Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by flore26

Cateva poze de la MEGA INTALNIREA ... de la Timisoara!!!!

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

mama ce printese frumoase

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dandusa eu zic asa: daca nu doarme bine in prima parte a noptii poate fi de la agitatia din baita. sau daca adoarme fff greu si inca mai are chef de joaca. daca doarme rau a doua parte de noapte nu cred ca are leg cu baita. dani doarme fff bine pana la 2, fff rar are o trezire, max 2 pana in ora 2. la noi jalea incepe dupa 2. adica una-max 2 treziri care nu pot fi "tratate" decat cu lapte (cred ca s-a si invatat ca adoarme cu lapte) si treziri pt suzeta depinde......nici una ( fff rar), 3-4 (de obicei), 10 cand are nopti ff rele pe care eu le pun pe seama dintilor.
danutz noi mancam in scaun, mereu, rar face figuri, dar tot acolo primeste papa, chiar daca il scot, il mai las 15min, incerc iar si tot asa, dar papa numai in scaun. am incercat o data in buc cu noi, la masa (nu prea papa) dar nu are stare, se agita pe coltar si nu imi tihnea nici mie si nici el nu manca mare lucru, asa ca am renuntat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

RPD

Laura,
cu varsatu' de vant cum mai stati?

Danutz
Mihaita sta in scaunu de masa.. cand nu ai arew chef de papa se foieste si il dau josA avut o perioada in care facea probleme dar nu a alergat dupa el.l-a dat jos si gata masa.I-a pus desene si s-a calmat..acum sta numai cu o jucarie.

Dandusa,
cam 20 minute baita..cu jucarii si plici plici... In zilele cand mai sar baia tot pe la 11 -12 adoarme.
Cum doarme?Pai de canad am bagat bibe cu Milumil (pe la 23.00)a inceput sa doarma noaptea.Pe la 4-5 se foieste..mai bagam un bibe si pana la 9 jumate dormim.
Nu iti spun sa o intarci ,dar ia incearca si un bibe...s-ar putea sa ai surprize.. si de alinare... nu stiu.. bratele,suzeta, adica se adapteaza..daca nu mai are tzitza gasesc ei altceva...nu-ti fa probleme..succes!

Donia,
450 ml bibe noaptea si zilnic iaurt,iar o zi barnza ,o zi cereale (ca si alea au lapte).

minunea mea

Mergi la inceput

Ii cer scuze ca lipseste "m"-ul uneori.Nu mai merge tastatura asa bine.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

numa un pic sa imi revin din admiratie...nu mai pot, oficial, de ciuda, ca nu pot sa ating si eu "perfectiunile" astea....

Mergi la inceput

[il

quote:
Originally posted by Ktrinel

numa un pic sa imi revin din admiratie...nu mai pot, oficial, de ciuda, ca nu pot sa ating si eu "perfectiunile" astea....

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Da,da... si mie mi s-au lipit okii de monitor!

A-deju,
Da Eric nu pica de masuta aia?
Si parca ziceai ca strangi bradul pe 26...
Cum te simti in urma magne-ului?

Bambo,
Felicitari pt steluta!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Donia

Poezie simpla de tot... penibil de simpla, as spune...
Tica-tica-tica
A mancat pisica
Toata mancarica.

deci ocserv ca la canada acolo se denatureaza voit realitatile neamului pisicesc... :))) poezia este de fapt asa:

tica tica tica
m-a certat mamica
c-a mancat pisica
toata mancarica
si m-am dus la scoala
cu burtica goala

Pfuuui! Deja se complica situatia! O sa fac un efort si o sa tin minte si versurile suplimentare (deja se dubleaza!!!), asta ca sa nu-i refuz lui Cristinel mostenirea culturala...
Pe de alta parte, saracele pisici... multe li se mai pun in carca... compatimesc cu voi! Mai e si aia cu Auzi, draga mea papusa, zgarie matza la usa... etc... a mancat ieri ca o hoata, un picior intreg de rata... etc... Greu, greu...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Mai da ce frumuseti de copilite la intalnirea din Timisoara...! Da' chiar ca e nevoie de niste baietei Ma bucur ca am vazut-o si pe chinico cu sefa ei, ca mai rar ni se arata.

dbunny, e ceva cu diareea asta... se intampla prea des ca sa fie infectioasa... n-ai cum sa ceri testul ala pentru intoleranta la lactoza? Sau sa ii ceri medicului (de familie sau pediatru, ce aveti voi acolo) sa investigheze mai serios problema.

danutz, Cristi sta in scaunul de masa la papa si apoi inca vreo cateva minute pana mai strang prin bucatarie.
Acum ceva timp gasisem niste poante cu La primul copil, la al doilea, la al treilea... Uite ca deja a venit vremea pentru griji din astea, scriu aici din amintite.
Ce faci cand copilul inghite o moneda:
La primul copil: il duci direct al spital si ceri radiografie ca sa vezi exact ce se intampla.
La al doilea copil: astepti sa se elimine in scaun.
La al treilea copil: i-o scazi din alocatie
Acum serios, cel mai probabil e ca n-a inghitit-o, cred si eu la fel ca dbunny. Iar daca a inghitit-o, cel mai probabil e ca o s-o elimine prin scaun. Exista un risc foarte mic de complicatii cu orice chestie nedigerabila care e inghitita, dar nu cred sa fie cazul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am ajuns si noi acasa.

Avem un deces in familie.. nu va stresati, eu o vad si cumva ca pe o eliberare. Era fff in varsta, implinise 97 de de ani, si era putin deja pe alta lume.. si, cel mai important, s-a stins in pace. Mi-as dori sa-mi traiesc viata asa sanatoasa si puternica. Practic nu a fost bolnav.. s-a stins de batranete. Doar in ultimul timp devenise neputincios si total dependent de ceilalti.. urasc asta si deloc nu-mi place ideea ca intr-o buna zi.. Off, sper ca pana atunci sa se puna la punct o retea de azile private decente si serioase. Si nu glumesc.

.. ma duc sa vaz daca apuc sa citesc ceva in urma.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud cu mersul lui Cristinel!!! Tot mai des face pasi de unul singur, se vede ca pentru el e o mare incercare, si e atat de fericit cand ajunge pe piciorusele lui acolo unde si-a propus! Si Roxana e la fel de fericita cand Cristi merge spre ea, se simte si ea parte a unui succes din familie.

dandusa, daca te hotarasti sa faci experimentul cu baia, incearca vreo cateva zile la rand ca sa-ti faci o parere, da? Ca numai dintr-o singura zi n-ai cum sa-ti dai seama.
Ma gandeam la tine aseara, ca am tuns-o pe Roxana si a fost atat de greu! Am tuns-o drept si nici nu imi imaginam ca poate sa fie atat de complicat, imi parea rau ca nu-ti cerusem niste sfaturi. Dar a iesit bine, zic eu...

ruxandra, chiar ma intrebam de ce n-ai mai scris, ma gandeam ca poate sunteti in drum spre casa.
Sa se odihneasca in pace ruda ta!
Am lucrat intr-un azil de batrani... si tot e trist, sa vezi o viata intrega de om inghesuita uneori pe 2-3 metri patrati... cand faceam vizitele de noapte ma mai uitam pe peretii camerelor lor... vedeam franturi din viata lor, poze, vreo colectie la care au tinut... atat, din 80-90 de ani de viata... Ma rog, mai avem mult pana atunci si cine stie? Poate cumva, la varsta aia, reusesti sa te desprinzi de nimicuri...

Mergi la inceput