Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi mai poti mama?
Frumoase rau fetele si poza de la brad m-a dat gata.
Avem si noi patyurica roz ca a voastraaa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
si noi avem paturica ca a voastra dar bleo!
f frumoase pozele pussi si costumatziile de craciun!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
ggaby spune:
quote:
Originally posted by dany2007
'neata fetelor.
Am si eu o problema cu Luca al meu de vreo 2 - 3 zile i-au aparut niste bubite/iritatie/alergie nu stiu cum sa-i spun pe fata cap si putin pe umeri si nu stiu cum sa scapam de ea. De pediatru nu dau si ma ingrijoreaza sa nu ramana cu semne permanente pe fata. Bebe se comporta normal zic eu, adica nu-l mananca nu-l deranjeaza.
Ati mai vazut asa ceva ? De la ce paote fi si cu ce as putea sa-i dau pe fata ?
Am pus cateva poze cu "problema".
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
si al meu bebe are aceeasi probl bubite pe cap si pe fata...dar cica e normal daca il alaptezi...nu e nimic grav eu am vb deja cu o infirmiera (la noi vine acasa timp de zece zile...e platita de asigurare) eu il sterg pe fata cu ceai de musetel si pe cap trebuie sa elimini excesul de sebum cu o perie special pt copii si trebuie sa faci asta in fiecare zi....la baita clatestel f bine de pe cap.
ggaby david 18.12.2007
ggaby spune:
de adina si stefania stie cineva ceva?
nu prea am timp sa ma uit in urma...ma intelegeti nu?
gaby david 18.12.2007
mihuta spune:
Dany2007, am avut si noi acceasi problema, chiar mai rau pe o parte ca a dormit si a regurgitat si a stat cu partea iritata in lapte. Mie pediatra mi-a zis ca e diateza exudativa sau dermatita atopica. Asta de fapt e o denumire generica pentru orice forme de reactii alergice cutatnate din cauze necunoscute. La Sophia au trecut, am incecercat diverse chestii, crema pentru pielea iritata de la Mustela, Bepanthene, A-derma de la Ducray. Bepanthene cicatrizeaza, Mustela reduce din iritatii si A-derma hidrateaza. In acelasi timp am trecut cateva zile pe un regim alimentar mai restrictiv (n-am mancat decat legume fructe paine si pui, si am stat departe de orice fel de conservanti). N-as putea spune ce anume a functionat, poate treceau oricum de la sine. Cert este ca are pielea foarte sensibila si se irita usor.
mami de Sophia
darleena spune:
Dany si a mea a facut bubite pe fata, care se extinsesera pe piept si pe ceafa.
Pediatra mi-a zis ca nu are nimic. Sa-i dau cu putin Nidoflor pe bubitele de pe piept si ceafa, iar pe fata sa o sterg doar cu ser fiziologic.
Dupa doua zile nu mai avea nimic.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
bb_yasmi spune:
stiti cumva cand vine alocatia pt bebe?? o data cu indemnizatia (care vine dupa 2-3 luni de la nastere) sau mai repede??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy80 spune:
BB, sotul meu a depus dosarul pentru alocatie la inceputul lunii decembrie si i-au spus ca o sa primim prima alocatie in cursul lunii ianuarie, insa eu nu cred asa ceva. Eu ma astept pe la sfarsitul lui februarie .
quote:
Originally posted by bb_yasmi
stiti cumva cand vine alocatia pt bebe?? o data cu indemnizatia (care vine dupa 2-3 luni de la nastere) sau mai repede??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
anka.san spune:
La Multi Ani si un an nou plin de bucurii alaturi de familiile voastre !!!
Si bine v-am regasit la "scutece" !
N-am mai apucat sa intru de cand a aparut "bulgarasul" nostru, dar azi am recuperat ce ati scris
Maine facem 3 saptamani si avem poze la semnatura
pentru toate mamicile si pentru toti bebeii
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Intrebarica: Stiti vreun restaurant micut si dragut in sectorul 3?
Cautam pentru botez (o sa fie prin martie, sa se mai incalzeasca putin). Lala,
Dany, Cami stiu ca stati prin zona. Aveti vreo idee?
poze Andrei
anka.san spune:
Dany,
Si Andrei are de cateva zile pe fata bubite asemanatoare.
Am incercat cu Bephanten si nimic. Au mai trecut cu crema de galbenele, dar apoi au mai aparut cateva.
Initial am crezut ca de la caldura pentru ca sunt mai ales in laterale (pe care sta cand doarme), dar astazi m-am gandit ca pot fi si "pe fond nervos" pentru ca ii trecusera de tot si au reaparut dupa plans (avem colici )
Incearca cu crema de galbenele.
quote:
Originally posted by dany2007
'neata fetelor.
Am si eu o problema cu Luca al meu de vreo 2 - 3 zile i-au aparut niste bubite/iritatie/alergie nu stiu cum sa-i spun pe fata cap si putin pe umeri si nu stiu cum sa scapam de ea. De pediatru nu dau si ma ingrijoreaza sa nu ramana cu semne permanente pe fata. Bebe se comporta normal zic eu, adica nu-l mananca nu-l deranjeaza.
Ati mai vazut asa ceva ? De la ce paote fi si cu ce as putea sa-i dau pe fata ?
Am pus cateva poze cu "problema".
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Dany de Luca -Rares nascut pe 01.12.2007
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
poze Andrei