***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ckristina spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Cristina din Pitesti nodulii aia la sani? La medicul cu care ai nascut ai fost? io sunt de parere ca bine ca ai fost acum. Dureaza pana se inchide rana, tre sa fii optimista
nu s noduli;punguta cu puroi(abces mamar),dar le tot scot si tot apar;e alt medic;e chirurg.
![](pupic.gif)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
michigan spune:
alyna
nu reusesc sa vad filmuletele cu ce va mai ocupati voi...zice ceva de o eroare,...
florina
stai linistita, si eu bocesc de fiecare data cand il vad...si ar fi o idee buna cu filmulet la 6 luni, sa avem si alt motiv de bocit, nu? la multi ani pt thea
ckristina
muuuulta sanatate
la multe lunisoare si la multi ani pt toti Ionii si Ioanele de pe plantatie
nu va suparati ca nu-i nominalizez pe toti, dar vreau sa fac cat mai multe lucruri pana se trezeste puiu'
chiquitita spune:
Salutare din nou!
Didi merci si tie. Eu i-am dat o data mazare (in supa) si a mancat un pic, nu stiam ca nu ar fi buna, adica in Ro.
Mai fetelor, sa va spun si eu de un pitic pe creier de al meu, mai simte cineva asa?
Deci: eu am o problema cu lumea care se perinda pe la noi sa vada fata. Mai exact cu cei care sar direct pe ea, o iau in brate, o ciup de obrajori (avand si probleme cu bubite) si stau gramada pe ea. Mentionez ca am fost cumsecade cu membrii familiei adica bunicii si nu m-am suparat sa stea si ei la fel de mult ca mine cu fata. Eu cand merg la cineva cu bebe stau dom'ne potolita. Acum problema e ca toti astia care am enerveaza sunt din partea socrelei. Momentan, pana la vara ea sta cu noi si mereu are musafiri...sa vada fata. Nu stiu ce sa faca, in conditiile in care desi nu avem o relatie super (nu suntem nici certate, e asa mai in interior ) ma ajuta mult cu fata si nu vreau sa zica lumea ca sunt rea. dar musafirii mei sunt potoliti, satu putin nu sar pe bebe pe cand ai ei prapad. Prin musafiri de ai ei se intelege nu stiu ce vara de mana 3-a de a ei, matusa de la tara care se nimeretse in oras...etc. Acuma, ei nu vin chiar non stop, dar eu deja asa simt in paranoia mea. Daca va mai confruntati cu asa ceva, dati-mi si mie un sfat. Sunt eu prae sclifosoita cum ar putea crede ei sau la ei e problema?
Mami de Livia (08.06.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
salut .
Nu prea stiu ce se discuta dar vreau sa va salut ca tare nasol imi e sa nu intru pe la voi.
La multi ani sarbatoritilor de azi, bineinteles si minunii mele mici.LA MULTI ANI PRINTESA MEA SCUMPA!!!!!!!!!!!!!!!Vreau sa va spun ca sunt atat de fericita cand imi vad printesa de imi vine sa plang intruna. De obicei pe mine sarbatorile ma cam deprima si se pare ca si acum sunt melancolica. Ma tot gandesc la Doxinu cum spunea "cine are oare copil mai frumos ca al meu " si raspunsul sotului "toate fetele de la capsunei".
Sunt melancolica pentru ca o sa mai avem un bebe in familie. Cumnatica mea e insarcinata in 6 saptamani. Asa ca te inteleg perfect Florina cum e cu nostalgia.De aia nici nu ma prea uit la filmulet.
Alyna, si eu sunt racita cobza si cred ca tot de la printesa am luat si eu. Ea e inca plina de mucisori dar deja invata sa-si sufle nasul singura. Se stramba o data si imediat e nasul plin de mucuti.
Va las ca mi-au plecat musafirii si vreau sa -mi fac ordine.
va pup.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Mica, vroiam sa te intreb mai demult: de ce coroane de la usa e pe interior? e prima pe care o vad asa. Noi avem in fiecare am, dar o pun la exterior.
![](radtare.gif)
Mi-am amintit de primul an in Romania cand m-am mutat la casa mea, am cumparat globuri noi, brad, luminite, coronita...am aranjat tot, am agatat coronita pe usa...si a doua zi ce vad? Nu ramasese decat cuiul si jumate din ata cu care a fost prinsa. M-am enervat si am luat alta.
Da' pana in Craciun mi-au furat 4
![](batutincap.gif)
De atunci si eu o tin pe interior
![](icon_smile_big.gif)
![](sieu.gif)
Edit la Didi
Ce frumos ai scris tu la toata lumea!
![](floare.gif)
![](icon_smile_clown.gif)
![](bang.gif)
Plus ca si cand am fost in Romania a dormit numai cu mine in pat. Acu' nu mai vrea deloc in pat la el. Cum il aduc intre noi, adoarme tun. Dar eu dorm cu grija sa nu-l presam, mai mere il inghiontesc pe taica-su ca mi se pare ca e prea aproape. Plus ca dorm numai pe o parte si pe o fasie de pat, cum bine povestea Ralucami la un moment dat.
Suge tot la 2 ore, si umple pampersul tot asa de repede. Cu mancarea, la 4-5 lingurite dimineata si 4-5 seara cat ia al meu (si ma refer la lingurite din alea de bebei!), stau pe borcanele. Pana la urma, ce e rau in borcanele alea ma gandesc? Toata lumea ma intreaba "pai si ce daca au intaritori"? Si mi-am dat seama ca habar nu am ce sa raspund...
Vad ca para ii place, am ajuns si noi la fructul nr.3 (dupa banana si mar). Si am descoperit un borcan de cartofi cu dovlecel, ala chiar i-a placut, a deschis gura si dupa a doua inghititura. Acum mai am aici in stoc unul cu conopida si unul cu broccoli, insa ezit daca sa le introduc sau mai astept. Doctorita mea ma tot bate la cap sa le dau, dar pe net citesc ca ar provoca gaze. Momentan vad ca ia bine in greutate, si-a revenit dupa cele 2 saptamani de diaree, il simt la mana (ca eu n-am cantar). Undeva pe la sfarsit de ianuarie o sa-i dau carne.
In rest nimic spectaculos, Elias rade in continuare stirb si prefera la purtator (adica in brate). Nu face balet, doar sarituri de circ atunci cand se da peste cap cu masinuta
![](bang.gif)
Dar asta e nimic comparativ cu ce am "patit" ieri. Am avut in vizita un amic de-al sotului, cu un copil de un an jumate. Mooooooooama, mi-a distrus tot in jur, pana unde a ajuns cu mana, a ras....Cartile de pe etajere, toate butoanele de la muzica si tv, toate lumanarile de pe masa, toate vazele, tot pamantul de la flori, lemnele de la semineu, cenusa din el, papucii i-a cladit in mijlocul casei...
![](socat.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_shock.gif)
Afara ninge frumos...Cine are chef de zapada si de scos copii afara, veniti la mine!
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
carstea spune:
Didi ,cred ca raspunsul Eltekai te-a satisfacut.Asa-i la noi!
Cristina e numele meu.Si eu ma simteam cam aiurea cu id-ul asta ;cam ca la scoala.
Azi am flacau mare de 8 luni care doarme de 1 ora jumate.
La multi ani!!! Teodora de Motanmelfelicitari pt ridicat in picioruse.
Nu stiu daca e adevarata treaba cu precocitatea fetelor(exceptie Antonio) dar rares abia de 2 zile da semne ca stie la ce folosesc picioarele.Si le infige in pamant cand vreau sa-l pun in fundulet sau cand se il tin de manute.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI LA MULTI ANI PENTRU SF.ION!!
Astazi a papat si STEFAN insfarsit a deschis gurita dar victoria este pe juamtate ca a apat borcanel.Se pare ca sunt mult mai gustoase decat ce face mamy !Offf reusim noi sa scapam de ele dar astept pana ce va manca bine.V-am pupat fetelor!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Graviduta si noua ne-a zis pediatra sa trecem pe Lactogen. Tu ii dai Marei Nan2 si numai cand e constipata Lactogen 2 sau ii dai tot timpul lactogen? se poate trece direct de la nan2 la lactogen2 sau trebuie treptat? Pupici la Mara care zice mama
Da, ii dau Nan2 si doar cand mi se pare ca a facut prea tare sau a avut doar un scaun, maxim doua intr-o zi ii bag in bibe de seara Lactogen. Dar, cum data trecuta i-am facut tot bibe cu Lactogen si ieri a facut de vreo 5 ori kk, data viitoare ii bag doar jumate Lactogen si jumate Nan2. Pediatra a zis ca pot trece direct, ca e aceeasi gama. Dar eu i-am facut trecere treptat de la Nan 1 la Lactogen si direct de la Lactogen 2 la Nan2.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Diversificarea
angiuta spune:
Pe mine iar m-au apucat depresiile....a plecat soacra si am rasuflat usurata dar mi-a lasat in urma un copil mofturos...cum nu-i convine ceva pune botu sa planga (dar nu plange pe bune ca n-are lacrimi in ochi) plus ca mi l-a invatat sa doarma leganat pe picioare, era in stare sa-i dea si suzeta cu toate ca l-am dezvatat, noroc ca i-am specificat cat am putut de clar FARA suzeta. Astazi m-am chinuit cu el 2 ore sa-i dau pire dar n-am reusit decat o lingurita jumate . Plus ca-i ziua sotului azi si m-am apucat sa fac tort de mere dar Vladut avea alta parere.
Cu borcanelele nu prea avem nici noi succes, ieri am incercat sa-i dau un borcanel de para (spunea Didi ca lui D i-a placut) dar s-a strambat rau...asa ca am renuntat. Nici Vladut nu se impaca cu orezul pe care-l contin majoritatea borcanelelor.
Nu stiu daca sa-i bag inca carnita sau nu dat fiind faptul ca inca nu mananca bine legume, pediatrul imi spusese ca la 2 sapt. dupa legume sa bag si carnita. Mai astept pana luni ca avem iarasi programare la doctor si atunci il bombardez cu intrebari.
Totusi am si cateva satisfactii: astazi vladut a spus un sir de ma..ma..ma..ma..ma bineinteles fara sa-mi fie adresate si de cateva zile se taraie pe burta numai ca mititelu vrea s-o ia inainte dar merge inapoi ca racul si e nervos nevoie mare. Cam atata despre noi...sper sa-mi treaca starea asta
.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
[quote]Originally posted by DidiAlex
Dar asta e nimic comparativ cu ce am "patit" ieri. Am avut in vizita un amic de-al sotului, cu un copil de un an jumate. Mooooooooama, mi-a distrus tot in jur, pana unde a ajuns cu mana, a ras....Cartile de pe etajere, toate butoanele de la muzica si tv, toate lumanarile de pe masa, toate vazele, tot pamantul de la flori, lemnele de la semineu, cenusa din el, papucii i-a cladit in mijlocul casei.... Maica-sa imi zice: cel mai bine e sa inchideti masina de spalat, ca ultima data cand am fost in vizita a venit la noi in sufragerie cu lenjeria "folosita' a doamnei, fluturand-o ca pe un stindard
... Cica asta sa-mi fie antrenament pentru ce ma asteapta peste un an...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
stiam io ca esti o minune la casa omului. Cam asa a fost si R al meu. O sa fac poate intr-o zi o selectie cu astfel de instantanee, poze peste poze, care mai decare mai nastrujnice.
Au, imi vine in minte una: Mama Norei luase de la baby walz niste incuietori de dulapuri, cu inchidere in doua puncte. Hop si io cu unele. Si le-a fixat sotzul si R care avea vreo 9 luni a stat nitel pe ele si le-a gasit punctele slabe si gata. eram in vizita la Nora si stam noi mamele la cafele linistite sigure ca nu au ce sa strice piticii. Si Robert a invatat-o si pe nora sa le deschida si, amandoi muncea precum taranii la coasa. Scoteau dosare peste dosare din dulap.
Asa sarg pe capu' lor nu am vazut de multaa vreme.
Rad io acu dar nu-i rasu meu. Nici acu nu am luat ghivece, casetofoanele is stricate, antene de la dsl-uri...etc, etc..trista amintire. Astept valu de tzunami doi si trec la reorganizari.
Acu, R nu mai sta la pupat, deh, alte chestiuni.
Plec la peditru ca David e bolnavior, mai rau decat am crezut.
![](icon_smile_sad.gif)