*** LA REDOUTE *** (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

apar tot timpul..dispar, eu am prins incaltamintea fetite si accesoriile femme reduse...ieri.

fusta aia mi-o iau si eu , parca mada a luat-o, nu?

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu la unele produse deja f. reduse comparandu-le la pret cu cele de la soldari,ce au mai scapat ei la vedere,am vazut diferenta de 1 euro in minus,nu mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hm, astia ne lucreaza psihologic inseamna, 3 zile o sa zapacim . Am pus si eu in cos fusta aia, oricum pe gri nu mai e la masura mea, am pus-o pe negru, sa vedem ce om mai gasi dispo atunci.

Mergi la inceput

eu am prins cizmele alea de fete cu ciorap rosu/bleu erau la 9 euro si ceva. ii iau si eu Marei...pt la anul

Edit: le-am vazut pe viu la Paris, in magazinul LR (la pret intreg) si erau f frumoase.

daca mai prindeti cate o pagina, salvati si voi linkul, poate merge asa sa vada toata lumea, ce ziceti?!

Paris

Mergi la inceput

nu stiu daca merge cu link pt ca eu tot acolo intrasem si nu mai apareau... un print screen poate...
de care cizme spui? ia sa intru la incaltari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu e posibil,la o revenire asupra paginii sau un simplu refresh,face sa dispara pretul redus.Daca ai apucat sa vezi ceva bine,daca nu...Da oricum la soldarile astea,concluzia mea,pretul cel putin un pic mai mic decat cel redus de pana acum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

nu stiu daca merge cu link pt ca eu tot acolo intrasem si nu mai apareau... un print screen poate...
de care cizme spui? ia sa intru la incaltari.

http://www.laredoute.fr/vente-bottes-fille-okaou.aspx?productid=324125597&documentid=528307&categoryid=38830279&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

astea dar vad ca nu mai au decat de la 27 in sus...pt mine e relativ ok , Mara poarta 25 acum. La anul cu o soseta poate sa poarte si 27...seamana cu taicasu la picior

Paris

Mergi la inceput

Sarumana. Nu le vedeam. Le-am pus si eu in cos la 28 desi...habar n-am sa mai apreciez. Iarna asta i-am luat lui Ale cizme 27 dar pantofii 27 primiti acum 2 zile sunt mari, la fel si adidasii 26 luati anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Redoutitzi,redoutitzi ca eu acu am intrat in casa de la munte de la sanius.
Nu luati tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lasati si pentru codasi!!!!!!!!!!!!!1
Acus ma mai uit si eu dar daca n-au pretul redus degeaba ma uit.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna seara !

AMR 3 zile !!!!

Eu am ramas cu 2 cecuri din vara si as dori sa le folosesc acum la reduceri. Cam in cat timp se proceseaza comanda ?
Si va rog nu da-ti cu rosii ca intreb si eu dar la ce adresa de e-mail pot da comanda?
Multumesc.

Mergi la inceput