Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, va doresc multa, multa sanatate. Sper sa va reveniti repede.
A mea tuseste de vreo 3 zile usurel, dar vad ca nu trece. :( Saptamana viitoare vine pediatra sa-i faca vaccinul, sa vedem ce zice. Am masurat-o saptamana asta si are 62 cm, dar stagnam de cateva zile cu greutatea. Stiti cat ar fi normal sa creasca primele 2 luni?

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Roxxy80

BB, sotul meu a depus dosarul pentru alocatie la inceputul lunii decembrie si i-au spus ca o sa primim prima alocatie in cursul lunii ianuarie, insa eu nu cred asa ceva. Eu ma astept pe la sfarsitul lui februarie .

quote:
Originally posted by bb_yasmi

stiti cumva cand vine alocatia pt bebe?? o data cu indemnizatia (care vine dupa 2-3 luni de la nastere) sau mai repede??

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

noi l-am depus la inceputul lunii noiembrie si au spus ca prin ianuarie, deci la tine o fi prin februarie, asa cum banuiesti!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

eu am primit prima alocatie in decembrie

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare mamici,

am si eu o bebelina de 2 saptamini si vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi.
S-a iritat foarte tare la fundulet si pasarica, de la bubite a ajuns la innrosirea unor portiuni mari de piele. Am dat-o cu crema de la Sanosan si am trecut la Bepanthen , dar degeaba. Ii fac baita cu ceai de musetel sa vad daca are vreun efect... Ce sa mai incerc?
A 2a problemuta: dupa ce maninca de multe ori sughite minute in sir si foarte greu ii trece. Ce sa ii fac? O pun de burtica, o masez, degeaba... Ii trece de la sine dar dupa mult timp...
Mai aveam o intrebare legata de somn dar am citit mai sus si am vazut ca nu e singura care "chitaie" in somn si scoate tot felul de sunete ciudate. Daca ziceti ca e normal asta..ma linistesc...
Pt colici vad ca nu prea are efect baby drink si chiar ii da si o diaree urita. Ce ma sfatuiti sa ii dau?

in speranta ca ma puteti ajuta, va multumesc frumos anticipat!

Multa sanatate!
Nela & Andrada Catalina ( 19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Pentru iritatii poti incerca cu o crema cu oxid de zinc, sunt multe pe piata, la farmacie gasesti sigur Cutaden sau Reviken (sunt acelasi lucru). Daca suprafata inrosita e prea mare fugi la doctor.
Cu sughitul nu prea ai ce-i face. Eu ii mai dau cateva guri de lapte daca vad ca nu se opreste. Unii pediatrii recomanda cateva picaturi de lamaie pe limbuta, mie, personal, mi se pare o idee proasta lamaia acida pentru stomacelul lor. In principiu, pe ei nu ii deranjeaza sughitul, sunt obisnuiti din burtica sa sughita.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bine ai venit Nela! la mine merge f. f. bine pentru fundulet crema DEFLAMOL

Miha, bine ati revenit! mi-ai dat o idee buna cu marsupiul; am din acela cu pozitie si pt. 0-3 luni, la Sebastian nu l-am folosit pt. ca era prea cald si trasnpira- se simtea mai bine in landou, plus ca ma rupea de spate. Acum, prin nametii astia, cred ca nu se prea poate cu caruciorul. Eu mai am o problema: copilul mai mare este mai nadravan si neascultator, este o adevarata aventura sa ies doar cu el, daramite cu amandoi. Poate cu marsupiul as mai alerga mai usor dupa el...

Am vazut pozele, la fel ca si la Lala: copii frumosi si dragalasi+ o mamica super-slabuta si frumoasa

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara, mamici si bebei1
vreau sa va intreb la ce ora faceti seara baita si daca apoi ii culcati pt somnul de noapte? pana la ce ora dorm?
eu fac baita cam pe la 20.30-21.30 apoi papam si la 21.30-22.30 facem nani cam pana la 5-6. e prea tarziu baita noastra? eu o fac asa ca sa nu ne mai trezim noaptea pt ca dupa masa de la 6 nu doarme mai mult de o ora.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salutari si o seara linistita!

Aici gasiti poze cu fata mea, daca vreti sa-mi vedeti minunea!http://aralia-i.spaces.live.com/default.aspx

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele si piticutii lor

Adina, imi pare tare rau ca nu va e bine :(

Fetelor, voi ii purtati pe bebici in marsupii? De cind ati inceput, cit ii tineti intr-o zi in marsupiu?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Flory,eu nu am iesit pana acum cu marsupiul; trebuie sa fie neaparat pt. varsta corespunzatoare, cele obisnuite (doar cu pozitie verticala) sunt pt. bebelusi mai mari, care isi tin deja bine capul si au coloana mai rezistenta decat cea a bblusilor pana in 3-4 luni.
La varsta asta trebuie sa aiba o pozitie care sa permita pozitionarea mai la orizontala a bblusilor. Ti-ai luat sling/ wrap?

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aralia o scumpica si o ochioasa, frumusica foc fetita ta!
Pufulet eu am pus-o in marsupiu de la 3 saptamani, nu in fiecare zi, o mai scoteam afara asa, cate o jumatate de ora, maxim o ora

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput