***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Carstea, ce frumoasa petrecere ... felicitari!! Da-ne noua buclele taiate cand il tunzi!!!

Numai_eu, felicitari ... ce frumos s-a ridicat scumpul tau in picioare!!!

Mihamora, multumim!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by numai_eu
Graviduta uleiul de germeni de porumb nerafinat trebuie pus in mancarea lui bebe. De unde ai cumparat, eu am gasit numai rafinat?

Am gasit in Carrefour Orhideea. Poate gasesti la vreun magazin naturist.
Maaama, ce de progrese. Felicitari! Mara a tinut-o azi intruna cu "mama", dar tot fara adresa. In rest, sta putin in fundulet, mai mult sprijinita, se intoarce de pe spate pe burta si invers si cam atat. De fapt, stie cand o laud, ca rade la "bravo" si rade cand o invat sa bata din palme.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna dimineata!
Suntem in a patra zi fara tzitzi si pot spune ca e cat de3 cat ok.Noaptea se trezeste de 3-4 ori, bea ceai sau lapte si adoarme .ma termina cu trezirile astea dar macar nu face crize de urlat!Se mai baga intre tzatzele mele dar...ii trece!In ultimul timp nu mai papa laptic la bibe ca avea tzatzica la dispozitie dar de cand cu intarcatul bea cam 300 ml pe noapte+ceai vreo 100ml.Si....asta ma duce cu gandul ca totusi tragea ceva de la san daca el rar avea o masa de lapte dimineata pe la 6-7, in rest incepea direct cu masa de fruct ca lapte refuza categoric!Doar manca toata noaptea, de'!
Eu ma simt bine, sanii doar un pic umflati dar nu ma dor.M-am muls ieri dar f putin.
Mancam din ce in ce mai bine.Ieri i-am dat si Danonino si i-a placut mult.Folosim si noi biscuitei de la Nestle si ne plac tare mult.Dar cand ii fac lapte cu bisc/mar-para cu bisc ii dau tot Petit Beure!

Ieri am fost la pediatra si suntem ok cu gripa asta.Nu a fost nevoie sa-i dau antibiotic.Mi-a dat doar paxeladine pt tuse.Si Calciu natural sa-i dau 10 zile.Mi-a zis ca arata f bine pt varsta lui, chiar pare cam de 1 an, a fost f multumita de progresele facute, era f atent la ea cand vorbea, ii sorbea cuvintele din gura, era asa haios!Mi-a recomandat sa-i dau usor-usor lapte la cutie si a mentionat Milli si Napolact parca sau brenac...nu mai stiu.Pana la 1 an il pot trece usor pe acest lapte si terminam cu praful ca de ex daca ii fac lapte cu gris as folosi f mult praf.Mi-a mai zis ca daca mancarea noastra nu e f condimentata, prajita sau cu rantasi, carne porc....etc...ii pot da si din a noastra.Eu oricum ii dadeam sa guste din orice.Ii pot pune de acum si fideluta in supica.Chiar i-am facut vineri o supica cu morcov+pastranac+fideluta+dovlecel si pui si a iesit asa gustoasa ca ce a ramas am papat noi!
Avem o mica problema cu piciorusele, sunt tendoanele inca incordate si trebuie sa-i fac masaj des si sa-i iau incaltari cu talpa tare si taloneta.Piciorusul drept calca cu el mai in afara.Dar mi-a zis ca nu e grav ca se corecteaza.in rest.....fontanela e ok, dintisorii a zis ca in max 1 luna jumate trebuie sa apara dar acum ink nu dau semne!Suntem tot stirbi.
Crizele pe care le face sunt normale la unii copii care adorm si apoi se trezesc din juma in juma de ora si urla si nu stii ce sa le faci....si mi-a dat ceva sa-i dau(dar nu zic sa nu aruncati cu rosii dupa mine).

cam atat despre noi.

Mica, si noi avem cos rosu de la ikea pt jucarii dar nu m-am gandit sa-l bag in el(ca e plin de jucarii deja)!De intarcat il intarc ca nu mai puteam sa-i dau noaptea non-stop san.Il luam in pat si deja se cam obisnuise in pat cu noi si cu tzatza la nas iar masa de imin de lapte nu prea mai avea.Manca aiurea tzitzi si oricum nu-i tinea cine stie ce!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor ,eu nu-l tund acum.Imi plac prea tare carliontii ca sa-i tai si nu-l deranjeaza.O sa-i mai iau bretonul ca ii da in ochi si i-am luat si chica .La vara il tund scurt probabil dar pana atunci ma mai bucur de plete.
Multumim pt aprecieri

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am pus poze noi incepand de AICI

I-am dat mai devreme lui david sa se joace cu telefonul meu(care era inchis) si.....'ete ca nu-i pe nicaieri!Parca s-a evaporat!Ori se petref fenomene paranormale ...ori....fi'miu e MARE MAGICIAN!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Graviduta si noua ne-a zis pediatra sa trecem pe Lactogen. Tu ii dai Marei Nan2 si numai cand e constipata Lactogen 2 sau ii dai tot timpul lactogen? se poate trece direct de la nan2 la lactogen2 sau trebuie treptat? Pupici la Mara care zice mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Madi , m-am inarmat cu rabdare si optimism pt saptamana asta, sper sa ma tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

numai_eu merci de explicatii! Ai gasit suport de baie? Felicitari de progrese! Ce jucarie e aia?
Noi am zis o data ma-ma cam acum doua saptamani si in rest zicem non stop ta-ta, mai ales cand sunetm suparata! Cel mai mult ne place sustinuta si sa facem pasi, de aia am zis ca o pun in premergator, macar asa putin. CAnd ma mai bucur si eu de lingurita hop a doua zi o refuza. Tot stirba suntem si facem tot felul de scalambaieli.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

TEODORA !
Rares!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

buna fetelor;saru mana pt pumnii stransi; mi a facut un chiuretaj la san care a duruuuut;am avut anestezie locala cu xilina dar se pare ca nu prins cum trebuie;acum am rana deschisa cu drena si merg iar maine dimineata; off,sper sa scap si eu; uneori mi e asa ciuda ca dupa ce ca am pierdut laptele in 2 saptamani,am avut atatea probleme... si cred ca sunt prea obosita si prea stresata ca nu mai suport nici cea mai mica durere.nu inteleg de ce fac mereu puroi;ma intreb daca nu ma ingrijesc eu cum trebuie postoperator sau nu ma curata dr bine?

va pup!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput