Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danutz
Inca una si ma duc:
Ai vostrii fulguleti mai stau in scaunul de masa? Fiindca Maria-Sa, mai nou, toate mesele le serveste alergand prin casa si eu dupa el cu castronul si lingura. Alta cale nu-i...in scaun face un scandal monstru si se batzaie de zici ca-l scoate din tzatzani...
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
danutzule..nush ce sa zic...specimenul meu sta in scaun. iar cand nu sta si urla la "montat", consider ca nu doreste sa manance.. pt ca oricum scaunul de masa nu are cu ce altceva sa-l asocieze... deci el stie foarte bine ca atunci cand e asezat in scaun urmeaza babetica si apoi mancarea... (bine, asta nu inseamna ca daca nu face figuri cand il asez in scaun, urmeaza o masa minunata :)) ) dar daca e cu nervi de la inceput, e un moment ratat, asa ca prefer sa-l mai las liber vreo juma' de ora, incercam ulterior, si de obicei ne iese. cu castronul dupa el in casa n-as alerga, nu neaparat din motivele enumerate in carti, ci pt ca pur si simplu n-as putea... decat daca mi-as dori sa curga cu piure si de pe lustra, eventual :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
Danutz..eu cred ca-i prea mare moneda ala metalica ca s-o inghita, al meu se mai ineaca si cu o boaba de porumb. Referitor la scaunel, da, ori in scaun ori in carut ii dau papa, dupa el n-am de gand sa fug prin sufragetrie, bucatarie, covoare mobile si alte cele...cred ca as umple peretii de mancare. Si din cand in cand il mai pun sa stea... se uita la mine cum spal vasele.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dandusa spune:
tot uitindu-ma dupa sanie...,am vazut aici o super idee...,daca nu gasesc de-a gata cu spatar...,ii fac eu unul...
azi plecam in cautare,iar...,Claudiu este fff fericit...,cred ca in curind explodeaza de fericire...
Micuta chinezoaica
flore26 spune:
Cateva poze de la MEGA INTALNIREA ... de la Timisoara!!!!
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
dandusa spune:
Donia,
vreau si eu adresa site-ului de care vorbesti
Luciaro,
eu ti-as propune sa cauti tu singurica pe net...,pentru ca se poate intimpla ca ceva ce-mi place mie,sa te dezamageasca pe tine...
eu am cautat pe net prin aceleasi statiuni si crede-ma ca am gasit fff multe oferte...,toti au info complete,nr de tel,poti suna sa vb mai detaliat...,plus ca au si muuulte poze,este mult mai simplu...,succes
Micuta chinezoaica
m_monique spune:
tema baita.
seara cand ii facem baie e destul de obosit. cand il dezbracam incepe sa alerge prin casa de fericire. cadita o punem in cada mare, si putina apa in ea. ii punem si jucarele, dar nici nu se uita la ele. cum il punem in cadita, se ridica in picioare si incepe sa escaladeze marginile caditei, sa traga flacoanele de pe marginea cadei mari, sa traga dusul, sa verifice bateria. spalatul devine o aventura. de obicei sotul il tine si eu il spal.
in aceste conditii baia pt. noi e mai mult dus. totul dureaza cam 5-10 minute.
dupa baie, il imbracam, dam tzitzi, biberon si somn. doarme in general 9-10 ore. uneori cu sforaituri.
Andrei (16.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by flore26
Cateva poze de la MEGA INTALNIREA ... de la Timisoara!!!!
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
fff frumoase fetele,mamicile si taticii
Micuta chinezoaica
m_monique spune:
quote:
Inca una si ma duc:
Ai vostrii fulguleti mai stau in scaunul de masa? Fiindca Maria-Sa, mai nou, toate mesele le serveste alergand prin casa si eu dupa el cu castronul si lingura. Alta cale nu-i...in scaun face un scandal monstru si se batzaie de zici ca-l scoate din tzatzani...
zmeul mananca numai in scaunul de masa. il mai apuca si pe el bataiala, dar il las sa se calmeze. am observat ca la el bataiala semnifica sa vin mai repede cu mancarea, sau sa-i aduc si lui o lingurita.
Andrei (16.12.2006)
bamboletta spune:
quote:
Inca una si ma duc:
nu mai sta demult in scaunul de masa cam de cand a inceput sa mearga bine,deci demult
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
dandusa spune:
dupa raspunsurile vostre,se pare ca noi stam cam mult in baie...si s-ar putea sa fie un motiv de energie nocturna...,asa ca de azi,taiem portia la jumatate...,15 min de baie cu jucarele...,dar nu fff multe distractii...,facem un experiment...,poate,poate...
Micuta chinezoaica