*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)
Raspunsuri - Pagina 6
catutza spune:
La multi ani, Ioana/Ion !!!!
Noki , bine ai revenit! Abia astept sa vad pozele , mai povesteste-ne mai multe de Sarah. Cum e acum? Cum a fost revederea?
Mada , nu am stiut ca sus la "Micul Paris" e si loc de joaca, eu am fost acolo prin toamna dar nu am vazut locul de joaca iar cu neprimitul eu ma oftic de mor, noi am patit-o la ikea ca are 91cm si nu primea decat de la 94 sau 95 , asta e mai asteptam sa creasca putin .
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Nu l-au operat pe tata azi, il lasa pe maine. Chirurgul e de pe 3 la munca (a venit si pe 31 sa-l vada pe tata si pe 2 samd) dar anestezista si restul lumii de la sala abia azi au venit prima zi asa ca n-aveau nici un chef de operatie, se pupau si lamultianeau de zor pe holuri.
El saracu' n-a dormit toata noaptea, s-a agitat, s-a fatait, si-a facut ordine pe noptiera... Oricum ma bucur ca se simte bine, e in forma, asa ca Doamne ajuta!
Multumim pentru gandurile bune!
Ina asa-i, nu poti fi singur in treaba asta. O familie franceza pe care o stiu eu au facut primul copil (o fetita) cand mama avea 37 sau 39 de ani. Cand fetita avea 2 ani i-au adoptat o surioara de varsta ei din Tibet (zona pe care ei o iubesc, au fost de nu stiu cate ori acolo) fetele sunt mai mari decat Silvia acum, totul merge foarte bine.
Oricum ar fi, multa dragoste si intelegere in familie va doresc!
Madau. Madutza, Miri multumesc de oferta; eu ma gandeam daca mergeti oricum pentru voi, nu sa mergeti special pt mine . Virgil merge in Orhideea si o prietena pe Victoriei, poate gasesc ei.
Shopping-uitul e boala grea, mai ales pt copii . Dar acum ma cam linistesc pt ca, sincer vb, sunt cam "acoperite" fetele pana la vara. Am fost la Z si mi-am luat plasa cu haine retinute de sambata; mi le-am intins prin casa pe la sora-mea... imi inchipuiam cum le vin... mi-e dor de ele.
La multi ani Ioana si Ion!
pumba fain se poarta cumnata ta! La Silvia pe la 2-3 ani si noi am incercam sa-i dam cat mai multe decizii de luat si la un moment dat am luat-o razna, exagerasem. Moderatia e cheia la noi.
Locurile de joaca care impun limita de inaltime 94 cm ar vrea sa zica de fapt ca nu accepta copii sub 3 ani, dar pt ca parintii nu umbla cu certificatele de nastere la ei, pun limita de inaltime care e usor de verificat. Motivul e ca in general dupa 3 ani vorbesc, te poti intelege cu ei si e mai putin probabil sa planga dupa mama, samd. Plus impinsul si conflictele cu alti copii.
Noki bine ai revenit pe iubitele meleaguri ale patriei!
crissy77 spune:
La multi ani, Ioni si Ioane!
Noki, bine ai revenit!
Mihaelutzat, insanatosire grabnica la familion!
Ina, ma bucur ca ti-ai mai revenit.
Azi a fost prima zi de scoala. Elevii sunt inca in vacanta, le trebuie o saptamana sa revina cu picioarele pe pamant. Intelegeti starea mea, nu?
Cristina & Elise-Stefania
Mihaelutat spune:
NegaraCristina multumim dar suntem bine, nu avem decat rauri de muci si ceva tuse, dar miscam, mai mult prin casa, dar asta e.
Lavi naspa cu operatia dar decat sa fie vreun doctor cu sarmaua in gat si vinul fier prin vene, mai bine mai sta o zi si gata.
Ma duc sa manac, sper sa mai gasesc pe la cantina cu aere de mare restaurant din cladire, o amarata de ciorba.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Haideti sa va descretesc putin fruntile cu o perlutza scoasa de copilasul unei prietene...m-am umflat de ras cand mi-a povestit ieri.
Piticul are 2 ani si 4 luni, si sta la bunici in cursul saptamanii, parintii fiind la servici. Vineri cand l-au adus acasa au ramasi surprinsi cand l-au auzit pe cel mic ca se plimba senin prin casa si spunea : "ce p*** mea, ce p*** mea " Imediat mama a intervenit explicandu-i ca e un cuvant urat, sa nu-l mai spuna...moment in care taica-su a scos perla.."nu mai spune tati asa, e urat...spune si tu..."INDUBITABIL". Asta i-a venit in cap prima data.
Cel mic dupa o pauza..foarte serios, pleaca spunand: "idubitabil, ce p*** mea".
Vai de capul nostru ce ne asteapta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Vecina, scuze inca odata pentru azi de dimineata. A venit Flori pe la 7.50 si din cauza misunatului nostru s-a trezit Sarah la 8 si a inceput sa strige dupa mine, de nu stiam cum sa fug mai repede de acasa ianinte sa iasa din gaoace si sa inceapa showul ca de ce plec. Ne vedem dupa-amiaza asta?
Lavi- dap, m-am intors. Sanatate multa tatalui tau si ne rugam sa fie totul bine maine! Doamne ajuta!
Catutza- Sarah mi s-a parut schimbata in bine dupa episodul cu mama la Bistrita, mai linistita si mai dolofanuta. Cand am ajuns noi la ea - sambata dimineata chiar cand s-a trezit - s-a bucurat tare mult ca ne-a vazut dupa care a inceput sa desfaca jucariile primite si sa probeze hainutele pe care i le-am adus. A fost tare happy. dar dupa aia ne-am mutat inapoi la socri, iar tambalau cu carat carut, patut etc apoi iar tambalau cu venitul la Bucuresti si drumul de rigoare, lucruri care le-a resimtit si a fost agitata si maraita. Dar astept sa-si reintre pe programul clasic de liniste cu Flori.
Si cum v-am promis...POZE DE CRACIUN CU SARAH!!!!
Mai am de triat pe cele din Viena, dar acolo chiar ca e greu ca trebe sa le redenumesc...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
2 chestii dragute cu Sarah:
- eu mereu desfac diverse etichete etc cu dintii. Ii desfaceam lui Sarah o jucarie cu dintii si mama mea imi face observatie. Dupa vreun sfert de ora tot cu dintii mai rup o eticheta de la o pereche de pantaloni, la care Sarah: "mami, nu cu dintii! Cu manutzele!". Si acelasi lucru si l-a amintit si m-a atentionat si ieri, deci dupa 2 zile.
- aseara eram aplecata si stergeam putin pe jos, evident cu bluza ridicata la spate. La care vine Sarah si-mi trage bluza jos peste spatele gol si zice: "Acopela, mami, frig!"
Avem copii mari...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki in principiu as vrea sa ies, dar sa vad cum e Titi, macar o jumatatea de ora ca sta in casa de vineri. Acuma el febra n-a facut, e vioi, dar are muci si tuseste dimineata si seara, dupa lapte. Daca e ok si nu e nici foarte frig macar 30 de min. si tot il scot.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Noki, welcome back! Super pozele, imi place mult Sarah cu parul lung . Iar cele in care smotoceste pisica sunt mortale .
De-abia le astept si pe cele din Viena!
Mihaelutat, noi am comis-o recent a doua oara: am scos copilul innecat de muci afara, si inca la munte. Si pentru a doua oara i-a facut minunat de bine, a doua zi dimineata nu mai avea mai deloc . Plimbare placuta si voua!
joy04 spune:
m intrat doar sa vad de Stefan si multumim lui DD ca este bine. nu pot sta ca doarme Vlad si face tastatura zgomot - tot zic ca iau alta si numai apuc.
Tania [
pana aici am citit
quote:
Ripleyut, sa nu uitam ca sotul lui Joy nu a vrut copilul, stia ca o sa le fie greu ( desi eu sint ferm convinsa ca acum este tare mandru si fericit cu doi baieti) si deci se poate disculpa cu replica " eu ti-am spus ca o sa fie greu, descurca-te! "
exact asta a spus de cayeva ori si m-am lasat pagubasa. plus ca daca-s in crize copiii, nu reuseste sa-l calmeze pe nici unul. mai mult, la transmite dracusorii lui.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)