*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

La multi ani tuturor cu nume sfant!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by vl-ad
As vrea sa fac o comanda pentru prietena mea(pe contul ei) dar sa platesc cu cardul meu.Pana acum nu am mai platit cu acest card decat pe contul meu.Eu stiam ca se poate plati cu un card pe doua conturi.Asa este si acum sau risc sa blocheze amandoua conturile asa cum a patit si Clau?

Eu am 2 conturi si platesc cu acelasi card, deci cred ca se poate si ce vrei tu sa faci.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

fetelor, azi am primit o comanda din 10.12. Vreau sa va zic ca pe langa alte chestii recomandate deja de voi, am primit si manusile astea:
- http://www.laredoute.fr/vente-longs-gants-laura-clement.aspx?productid=324125628&documentid=201207&categoryid=30365393&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - sunt super, piele fina, captusite cu satin, parerea mea e ca merita banii.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani, Alex! Sa cresti mare, frumosa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii!

Monica, sa-ti traiasca fata!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by claujro

La multi ani, Alex! Sa cresti mare, frumosa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii!

Monica, sa-ti traiasca fata!

Paris

MULTUMESC DIN SUFLET CLAUDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA NE CREASCA MARI TOTI PRICHINDEII ,SA FIE DANATOSI SI FRUMOSI!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor care poarta numele de Ioan si Ioana!!!
Alexandra!!!

si noi ieri am facut 2 anisori, suntem un smecher fara pereche.
ne mananca zilele, dar il iubim caci e al nostru.

incep si eu sa pun in cos, sa vedem ce si cum gasesc.
am inteles ca din 9 incep reducerile, asa ca e musai sa fiu pe baricade. macar sa folosesc si eu CEC-urile alea.
si spor la shoppingareala.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La multi Ani!

Foarte utile sfaturile, eu am o prietena care comanda de pe acest site de ceva vreme si e multumita.
Nu am intrebat-o de modul de plata.
Inteleg ca daca de ex.eu am un card de credit mastercard cu limita de 35 de milioane tot mai tb sa pun bani pe el? Nu e suficient faptul ca am limita de credit? Poate ma ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Vreau sa-mi pun in cos si o lenjerie de pat.

Intrebare pentru cine a mai comandat: vreau sa-mi iau cearceaf de pat husa - drap housse - si saltea patului are 140x190. Sa-mi comanda tot 140x190 husa sau mai bine pentru siguranta 160x200? Si cumva intra la apa?

Si un cod care mergea in decembrie cind am dat ultima comanda:
naiss - montre - ceas dar nu stiam de care, de mana sau de masa? nu scria decit ca este maron.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

2 intrebari referitoare la produsele care vor fi soldate incepand cu data de 9:

- unele dintre ele sunt deja la pret redus (unele chiar cu pana la 65%). sunt putin cam confuza cacisunt trecute in categoria produselor care vor fi soldate cu pretul intreg. asta inseamna ca incepand cu ziua de 9 vor fi reduse si mai mult?

- la unele dintre cele care vor fi soldate scrie "Prix mini". asta inseamna ca nu vor mai fi reduse?

pupici si multumiri

p.s.1 am mai dat aceasta boala inca la cateva prietene

p.s.2 "9 ianuarie" incepe de la ora 12 nopatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

*** LA REDOUTE *** (67) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113901

am deschis capitol nou

Paris

Mergi la inceput