*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bonjour a tout le monde! (eee, m-am dat ). Rugaminte: vreau niscaiva referinte despre incaltamintea Mellow Yellow ( e buna/e nasoala, trebuie aceeasi marime/mai mare/mai mica etc.)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

buna!

As vrea sa fac o comanda pentru prietena mea(pe contul ei) dar sa platesc cu cardul meu.Pana acum nu am mai platit cu acest card decat pe contul meu.Eu stiam ca se poate plati cu un card pe doua conturi.Asa este si acum sau risc sa blocheze amandoua conturile asa cum a patit si Clau?

Edit: ce parere aveti de papuci acestea :

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4195710&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ii am eu pe negru tenisii aia...sunt ok, eu i-am purtat destul de mult. Sunt comozi, merg de purtat la "carut"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

Bonjour a tout le monde! (eee, m-am dat ). Rugaminte: vreau niscaiva referinte despre incaltamintea Mellow Yellow ( e buna/e nasoala, trebuie aceeasi marime/mai mare/mai mica etc.)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

miki eu de la melow yellow am luat o pereche de balerini si o pereche de botine amandoua perechile sunt f misto au piele de calitate si sunt lucrati bine ca si marime nu stiu ce sa-ti zic eu port 37-38 si am luat 38 si au fost buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Deja nu mai sunt disponibile o gramada de produse care mi-ar fi placut.
Am umplut deja un cos si acum muncesc la al doilea de pe alt cont. Oricum o sa tai la greu din el ca am un buget stabilit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Ceau fetele si La multi ani cu multaa sanatate. Va rog frumos ajutati-ma cu un link pt un microfon de jucarie pt baietelul meu , face 4 anisori in februarie. Vazusem la un moment dat un microfon pe un stativ dar acu sa mor daca-l mai gasesc. Mult spor la cumparaturi si sanatate

Silar mamy de Mihaita si Mariuta

sil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ziua buna si de la mine. AMR 2 zile

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

La multi ani tuturor!sa fiti sanatoase si fericite!si voi si puii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bine zis, Claudia, AMR 2 zile!

A fost sotul si mi-a luat cardul cel nou, m-am linistit acum...culc fata si ma apuc de redutit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"LA MULTI ANI" tuturor celor ce poarta numele Sf.Ion.Sa fiti sanatosi,fericiti si sa petreceti frumos
Sa inteleg ca pe 9 incep reducerile?Imi spusese Aissa ceva..sa astept inca 2 zile..am pus in cos niste blugi de ....acum ca am gasit haine si ptr.balene..o sa ma vedeti mai des.
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput