Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, da Gabi a fost plecat 2 zile. Apropo de progarmul lui Cristinel.. n-am apucat sa-ti zic jos palaria cum reusesti sa te descurci singura cu amandoi si sa le armonizezi programul. Mai ales cu dusul/adusul Roxanei la scoala. Noi avem noroc ca-l duce tati pe Matei la gradinita, iar adusul coincide cu plimbarea lui Grigore.. asa reusim sa facem 2 in 1. Ah, si cum a iesit freza?

Superbe fetitele de la Timisoara.. Toate!

tema cu kiwi:
nu, deocamdata nu se pune problema.. poate dupa cativa ani

tema cu lactatele:
2 biberoane a 200-270 ml, smantana in fiecare zi, si apoi cereale+lapte, sau branzica vaci, sau iaurt+.., sau cascaval/telemea/Almette..zic ca-i destul

tema cu fructele:
banane, mere/pere rase, borcanel piersici/caise + suc portocale

tema cu sania:
a luat careva din aia smechera de bb, da nu de 2 mil ca nu dau atata. Daca da, de UNDE si CAT??

tema cu baia:
max 10-15 minute.. (din cauza de DA, si asa e prea mult), ca eu l-as tine juma de ora. Sta in scaunul special si se joaca cu animalele de baita, face plici, le arunca afara, il stropeste pe tati, uda cu dusul, cu stropitoarea, se ridica/catara pe dispozitiv, vrea si apuca uneori sa bea apa cu cana, etc.

tema cu scaunul de masa:
conu serveste papa numai in scaunul de masa si in carutz

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

lavinia, nu pica.. ceea ce ne mira si pe noi :) se tine bine de margini, se uita in jos, si dup'-aia ranjeste din cei 8 fasolari la noi :))) adica stie ca e nitel cam periculos sa se arunce :) iar restul (gen canapea, fotolii, pat mare) deja nu mai reprezinta niciun pericol... se urca si coboara dupa cum doreste al sau muschi :) iar acolo cu fotoliile si masuta..pai e un intreg traseu.. daca scopul principal este, sa zicem, sa ajunga in fotoliul de langa brad, el nu se duce ca omul normal direct la acel fotoloiu.. ci ca pisica (evident..), prin invaluire, la fotoliul celalalt, il escaladeaza, traverseaza peste masuta, si intr-un final aterizeaza la tinta :))
bradul nu l-am mai despodobit pt ca deja nu mai reprezinta niciun interes.. l-am lasat sa-si aleaga doua-trei globulete (bineinteles ca le-a vrut pe cele mai sclipicioase, dar am reusit unul cate unul sa le inlocuim si am ajuns la cele pe care le-ati vazut in poze), pe care le-a invartit de le-a ametit si le-a dat de toti peretii, si o data cu cucerirea acestora, s-a terminat si magia bradului :))
iar cu magne b6..ce sa zic..lumea e mult mai pasnica :)) si eu, implicit :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

KTRINELULE,merci de intrebare,da nu stau bine deloc cu capul,simt k plesneste..noroc cu nurofenul...de altfel cred k ar fi bine sa ajung pe la un spital ceva dar sotul meu zice k e normal ptr k a fost o contuzie puternica.
BAITA,la noi e de vreo 10 min k mandra se ridica si vrea sa iasa.
KIWI.....am rezolvat marea problema...nu-i place!
MESE...refuz sa -mi amintesc,e in greva foamei dupa masa de pranz.pana la biberonul de seara nu mai vrea sa vada lingurita.si altceva in afara de cascaval,paine sau fructe ,nu vad ce i-as putea da din manuta.sper sa fie si asta o etapa si sa treaca.
Ce frumuseti de fete la TM!
ADEJULE,sa nu recunosc motanul...ce mare s-a facut..si ce de par are.!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc doina,
am primit de la miro si am mai gasit si io pe hdd niste poezioare. daca vrei arhivez si trimit :)

pupici de acasa
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vizionat poze cu motanul care face echilibristica pe masa si pozele gastii de gagici timisorene! Cuminti si tareeeeee frumoase!
Donia, tind sa cred ca nu a inghitit chestia aia de metal, ca nu a eliminat nimik si cata zice ca nu-i prima oara cand se desprinde de breloc, deci e posibil sa o fi pierdut pe afara.
Si apropo de tuns Roxana, l-am tuns si eu pe Rares, exact cum zici tu...e tareeee greu sa tunzi un bebe care nu sta o secunda locului.
Tocmai s-a intors nasicul lui Rares din vacanta de iarna...Maria-sa s-a ales cu blugi si camasuta D&G, 2 camasi Lacoste si pantofi asortati (habar nu aveam ca astia fac si pentru copii)...iar el, nasicul(tinand cont ca e burlac), chiar s-a priceput sa le aleaga, un picut mari, numai bine sa-i vina copilului pana in toamna!
Fetelor, cu scaunul de masa m-ati convins...am reusit azi sa-l fac sa stea acolo fix 5 minute la masa de pranz si vreo 10 la cea de la 6...tot e un progres!!!
Eu retraiesc momentele de trimestru 3 de sarcina, o buna prietena a intrat in luna a 8-a si facem impreuna bagajul pt spital, adunam lucrusoarele pt bebelina, suferim de arsuri, de picioare umflate, barfim barbatii nesimtiti care dorm noaptea ca valiza in gara...DPN-ul e 29 februarie (culmea culmii ar fi sa nasca taman atunci!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ruxandra, condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by danutz

