Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
Dbunny spune:
Noi inca mai avem diarie... nu multa dar una la 4-5 ore tot mai cade... in rest balim la greeeeeu si roadem pumni si ce apucam...semne de noi dintalai...ma intreb daca si diaria e din aceasi cauza? ah, si avem fundoiul iritat urat... spalam cu apa si sapun la majoritatea schimburilor(daca nis acasa) si dam cu Crema d'aia pasta rezistenta la apa Lutsine Eriplast. om mai vedea ce si cum...pruncu n-are nici un deranj...doar iritatia, il deranjeaza cand il schimb sau il sterg cu servetele umede
Donia in spital mi-au spus ca-i o forma usoara de gastroenterita sa nu-mi fac probleme ca trece singura(dieta si paracetamol daca-l doare burtica, pt scaderea inflamatiei)...ca de obicei la urgente...pt ei totu-i foarte simplu...intre timp ii dau si biotics.
Nu cred ca-i intoleranta la lactoza, dupa 13 luni de dat lapte cu lactoza apara acum? acum cand am trecut pe lapte fara lactoza? In astea 13 luni am avut si perioade bune in care n-am avut probleme cu butika...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
Musetelul e bun pt constipatie si menta pt diarie. Corect?
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
a_deju spune:
dbunny, corect
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dbunny, corect
Sarumanushitzele!
danita spune:
salutare pe seara
am o apasare pe creier iara !
cele ale caror bb s-a nascut cu tal valg si au inceput sa mearga mai bine de o luna ati mai fost cu cupilul la control la ortoped ? eu asa retzin ca mi-a spus cel de la marie curie ..... ca daca e ceva de corectat atunci mai poate corecta .......cum si prin ce metoda nu ma intrebati !
noapte frumo !
D
flore26 spune:
quote:Mergem la control pe la 1 an si 2 sau 3 luni; ni s/a precizat ca at cand merge bine, bine, sa revenim. Alessia merge bine, rar cade sau ceva, dar mai astept pana in februarie.
Originally posted by danita
salutare pe seara
am o apasare pe creier iara !
cele ale caror bb s-a nascut cu tal valg si au inceput sa mearga mai bine de o luna ati mai fost cu cupilul la control la ortoped ? eu asa retzin ca mi-a spus cel de la marie curie ..... ca daca e ceva de corectat atunci mai poate corecta .......cum si prin ce metoda nu ma intrebati !
noapte frumo !
D
BeBelusca
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
deeaA spune:
Mai ma bag si eu pe aci cu un ochi,deci,sa vad ce am retinut;
BAMBOLETTA pt.maselute(sper ca masele erau)
Mancatul in scaun nu s-a intamplat niciodata la noi,asadar cand era mai mic papa din carut,iar acu mai sta la reclame iar dc se termina si reclamele alerg dupa el prin casa,asta e,altfel nu vrea
Baitanu dureaza mai mult de 10 min.facem tot in cadita pusa in cada mare,iar mai mult nu sta.
Lactatecam 4 mese pe zi a cate 150 ml,cate un iaurtel(nu zilnic)oricum nu prea le are cu lactatele,de fapt nu prea le are cu mancarea...
Atat am retinut,fug la somn,nopate buna tuturor mamicilor si bebeilor!
Laura13 spune:
salutari mamici!
nu am ce sa va zic decat ca de maine incep munca si sunt tare demoralizata. imi vine sa plang la gandul ca plec de langa puiul meu. stiu ca e normal, ca la un moment dat tot tb sa o fac, ca avem nevoie de bani, sper din tot sufletul ca va fi bine cu bona, dar.........
daca voi fi mai putin prezenta pe aici va rog sa ma iertati si sa nu ma uitati.
va pup si somnic usor
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
doradora spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
nu am ce sa va zic decat ca de maine incep munca si sunt tare demoralizata. imi vine sa plang la gandul ca plec de langa puiul meu. stiu ca e normal, ca la un moment dat tot tb sa o fac, ca avem nevoie de bani, sper din tot sufletul ca va fi bine cu bona, dar.........
daca voi fi mai putin prezenta pe aici va rog sa ma iertati si sa nu ma uitati.
va pup si somnic usor
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
fruntea sus si arata-ne ca esti curajoasa! chiar daca eu mai am 1 an pana sa ma intorc -presupunand ca o sa mai am unde sa ma intorc, dar asta e alta poveste, eu te inteleg, pt ca imi fac maaaari probleme inca de pe acum. dezbatem la nesfarsit subiectul bona(alexandru) versus gradi (eu), mi-e clar ca nu o sa fiu fericita cu nici una dintre alegeri, dar o sa trebuiasca sa zambesc si sa ii explic alexandrei in ce situatie minunata ne aflam si ce bine stau lucrurile! bafta multa, sa treaca cat mai repede prima zi de lucru, si daca iti arde, sa ne mai saluti si pe noi din cand in cand.
chris + alexandra
bebeii nostri
saryta spune:
a_deju- super pozele motanasului.
Dandusa - la noi baia se face in 3 - adica toate 3 la balaceala si eu langa cada ... le samponesc, le sapunesc si sunt super incantate - dureaza si jumate de ora cand e cheful mare. De dormit doarme bine numai ca vrea des tzitzi .
danutz - Tony sta numai cat mananca 3 lingurite, apoi incepe a se foi si tre sa incep cu strambaturi si alte cele si mai sta un pic.
Ce frumoase sunt timisorencele noastre! ... multi .
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)