*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Monica, bani sa fie ca produse gasim noi!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Naspa ar fi,dupa ce-am umplut cosul ,sa ma trezesc pe 9 cu el gol.Bine le am salvate,dar baga-le una cate una cand siteul merge greu sau deloc.Speram sa nu fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Citeam azi pe forumul ala cu reduceri undeva ca ar fi un buton in partea dreapta a paginii, undeva jos, un buton de salvare a cosului.
Nu l-am cautat, dar aucm ca zici intru iar sa ma uit daca exista undeva acel buton.
Am pus si eu niste produse in cos dar parca nu are farmec la pret intreg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ei,n-are niciun farmec cand vezi la total peste 1000 de euro.Sper,insa,sa am o surpriza placute pe 9 si sa fie la total 100 de euro(vrabia reduceri viseaza).

Mergi la inceput

Nu gasesc acel buton, dar eu asa intelesesem de aici: http://www.achetergagnant.com/forums/Information-soldes-ref-panier-aujourd-hui-t37990.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by katthy
Si va rog nu da-ti cu rosii ca intreb si eu dar la ce adresa de e-mail pot da comanda?
Multumesc.

Nu stiu daca am inteles bine intrebarea ta, dar o sa-ti raspund la ce am inteles. Comanda nu se da pe email, ci iti creezi cont pe site-ul La Redoute (sau poti da comanda telefonica, dar e mai complicat ca tre sa te intelegi cu operatoarele). Contul ti-l faci cu adresa ta de email si o parola. Ai mai multe detalii pe prima pagina a fecarui capitol din acest subiect.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Ei,n-are niciun farmec cand vezi la total peste 1000 de euro.Sper,insa,sa am o surpriza placute pe 9 si sa fie la total 100 de euro(vrabia reduceri viseaza).

asta ar insemna 90% reduceri.

aissa, am citit aici: Pour sauvegarder ton panier, tu dois t'identifier. Ensuite tu ouvres ton panier et tu cliques sur "sauvegarder ma commande " en bas vers la droite de la page.
Quand tu te reconnecteras mercredi matin, identifie toi et tu retrouveras ton panier. dar nu vad nici un buton?!

Paris

Mergi la inceput

Intrebarea ei era referitoare la comenzile platite cu cec primit la marea revolutie din vara. Acest fel de comanda s-a dat pe mail la momentul respectiv pentru ca asa a fost situatia, noi dialogam toate cu anumite lucratoare de acolo.
Eu as spune ca acum sa dai un mail la Aide, pentru ca ni s-a tot repetat sa nu le mai zapacim cu mailuri pe Sabine, Cristine si cine mai era, asa ca ma gandesc sa dai un mail de azi la Aide sa intrebi cum sa procedezi si cred ca pana miercuri iti vor raspunde la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by aissa

Intrebarea ei era referitoare la comenzile platite cu cec primit la marea revolutie din vara. Acest fel de comanda s-a dat pe mail la momentul respectiv pentru ca asa a fost situatia, noi dialogam toate cu anumite lucratoare de acolo.

A, ok, voi stiti. Nu intelesesem.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da' ce ati pus in cos fetelor,de ati ajuns la 1000 euro???

Mergi la inceput