Inca una si ma duc:
Ai vostrii fulguleti mai stau in scaunul de masa? Fiindca Maria-Sa, mai nou, toate mesele le serveste alergand prin casa si eu dupa el cu castronul si lingura. Alta cale nu-i...in scaun face un scandal monstru si se batzaie de zici ca-l scoate din tzatzani...

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

danutzule..nush ce sa zic...specimenul meu sta in scaun. iar cand nu sta si urla la "montat", consider ca nu doreste sa manance.. pt ca oricum scaunul de masa nu are cu ce altceva sa-l asocieze... deci el stie foarte bine ca atunci cand e asezat in scaun urmeaza babetica si apoi mancarea... (bine, asta nu inseamna ca daca nu face figuri cand il asez in scaun, urmeaza o masa minunata :)) ) dar daca e cu nervi de la inceput, e un moment ratat, asa ca prefer sa-l mai las liber vreo juma' de ora, incercam ulterior, si de obicei ne iese. cu castronul dupa el in casa n-as alerga, nu neaparat din motivele enumerate in carti, ci pt ca pur si simplu n-as putea... decat daca mi-as dori sa curga cu piure si de pe lustra, eventual :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

idem si la noi.. nici nu indraznesc sa imncerc sa-i dau de mancare si prin alte parti decat in scaun, mi-=ajunge peretele din bucatarie pictat cu lista de bucate... si clar o pun in scaun numai la masa, asociaza scaunul doar cu masa... cand urla la pus in scaun, nici nu indraznesc sa-i arata lingurita ca mi-a imprastie direct pe tavan, si incerc mai tarziu

Mergi la inceput

ruxandra,

adeju, si tu cu magne b6? sunt la primele zile din a doua tura deja (prima in toamna) si incep sa tin ritmul oanei si sa nu mai pic din picioare de somn cand se trezeste.. si parac nu mai sunt asa de nervoasa :)) ... am intepenit cand am vazut motanul cocotat acolo, iar sotul a inlemnit si a zis ca ar muri s-o vada pe oana asa

dandusa, si la noi baia e ca la voi ... adica 20-30 minute si cu mult fun, plici-plici, jocuri la greu, iesim toti 3 uzi din baie... dar n-am facut legatura cu agitatia de seara, pt ca si inainte exact asa era baia si oana isi bea laptele si se culca imediat... acum ne chinuim si 2 ore, tot dupa 12 noaptea o dovedim :)... sa-mi zici dc se schimba ceva, sa inmcerc si eu, ca p[arac n-as priva-o de fun-ul de la baitza fara motiv

Mergi la inceput

donia, felicitari pt mersul lui cristinel!

ktrinel, pai hai aici sa vezi fete cucuiete... i-ar sta bine juliei printre ele :))... si pe canapeaua mea mai incap cativa copii

danutz, si eu zic ca probabil ca n-a inghitit-o.. anyway, cat era de mare? putea s-o inghita usor? oricum, singura cale sa vezi sigur dc a inghitit-o e sa urmaresti kk si dc nu iese nimic in 2 zile, o radiografie ar fi solutia... dar eu una nu cred ca se merita sa iradiezi copilul pt o chestie probabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor multumesc pt. raspunsuri ... mai de frica fiica-mea a inceput sa manance mai bine, intradevar i-au iesit si celelalte doua maselute si mi-a venit si mie CM - poate astea au fost cauzele.
Azi cel putin a mancat foarte bine, mai mult fugarita sa spun asa(eu am spus ca niciodata nu voi da copilului sa manance cu avionase, cu uite lingurita, dar de nevoie am facut-o si pe asta) si am incercat noaptea sa-i mai cant si s-o mangai pe spate ca sa adoarma la loc si sa nu-i mai dau asa des tzitzi...sper sa si reusesc, caci de multe ori tipa de mama, mama.De intarcat am zis ca mai aman pana o da caldura si atunci oi mai vedea io.
Citesc din urma si revin.

LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput