*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by pumba

ioana- pozele tale degaja atata multumire sufleteasca ,atata pace ,si liniste,sunt suberbe ,nasi foarte eleganti,taticul fericit si mandru se vede de departe, iar tu arati super dupa 2 nasteri.
copii- STEFAN e un dulce cu camasa ,iar Maria o domnisoara eleganta.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Pumba, ai exprimat exact sentimentele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani celor ce poarta numele de Ion sau Ioana! Sa fiti sanatosi si mereu voiosi!

Ioana, am vazut si eu pozele, intr-adevar se citeste pe fetele voastre fericirea unor parinti impliniti, tare frumosi sunteti cu totii. Mie mi se pare ca bb mic seamana cu tati
La multi ani , sa sarbatoriti frumos azi!

Tania, sa se faca bine cat mai repede Stefan.

Ripley, chiar ma gandeam ca nu ai mai apucat sa ne povestesti de multisor... Dar si cand o faci, sunt pline de miez postarile tale, mi-au placut mult.

Lavi, sanatate multa tatalui tau, sa treceti cu bine si peste operatia asta .

Ina, eu cred ca ingerasul mic e chiar sub ochii vostri. In plina dezvoltare a personalitatii deocamdata, dar in timp sigur veti fi mandri de asa fata hotarata si sigura pe ea .
Sunt chiar curioasa daca doctora iti va putea da o explicatie sau solutii pentru problemele cu somnul, sa ne mai povestesti cum merge, te rog. Tin minte ca ati mai avut voi o perioada dintr-asta, ramasesem socata sa aud ca o plimba tati noaptea cu masina si cate 3 ore ca sa adoarma. Din pacate nu-mi mai amintesc cu ce evenimente din viata voastra s-a suprapus asta... Oare nu cumva, ca si atunci, a fost un stres, o schimbare in viata voastra si a ei?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!

De azi tati a inceput munca ,sintem singurei si tare rau e ,s-a trezit baiatu' meu la 8:00 ,odata cu tasu' ,l-a simtit imediat ca pleaca si a inceput sa-i zica ,te og tati ,nu pleca a munca'',mi-a fost asa mila de el ....
Ioana ,am vazut pozele de la botez ,sinteti asa draguti ,o familie implinita ,completa ,tre' sa tare mandra .Stefanel dupa cate vad seamana cu Maria nu?Sau mi se pare ?
Camelia ,imi cer mii de scuze ,sint cu capul in nori rau ,eu nu i-am urat Dariei LA MULTI ANI ,asta din cauza ca n-am fost online pina pe 4 cred si am uitat complet ,o fac acum desi-i cam tirziu:La multi ani fericiti Dariuca !!!
Asteptam pozele de la party!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Ion sau Ioana!!!! Petrecere frumoasa sa aveti!

Tania mi-a stat inima si atunci cand am citit de Che si acum cand am citit postarea ta. Multumim lui DD ca a avut grija de Che si tinem pumnii sa se faca bine fara nici o urmare. Trebuie sa recunosc ca stau si ma gandesc cu groaza, tu ai ajuns repede la el, orasul e mic, traficul la fel...in Bucurestiul asta imputit, ajungi sa mori cu zile. Mi s-a strans sufletul trebuie sa recunosc

Lavi eu am Z in Mall, dar din pacate n-am cum sa ajung din cauza ca a plecat Marius cu masina mea, a lui are niste cauciucuri execrabile, patineaza ca la balamuc.

Cata locul de joaca e la Et4, acolo unde e "Micul Paris", e haios, partea nasoala a fost ca cei sub 94 cm nu au acces asa ca nu ne-au dat voie decat intr-o parte, unde aveau niste bile si niste chestii de cocotat pe ele. Gratis ce-i drept. Insa n-au stat prea mult maimutele acolo ptr ca au luat taticii fise si s-au apucat sa se joace pe la jocurile de acolo, iti dai seama ca erau fascinate. Au jucat si ele la un joc cu niste rate, care trebuiau doborate..au pescuit..o nebunie

Ina si Miruna a avut o perioada nasoala cu somnul, se trezea de t-spe ori pe noaptea, se foia prin pat, tipa..era foarte agitata. Eu am pus-o pe seama maselelor si a caninilor care i-au iesit in perioada aia. La noi a mers de minune ceaiul de tei cu miere, caldut, baut cu jumatete de ora inainte de nani. Nu-i mai dadeam voie deloc la TV si si-a revenit foarte bine. sa fiti sanatosi!

Ma duc sa strang nitel prin casa si sa-mi storc mintea ce fac de mancare, nu mai am de niciunele...voi ce ati mai facut de papica?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

La Multi Ani Ionilor, Ioanelor, Onaelor etc. sa va dea Dumnezeu sanatate , noroc si fericire.
Tania sunt alaturi de tine.
Joy fetele au spus cam tot ce era de spus. Iti doresc sa gasesti putin timp si pentru tine singurica, face minuni la depresie. Iti spune una care a facut o mega depresie de la un singur copil, la doi cred ca eram acum la comemorari in Romania Libera.
Ca sa fim in ton cu lumea noi toti cei trei membrii ai familiei Toader suntem raciti, au curs rauri de muci pe palierul nostru de vineri incoace, dar suntem in grafic, nimeni nu a facut febra sau alte complicatii, doar Titi a facut un sir infinit de prostii, dar e ca leul in cusca, tinut in casa de vineri, azi cred ca il scot putin la aer, sa respire si el putin aer curat, cu toti mucii si tusea.
Fug sa mai urez prin birourile alaturate.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, noi de dupa sarbatori am trecut pe chestii cat mai "light". De ex. supa de rosii cu galuste si pui cu mazare, ciorbe cu legume, peste la cuptor cu legume... Sa nu mai aud de porc sau carne tocata .
In schimb prajiturile si torturile de-abia le-am terminat, iar ieri eram disperati dupa altele

Tot vroiam sa-ti spun ca am incercat si salatele tale: cea cu pui si andive si cea cu sal. verde, rodii, rosii si feta (super-interesanta combinatie de gusturi, branza sarata cu rodia dulce si cu acrisorul rosiilor!). Pana la urma le-am compus dupa propria inspiratie, nu stiu daca le-am asezonat cum o faci tu, cert e ca ne-au placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si LA MULTI ANI!!!!!

M-am repatriat..cu parere de rau.La Viena a fost...superb, cum altfel..Mai nasol a fost cand am revenit la jegul si mizeria umana din Romanica.Dar asta este. Sarah a stat super cuminte cu mama si i-a priit enorm vacanta la ea. Mie mi-a fst tare dor de piticanie si m-am gandit mereu la ea, dar pe de alta parte mi-a prins super bine vacanta linistita.

Nu am citit in urma decat partea de cosmar cu Che. Inca odata, Tania, sanatate multa lui Che si ma bucur ca-l iei acasa azi!

Ma duc sa pun niste pozesi eventual sa mai si citesc cate ceva in urma.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mada ,sint in aceeasi situatie ca si tine ,mi-a luat sotu' masina ca la a lui cauciucurile sint mixte iar ale mele de iarna ,din motivu' asta n-am cum sa ies din casa nici eu ,poate doar o turica cu sania .
De mincare eu am facut ieri pene siciliene ,iar pt baiat peste la cuptor ,acum fac supa de vitel ,felul doi ma mai gandesc sau nu mai fac nimic ,nici eu nu prea mai am multe prin casa ,am fost la cumparaturi pe 4 si n-am gasit nici macar un piept de pui ,era gol peste tot ,am luat doar iaurturi ,smantana ,cascaval ,sunca ,asa ca fi'miu se umfla cu sandwich=uri
Noki ,bine-ai revenit pe meleaguri romanesti ,asteptam poze ,impresii ...

Noi ne pregatim sa iesim nitelus afara cu sania ,mai am de cumparat cite ceva de la piata si pe jos nu ma incumet ,sper sa stea plodu' cumintel pe sanie pina ne intoarcem ,pupici

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am uitat... La muuulti ani sarbatoritilor zilei! Sa aveti parte de tot ce va doriti!

Impresii din Viena...ce sa zic, acolo e o alta lume, una a curatenie, ordinii si civilizatiei. Suntem la ani lumina de asa ceva. De data asta, spre deosebire de ianuarie anul trecut am fost in scopuri turistice de vizitat, nu doar de shopiing. Adfica am prins si ceva reduceri de am spart bugetul familiei, dar m-am rezumat doar la o zi de cumparaturi si restul de 6 de vizitat. Si sunt, nene, lucruri superbe de vazut: Stephans Dom, palatul Schonbrunn cu interiorul, grdinile, muzeul calastilor, gradina Zoo, Praterul- roata mare, ca restul e inchis, Donau Turm - un turn in care urci la 165 de metri si ai o panorama extraordinara, zeci de biserici - Karlskirche, Petreskirche - aici am prins concert de orga superb, Votov Kirche - io una sunt fascinata de catedralele catolice si cele stil gotic. Am fost si in afara orasului, in oraselul Tulln, unde lucra cumnata-mea si ne-am intors prin Klosterneuburg, un orasel cu o manastire si biserica din anul 1124!!!
Revelionul in sine nu a fost cine stie ce, l-am petrecut pe strazi, dar nu m-am omorat pentru ca pe mine nu ma inpresioneaza decat negativ betia si distrugerea turistilor - mai ales a celor englezi si italieni - care au transformat piateta din fata StephansDom-ului intr-o cocina plina de resturi de pocnitori si sticle sparte.A doua zi normal ca era impecabild e curat totul, dar imaginea acelei superbe piete napadita de mizerie si betivi nu cred ca-mi va fi foarte usor s-o uit.

Cam atata...o sa pun si poze, dar cum am enorm de multe, inca mai lucrez la ele.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina draga vecina in sfarsit ai scos capul pe fereastra sa vedem si noi o fata bucuroasa.... Nu te uit ca m-ai lasat sa ma inghesoi singura in 182 azi-dimineata, ocazie cu care mi-am prins si un deget in usa, dar te iert ca imi esti draga.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput