***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***
Raspunsuri - Pagina 11
Alyna24 spune:
Am uitat:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI SI CU OCAZIA SF.iON!
PS:Am gasit telefonul!
Si.....suntem toti raciti cobza(eu, mama si Sotu'), am luat de la pitik!Ne-a captusit bine!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
ckristina spune:
petit ange,la expozitie am vorbit cu un reprezentant nestle care mi a zis ca nan e net superior lactogenului;recomanda lactogen,periodic, decat in cazul problemelor de digestie; medicii mai recomanda si la insistenta si cadourile reprezentantilor locali(care trebuie sa si realizeze un target); cred ca poti sa intri pe site ul lor si sa intrebi si acolo;eu le am semnalat o problema pe mail si au fost promti;m au sunat a doua zi.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Alyna24 spune:
Am pus de aici cateva filmulete noi:CU CE NE MAI OCUPAM NOI
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
florina spune:
Of, of, mai, mai...
Tot uitandu-ma prin pozele voastre am dat peste filmuletul odiseei noastre in semnatura lui Pepsi... si tot bocesc aici de vreo juma de ora, de simt ca ma apuca iar depresiile :)
Am lipsit ceva daca mi-a scapat tocmai acest moment :)
V-am admirat pe toate si comorile voastre, le-am recunoscut pe Poohy, Andrada, Oana si Sonia, Alyna, Pepsi, Sobi, Mica, Liliana, Alynta, Paflo... am vazut multe mamici extrem de frumoase si multi bb-ei frumosi foc si regret sincer ca nu sunt in stare sa asociez fiecarui chip un nume dar am pentru toti si toate un gand frumos.
LA MULTI ANI! Tuturor Ion-ilor si Ioanelor dintre noi sau care va sunt dragi :) Sa ne traiasca toti, sanatosi si fericiti :)
Pe Thea mea o cheama si Ioana.
Am citit tot si stiu ca vroiam sa raspund cuiva dar m-am dat peste cap cu pozele... si sunt cu casa vraiste, fac de zor bagaje, plecam in concediu o saptamana cu copiii in austria. Am emotii pt ca n-am mai zburat cu avionul... nici cei mici, evident... daca m-ar trezi cineva maine de dimineata si mi-ar spune ca a fost frumos in concediu... mi-ar ajunge cateva povestioare + 2-3 poze.
de-abia astept sa ma intorc acasa :)
Va pupam cu drag,
Florina
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
florina spune:
Asteptam 1 an sau facem un montaj si cu cei mici la 6 luni? ;)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
ELTEKA spune:
Drum bun si concediu placut, Florina!
Acolo sus, mai sus de nori, e in general soare si cald...si norii sunt dedesubt, pufosi si albi...iti vine sa faci tumbe prin ei
Te asteptam cu povesti!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
mica0307 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi: Teodora Elena, Anais, Teodora, Rares
LA MULTI ANI pentru Sf Ion la capsunici si parinti de capsunici
Si mama mea este Ioana. La multi ani mami
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
DidiAlex spune:
Salutare, salutare..
Florina, o sa fie bine in excursie. Copii in avion se vor comporta exemplar, oricum sunteti 2 la 2. Ca sa fiu sincera n-am avut nici o emotie nici cand am venit singura cu ei in vara.Unde mergeti in Austria? Noi plecam pe 18, la Bad hofgastein, la sky. Dar suntem 4 familii de aici cu 4 copii si o burtica de 33 +, si una din ro.
Pepsi, uite cum rascolesti tu in mine cu zaharu asta. Io is paranoia cand e vb de zahar, pt ca am obezi in familie. Si atunci suflu si-n iaurt.
Dar, (si aici deschid o paranteza si zic cum spunea o forumista pe la bloguri, al draq dar-ul asta, sigur l-au inventat romanii)atunci cand TREBUIA sa ii dau medicamentele, in special antibioticul si il corupeam, sa zic asa cu un jeleu. Si apoi cu o bomboana din pom. Cand ii da-i de 5 ori antibiotik intr-o iarna, plus alte siropele de tuse sau febra, il mai ai si prin spital de unde il scoti pe langa operatii cu infectii urinare..nu ai incotro. Cazul lu Dominic e unul asa cu spunea Lily love, trist, nu-i usor mai ales pt tine sa il stii ca ar face soc in orice clipa.
Acu ma gandesc ce mi se intampla atunci cand postesc: gust si apoi imi dau seama ca e de dulce, si imi zic, dar las ca nu am stiut si trec mai departe..la voi nu e asa.
si, r al meu e un pofticios, io cand primesc o ciocolata, ca de cumparat nu mi-as cumpara niciodata o pastrez sa o dau lu mama, asta daca nu vine colegu si o desface.
totusi nici deloc nu cred ca-i bine, pt phsihic. E precum fructul oprit.
chichi, a explicat Madalina bine. Acu, nu stiu daca tot e prelucrat asa termic, doar cel care nu sta in frigider. Dar, io nu gasesc in magazin decat lapte care fie e proaspat, fie prelucrat, de asta cumpar ff rar pt ca e asa de prelucrat ca tzine si 6 saptamnai in frigider; dar, iar dar-u asta, am incercat toate metodele sa il fac prins, nu merge pt ca s-au distrus bacteriile. Oricum intre timp am gasit iaurtul Land liebe, am scris denumirea pt fetele din germania, care are gust de lapte batut.Cu branza nu am scos-o la capat. oricum branza asta de care scriam io ieri, cea care se sfarama, e specifica in moldova, prin muntenia am vezut ca e mai cunoscut casul de vaca.
si, am mai observat ca branza e sfanta la diversificarea sugarului in special in ro. In alte tari nu.
Gabiu, ai avut dreptate.
Asta noapte nu a dormit deloc. Si, abia la 6 dimineatza m-am prins ca saracu e constipat. dupa ce i-am pus jumate de supozitor de paracetamol. ma gandeam ca il doare ceva, de se chinuie. Nu gaseam nici supozitoarele lui, asa ca am luat unu de la R. Si numai dupa ce am folosit microklisma si-a revenit saracu, urland a facut kk vreo 5 masline. Aseara i-am dat latoza in mancare si pp ca asta l-a terminat.
Nici peditra mea nu mi-a facut vreo schema de diversificare, cred ca daca insistam ma trimitea la nutritionist, asa cum vad ca si celalate fete au scris.
Angiuta, ieri am stat pe situ-ul de la pampers si mi-am dat seama ca io eram inregistrata cu Robert si nu cu David. L-am incris pe sotz cu David ca abia ulterior am gasit unde puteam sa ma inregistrz din sarcina si primeam cupoane pt tampoane atunci.
Unde-i Liviana??
[b]Elteka, ne scoti si pe noi din butoi cu un mesaj de-al tau?/b]
Hai sa iti zic in legatura cu borcanelele. Am aruncat o multzime. Cel putin de la Hipp si Nestle, asta mik nu manaca. Oricum asta noapte ne gandeam ca sigur nu-i prieste nici mancare asta. Am un magazin bio destul de mare dar inca nu am ajuns. Asa ca tot la Alnatura am mers. Sunt cateva produse Sunval, Demetren. Am gasit si sub sigla Al natura carne de pasare si vita si curcan preparata, 60% carne, apa si bineinteles nelipsitul Naturreismehl (%)si il combin io cu legume. Inca de la robert si cautand pe net, dar si rapoartele Green Peace-ul m-au determinat sa cumpar legume proaspete doar ce consumam direct, la gatit folosesc doar congelate. Nici din astea nu gasesti?
I-am dat brocoli fiert lu D vineri si i-a placut. Am gasit si la borcan, dar l-a scuipat.
In legatura cu fructele de padure, cred ca depinde de cultura. Elteka scria acu cateva capitole ca sunt recomandate la ei, sau Ralucami vorbea de mazare, ceea ce la romani e interzisa atat in alaptare, cat si la sugari.
Cristina din Pitesti nodulii aia la sani? La medicul cu care ai nascut ai fost? io sunt de parere ca bine ca ai fost acum. Dureaza pana se inchide rana, tre sa fii optimista
Alina 24, cumva Peritol ti-a dat? :) Am vazut ca a scris de el cu teama si Cristinamaria si Ancamari (oare ce mai face Petit-ul?)
Mica, vroiam sa te intreb mai demult: de ce coroane de la usa e pe interior? e prima pe care o vad asa. Noi avem in fiecare am, dar o pun la exterior.
gata. s-a terminat cafeaua Mai intreb unde-i Andrada???????????
La multi ani! Rares de Carstea (ne spui te rog si noua care.i prenumele tau?)
La multi ani! Ioane, ion, ionele, ionice
addinel spune:
in primul rand La multi ani si un 2008 mereu insorit si plin de sanatate pentru capsunei si capsunici, fratiori si surioare, mamici de capsunei, tatici, bunici, unchi si matusi...
sarbatoritilor zilei- pentru cei care implinesc lunisoare dar si pentru ioni si ioane. am pe toata lumea!
noi suntem bine, am inceput de cateva zile sa ne ridicam in picioare sprijinite de patutz si asta e activitatea principala. orice prinde se apuca si se ridica in picioare, eu o pun jos, ea se ridica la loc si tot asa... de foooooarte multe ori la rand
am admirat poze de capsunei si capsunici, ft draguti toti... m-am indragostit in special de carliontii lui rares de carstea.
florina concediu placut!
carmen_so esti o adevarata minune pentru mine. de cate ori ma stresez de greutatea piticii (da, da, suntem tot categoria super delicat ) citesc post-urile tale si ma linistesc vazandu-te atat de relaxata. doar esti mamica de bb2, stii tu ce stii.
petit_ange ce greutate mai are isa? dodoloatza mea a ajuns in sfarsit la 7 kg (asta la 6 luni si 3 saptamani). uraaaa!
de azi am inceput serviciul. am asa o stare de neliniste. ma gandesc mereu la dodoloatza si la cum s-o descurca bona. desi stiu ca se descurca, a stat toata luna decembrie cu mine. oooooof! ella si lavini dimineata ma gandeam la voi ca stiu ca ati inceput serviciul mai devreme. daca voi ati putut, trebuie sa pot si eu, nu?
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!