se pare tare putin, cred ca se ingrasa de la somn. Ziua doarme cate 3,4 ore la pranz si astea daca o scot afara, mai atipeste si dimineata pana in 12 iar noaptea doarme in general pana la 3 sau 4 si apoi pana la 7 dimineata. Noaptea trecuta s-a trezit la 4 si i-am dat ceai dar a adormit greu abia pe la 5 apoi a dormit pana la 6 cand am pus-o la san si am luat-o langa mine in pat. La 8 i-am dat sa suga la orizontala apoi iar la 10 si ne-am dat jos din pat abia la 11 jumate. Mi-e asa de mila de ea ca trebuie sa-i dau ceai, dar vreau sa o dezvat de mancat noaptea. As vrea sa manance mai mult ziua si nu doar cate 50 ml
Va pup si va doresc o noapte odihnitoare
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Sper ca nu te superi ca te intreb, dar de ce vrei neaparat sa o dezveti sa manance noaptea? Si de ce crezi ca dandu-i ceai vei reusi? La cat te chinui asa, mai bine o pui la san si toata lumea doarme in maxim juma de ora. Eu iti doresc sa reusesti in ceea ce ti-ai planificat dar cred ca ritmul natural al copilului e important si pe cat posibil e mai bine sa fie respectat. Asta e parerea mea si e normal ca tu sa faci cum crezi tu ca e mai bine. Succes.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Oaana, La Multi Ani! Iti doresc multa sanatate tie si baietilor tai.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
cristina26 spune:
Oana sanatate copilasului tau, sa il ai acasa sanatos repede.
Alina.a ce mai face frumosa de Elisa? Merge mai bine diversificarea?
Anya20 cum mai sunt fetitele tale? Arina se simte bine acum?
Luna1 tu cum mai esti? Ce mai face nou papusica ta?
Noi am fost si am facut vacinurile de 6 luni. Am ajus acasa la ora 4 si de atunci doarme micuta mea (acum e 10pm). Nu prea ii place diversificarea, dar toleram perele alea la borcan (de bebelusi #1), dar nu merele (nici cele rezaluite si nici cele la borcan). Azi am sarit peste masa de 10 asa ca nu stim daca ne plac cerealele sau nu (inainte sa incercam sa manance mere, le-a devorat, dupa nu i-a mai placut, ba chiar a plans cand am incercat sa i le dau).
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Antoanela23 spune:
Neata tinere si frumoase doamne,
S-a deschis butica cu cafea , poftiti de va serviti.
liadorian spune:
Anto, ! Sa ai o zi usoara! Am de crosetat un mesaj lung, lung, nu se putea fara cafea!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra