Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sterfania poti sa ii pui la spate un prosop facut sul ca sa nu se mai intoarca.
3 luni????????e nebun????
Eu am scos fata de la 10 zile.Si sa stii ca temp este prea mare in camera ,noi avem 20-21 .
Adra i-am dat 3 lingurite

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

stefania, ilinca mea a avut program alternativ pana la 6 luni, adica isi facea un programel de ma bucuram si eu ca pot sa ma organizez si sa imi planific diverse chestii, dar pe urma si-l schimba, asa ca ma cam dadea peste cap. oricum, de pe la 3 luni se va simplifica totul, in sensul ca va dormi mai bine noaptea, va avea o trepriza sau doua de somn consistent ziua si tot asa. las-o sa doarma si n-o trezi pt papa, iar ca pozitie incearca sa alternezi ambele parti si spatele, ca oricum de rasucit va incepe sa se resuceasca din ce in c e mai tare de acum. dar scoate-o afara, e aiurea total sa o tii in casa pana la 3 luni.

si sabina regurgiteaza uneori f mult, dr mi-a zis ca atata timp cat nu e in jet si ia bine in greutater sa nu ma panichez, o sa ii treaca de la sine. si ilinca a avut, i-am dat debridat fara nici un efect, pe la 3 luni a incetat.

anca, dar de ce ii dai suc, chiar si 3 lingurite? eu una nu vad rostul, laptele e arhisuficient pt ea la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
abia acum am apucat si eu sa stau nitel jos. azi am fost harnicutza...am spalat, am facut curat la stefi in camera...hai ca mi-au murit laudatorii!
eu am cam renuntat la ideea de a ii da sa suga, ca nu nu prea vrea, asa ca ma mulg si ii dau cu biberonul.asta e!
despre suculetze...tot diversificare inseamna, nu conteaza cantitatea.
dany - ai incercat cu para???tot nu face kk?noi asa ne-am reglat.
pupici tuturor si o zi buna. sper sa mai pot intra azi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Stefania si eu o pun tot pe spate ca intr-o parte daca o pun se intoarce singura.
Adra si eu am avut problema cu zapada pe masina,barbatii astia sunt sub orice critica.
Eu ieri i-am dat suc de morcov cu mar ...manaca de nu avea aer.

poze

povestea nasterii

deja i-ai dat suc???nu e devreme....nu zic fetele ca de la 4 luni se da diversificare???nu mai intzeleg nimic...
tie asa ti-a zis dr???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu mi-a zis dr sa ii dau,asa am vrut eu

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

diversificarea: la 4 luni pt bb alimentati cu formula, la 6 luni pt bb care papa san. se discuta cu dr pediatru despre inceperea exacta a diversificarii in cazul vaccinului, stiu ca trebuei lasata o arecare pauza intre vaccin si nintroducerea alimentelor noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

fetele mele!

Vad ca ati scris ceva, iar mi-a luat vreo ora sa citesc din spate. Asta e semn bun....ne revenim la ritmul vechi

Stefania despre lapte pot sa iti confirm ca la inceput nici eu nu prea mancam nimic, pentru ca am avut depresia de dupa nastere si din cauza asta imi pierdusem apetitul. Cu toate astea, laptele meu era si este foarte consistent, asa ca nu iti face griji.

Despre culcatul pe o parte si eu am incercat dar a mea nu a vrut decat in primele zile de viata, cand nu stia nici pe ce planeta e. Dupa, se intorcea singura. Acum nu vrea sa doarma decat pe burtik, altfel se trezeste dupa 10 minute. Chiar daca stiu ca nu este indicat, dar doarme asa de bine pe burta ca o las in pace.

Andra sigur nu ramai cu un san mai mic si unul mai mare dar s-ar putea sa ramai fara lapte in cel pe care nu il dai la supt.
Eu la inceput nu ii dadeam decat din dreptul pentru ca sunt stangace si nu puteam sa gasesc o pozitie sa o tin si pe partea stanga. Dar cand am vazut ca in timp sanul stang dadea din ce in ce mai putin, m-am chinuit si acum papa din amvbii si s-a reglat productia si la cel stang.

Despre administrarea de calciu: mie pediatra nu mi-a prescris pentru ca a zis ca are fontanela mica, insa daca o avea ceva mai mare imi dadea si mie, deci probabil ca asta este motivul administrarii de calciu.

Dany si eu sunt de parerea Lalei ca madam doctora are niste principii mai invechite.
Stii ca ti-am mai spus eu mai demult ca zaharul nu prea il gasesc indicat la bb asa mic. Iar diversificarea la 3 luni deja nu prea se mai recomanda de catre doctorii care merg pe principiile moderne.
Pediatra mea recomanda diversificare de la 4.5-5 luni la cei alaptati exclusiv cu formula si de la 6 luni pentru cei de la san.
Daca vrei, poti sa o incerci si pe doctorita mea. Nu bag mana in foc pentru ea, ca nu am testat-o suficient inca, pentru ca , Doamne ajuta - Kara nu a necesitat prea multe interventii.

Hai ca m-am intins ca o placinta, ca sa recuperez zilele cand nu am scris deloc.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

In primul rand, LA MULTI ANI! tuturor!!
Ma bucur sa va gasesc in formatie, mai mult sau mai putin completa, dupa timp, dar este grozav sa ne putem sfatui in continuare!!
Alexandra are deja 3saptamani!! De multe ori stau si o privesc cum doarme sau cum se uita la mine cu niste ochisori mari si o gurita rotunda, rotunda si nu-mi vine sa cred ca-i aici! S-a nascut cu 3kg si a scazut ceva in spital, dar acum are 3,3kg si ii merge bine.
Citeam la fete despre colici: eu ii dau ESPUMISAN, este foarte bun si ii dau cate 5pic, 10pic si 10pic in lingurita inainte de mesele de seara, ptr ca am observat ca atunci are colici. Seara si noaptea, dar de cand ii dau Espumisan nu mai avem probleme, ceva crampe, cateodata, ptr care ii pun un scutecel cald pe burtica si o tin strans in brate! II dau in lingurita ptr ca biberonul nu-l bea intotdeauna tot si atunci nu ia picaturile toate! Pe langa asta ii mai dau doar Vigantol, 2pic/zi, tot cu lingurita. Nu stiu de alte vitamine, doctorita mea spune ca nu-i nevoie.
In rest sunt foare incantata de felul in care creste: la 2sapt am tinut-o pe burtica mea si si-a ridicat capul si l-a mutat de pe o parte pe alta! Aproape ca-si tine capul deja, dar n-o fortez si cu mesele ne descurcam foarte bine: cam la 3ore/ziua si la 4ore/noaptea, cu mici decalaje de 15,30 minute, uneori. Tati pregateste laptele cand este acasa si el este cel care sterilizeaza tot si prepara si ceaiul. A fost foarte dragut intr-o dimineata pe la 6.00 cand l-am trezit sa prepare laptele m-a intrebat somnoros: Ce, iarasi mananca!? Daca nu-l trezesc se supara, si desi ma ajuta foarte mult, ma bucur ca este la serviciu in timpul zilei ptr ca ma streseaza foarte mult! Si doctorita pediatru a observat!
Eu o pun in patut cand pe o parte cand pe alta, dar intotdeauna cu fata spre exterior, adica o culc cand la un capat al patutului, cand la celalalt! Si ii pun o pernuta la spate ca sa nu se intoarca pe spate, eu n-am curajul s-a pun deja pe spate! Nu eructeaza intotdeaua si mi-ar fi frica!
Singurul lucru care ma supara este faptul ca nu pot s-a o scot inca afara! Pe la noi au fost temperaturile toate sub 0grade Celsius si n-am indraznit! Plus ca toate hainutele ii sunt cam marisoare si nu stiu cat i-ar tine caldurica!
Hai, ca v-am zapacit! Va pup!
Trebuie sa vad ce-i cu aparatul foto si va pun poze, al meu sot atata l-a dibuit pana la blocat!
Pa!

dana vio alexandra maria

[url=http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103627.birthdue.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Bebica mea doarme si pe spate si pe o parte. Ca sa nu se intoarca ii pun un prosop rulat la spate.
Iar cu scosul afara, 3 luni mi se pare exagerat. In Iasi sunt temperaturi de 0 grade acum si dr mi-a zis ca la o luna, adica saptamana viitoare, putem sa facem prima plimbarica.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Am uitat sa pun link cu poze http://www.flickr.com/photos/oana8188/

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput