Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by bamboletta

Antonia e inebunita dupa baita la fel se catara pe cada sa intre mai repedecum aude cuvantul hai sa facem baita e prezenta in baiein general facem dus rapid 5 min si 1-2 ori pe sapt baita cu ratuste si alte jucarele maxim 15 min

si cum doarme noaptea,in general?

Micuta chinezoaica

in ultimul timp doarme rau se culca f tarziu 12-1 pe la 3-4 se trezeste plangand o luam cu noi in pat si dormim pana la 9-10 (bineinteles ca mai sunt treziri si cu noi in pat)
cred are legatura cu dintii decat cu baita

in seara asta era f nervoasa se musca de manuta cred ca o dureau dintii,i-am dat nurofen si dupa a stat f cuminte in pat langa noi pana a adormit pe la 11

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

vazut poze cu "motanul nazdravan" ,cred ca pe masuta de langa fotolii isi face motanul in fiecare zi gimnastica

avem un scaun care sta aproape de geamul de la bucatarie,ieri la impins pana la geam si am gasit-o suita pe el uitandu-se pe geam stringandul pe tati

Laura-Dani

fug si eu langa iubirile mele la somnic
n buna cu cat mai putine treziri

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Lapte si alte lactate: cate un biberon de 200 ml lapte dimineata si seara; in fiecare zi o felie de paine unsa cu unt si deasupra branza dulce/cascaval/telemea desarata/o cutie de 200g branza cu smantana; un cubulet de unt cam in fiecare zi la legume; un iaurt de 150-175g in fiecare zi (sau alte chestii gen orez cu lapte, gris cu lapte, budinca cu paste, mamaliguta cu branza si smantana - dar cam face fitze la astea in ultimul timp si are si prostul obicei ca daca nu ii place ce ii dai prima oara, altceva nici nu iti mai mananca dupa, asa ca nu prea ma mai risc la ora 17 in ultima vreme si ii servesc iaurtul preferat cu cereale).

Fructe: mere, pere si banane, bucatele. Si mango cu cereale (facut la robot), cam o data/saptamana. Culmea, ii place... mie nu mi se pare cine stie ce... I-am dat odata si vreo 3 felii de ananas blenduite cu jumate de banana, a papat, dar nu stiu cat din gustul de ananas se mai simtea. Marul nu il mananca pe tot, fiind si cel la care are cel mai mult de muncit, si atunci suplimentez la masa de pranz cu un mar cu biscuiti. Am incercat sa-i dau marul intreg decojit in mana, dar m-a tratat cu refuz. Si zilnic la masa de pranz cam 120 ml suc portocale si grefe (cam o portocala si o jumatate de grefa). Citrice nu i-am dat sa pape ca atare, din motive de lene de mama la decojit. L-am tentat cu mandarina cand mancam eu, dar nu a vrut, fiindca nu stia ce e aia. Sucul il bea cu placere, asa ca sunt linistita de portia de vitamina C. Mango nu i-am dat inca, si cred ca ma amanam o vreme, din motive de DA, desi la banana nu mi-a facut nici o reactie. Fructe din compot pediatra a zis numai facut in casa... si nu ma complic o data ce mananca bine cele 3 tipuri de fructe pe care i le ofer la vremea asta. Iar cele din comert au cam mult zahar cred. Fructe la borcanel nu mancam decat in deplasari, dar acum nu cred ca va mai fi cazul, o data ce papam bucatele...

Baia dureaza maxim 10 minute, e si fun, dar nu exagerat, face inca in cadita lui asezata in cada mare, are aceleasi 3 eterne jucarii cu care se joaca, ne mai stropim...etc

Cereale mi-a spus pediatra ca pot sa-i dau din alea de la Nestle cu miere (cele cu scortisoara cica ar fi prea aromate), i-am luat cerculete din acelea cu miere, a mancat de cateva ori in iaurt, dupa care de 2 ori in zile diferite mi-a refuzat iaurtul care avea in el asa ceva... si acum mi-e teama sa-i mai pun din alea. Ori le mancam noi, ori o sa incerc sa i le ofer simple... Noi mancam acum cu mare succes fulgi de secara si fulgi de orz de la Plafar, maruntiti inca o data... pusi in iaurt.

Saryta, tu simti cel mai bine cand e momentul optim s-o intarci, tot ce pot sa-ti spun este ca Serban a inceput sa bea bine altfel de lapte abia la 2-3 zile dupa ce a supt ultima oara... probabil pana atunci facea comparatie... nu stiu...dar desi inainte mi se parea imposibil, acum pot sa spun ca in timp se va obisnui si cu gustul altui lapte...

Chiar nu stie nimeni o pensiune convenabila la Azuga/Sinaia/Predeal?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Parinti denaturati... de fapt era o faza intr-un film, zicea ca e suficient sa il cresti pe primul copil bine, ca apoi el se va ocupa si de cei care urmeaza... carevasazica noroc cu Roxana ca s-a uitat in gura lui Cristinel si a vazut ca are inca doi dinti noi... si sunt lipiti de incisivii laterali, deci zic ca sunt caninii... desi stiu ca ar trebui sa apara ultimii... asta sa fi fost sursa deochiului de acum doua seri? Bietul copil, a plans cateva minute intr-o seara in contul a doi canini... (sau masele, ce-or fi ele... da-s lipiti de incisivi...) Cumintelul lui mamica, e tot un zambet toata ziua, rade mereu... atat e de dragut! Stiu ca si voi aveti copii draguti, dar plezneste inima in mine daca nu ii fac o declaratie de dragoste si aici...

Minunatele, multumesc pentru raspunsuri. Ma ia cu lesin cand vad cat de mult lapte beau fulguletii care nu mai sunt alaptati... dar cred ca noi compensam cu lactatele, ca din supt sigur nu ia 500ml.

Fructe - mananca din borcan, de toate cele, mar, para, piersica, capsuni, caisa, mango. Plus bucatele de mandarina, mar, para si banana. I-am dat mango proaspat cu branza, dar mango avea o consistenta tare ciudata si nu i-a prea placut, lasa niste ate care ii ramaneau pe limba. Ii mai dau aproape zilnic suc de la o jumatate de portocala, dar il bea doar cu lingurita, altfel mai mult scuipa decat inghite.

Baia de seara - nu intotdeauna e zilnica pe perioada iernii. La baie se joaca, are jucarii, plici, pleosc, dar nu dureaza o jumatate de ora decat foarte rar, in medie 15 minute. Doarme bine cam mereu.

a_deju, motanul e un dulce, se vede chiar si din poze ca intr-o continua miscare recunosc ca obosisem eu de grija vazandu-l cocotat pe masuta.

danita, mai exista branza Fagaras? Asta era branza copilariei mele... Nici eu nu ii fac branzica, ci ii dau cumparata.
Poezie simpla de tot... penibil de simpla, as spune...
Tica-tica-tica
A mancat pisica
Toata mancarica.

Alta:
Un pitic atat de mic
Facea baie in ibric
De sapun s-a-mpiedicat
Si piticul s-a-necat
Vai, vai, ce pacat,
Ca piticul s-a-necat.

Si radeam de Roxana ca ea mereu tusea cand ajungea la partea cu inecatul... ca si cum se inecase... deci asa vedea ea poezia, nu in varianta tragica. Avea vreo 2 ani, Doamne ca draguta mai era. Ar trebui sa pun si niste poze cu ea micuta, tot o zambareata era si ea. Intr-o zi ne-a intrebat un prieten: "Bai, da' Roxana chiar tot mereu rade? Ca eu nu o vad decat razand, n-am vazut-o niciodata altfel." Si o vedea des... Gata, inca o declaratie de dragoste, ca altfel iar riscam sa pleznesc... se vede ca mi-am incarcat bateriile azi cu minunile astea ale mele? Nimic n-am facut toata ziua, doar leneveala si joaca...

Laura, m-a distrat divagatia... crezi ca mai tine cont cineva? Oricum, il si vedeam pe Dani... ce dulce!

luciaro, mai bine deschizi un subiect la Calatoriile sufletului, ca poate primesti mai multe pareri.

Mamici cu copii mai mari (sau cu viitori copii mai mari ), am gasit un site fain cu povesti pentru copii, povesti simple si dragute pe care le puteti personaliza, adica sa numiti caracterele, chiar cu numele copilui vostru. Daca vreti sa-mi spuneti si va trimit pe PM, ca mi-e ca e considerat reclama.

Ma duc s-o tund pe Roxana, sper sa ma descurc!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am prins scutecul? am prins vreo 4...in timpu noptii...cu ceva diarie...
Dayanara da-i in gura taticului...ca si eu i-am dat vreo saptamana...
nu vomita dar diaria la noi ultima data a tinut 11 zile!

Lactate: dimineata cereale cum 180 ml lapte la cresa
Seara 210 in bibe + complement nocturn 200ml. 1 petit suisse si cate-o lg de smantana cam o data pe saptamana

Fructe: doar bucatele de la el din mana

Baie: o zi da o zi ba, cam 15 min...ne jucam mult...revin...alta diaree

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza, haideti la cafea ca servesc cu stacana pe toata lumea!

Mergi la inceput

Daphna, Maria-Sa serveste kiwi fara probleme. Am inceput pe la 11 luni, un pic si curatat de samburi, la un mom dat a facut un fel de urticarie, am stopat! Dupa 2 luni am reinceput sa-i dau, tot cate putin, nu a mai avut nici o reactie.
Acum serveste cam jumate de fruct, amestecat cu alte fructe, la masa de la ora 10, curatat bine de toate semintele, dar numai cand e constipat. Kiwi il face sa scoata afar si in nici un caz nu pot sa-i dau cand are mai mult de 4-5 scaune /zi. Atentie deci.
Donia, meniul Mariei-Sale are la bord, 2 bibe de lapte( unul de 330 si altul de 260ml), un iaurt de 200g, iar la masa de ora 6 ori cereale cu lapte, ori mamaliga cu branza si smantana ori papanasi cu branza si smantana...io zic ca are calciu la greu...el e fun lactate, ca si ma-sa!
A-deju, sanie din aia tip lighean am vazut peste tot, si la Cora si la Metro si la Carrefour, inca nu am luat...daca mai sta mult zapada cred ca luam!
Anateo, mananca mere, pere, banane, kiwi, struguri(fara pielita si samburi)si rar de tot fiindca nu-i plac, citrice-fara pielita! Pe la noi nu prea au curatat zapada sa ma pot deplasa pana la parc cu carutul, dar la cat de vrednic e primaru' pana maine sunt convinsa ca o sa fie bec...numai ca, de maine, e treaba bonei sa-l scoata!
Dia, si Oana e Duracell...multa putere sa-i faci fatza!
Chris, nici Rares nu vrea suc sub nici o forma...dar eu sunt multumita ca rade toate fructele, cred ca aportul de vitamine si fibre si-l ia oricum!
Bai A-dejule, ia nu o mai barfi pe Dianocica cu legolasu ei...ca si io mi-s fun Orlando Bloom! Sa fim bine intelese, dap?
Aka, mie chiar imi place freza ta...trendy!
Dandusa, la noi baita este placerea suprema, sta lipit de cada pana pregatesc eu totul, se joaca, stropeste tot in jur, e incantat ca-si vede picioarele si putza, ce mai...delir! Si apoi urmeaza bibele de seara...alta placere...cum sa nu adoarma tun dupa aia?!
Dayanara
Dbunny, cum mai e Dani?
Danita, nu m-ai nimerit cu poeziile...sufletul tau e mult mai poetic...te asteptam!
Teutz...pare rau ca pitica adoarme asa greu...ce aveti de gand? Incercati sa o obisnuiti la loc cu dormitul singurica in patutz?

Mergi la inceput

Intrebare off-topic: aveti cumva programelul ala care micsoreaza filmulete? Incerc sa pun pe ytube un filmuletz cu Maria-sa si nu reusesc ca-i prea mare...
Si mai am o dilema:
Iei Catalinul i-a dat cheile de la masina sa se joace cu el. Aveau un breloc, brelocul avea o decoratie de metal, mare cam cat buricul degetului meu mare, subtire si cu margini rotunjite. Cand ne-am uitat mai bine, nu mai era...am cautat-o disperati...nema. Deci avem marea dilema: a inghitit-o sau n-a inghitit-o??? Nu parea sa aibe ceva in gura, de obicei, cand baga ceva in gura, tine acolo cateva clipe si nu scoate nici un sunet...asa ma prind ca a sechestrat ceva! Dar e posibil sa fi inghitit metalul ala, nu ar trebui sa-l scoata odata cu kaki? De ieri studiem intr-una scutecele...nimik. Iar Catalinul nu-si aminteste daca dracia era acolo cand i-a dat cheile...posibil sa se fi desprins cand era pe afara...CE SA FAC?

Mergi la inceput

Inca una si ma duc:
Ai vostrii fulguleti mai stau in scaunul de masa? Fiindca Maria-Sa, mai nou, toate mesele le serveste alergand prin casa si eu dupa el cu castronul si lingura. Alta cale nu-i...in scaun face un scandal monstru si se batzaie de zici ca-l scoate din tzatzani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Poezie simpla de tot... penibil de simpla, as spune...
Tica-tica-tica
A mancat pisica
Toata mancarica.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

deci ocserv ca la canada acolo se denatureaza voit realitatile neamului pisicesc... :))) poezia este de fapt asa:

tica tica tica
m-a certat mamica
c-a mancat pisica
toata mancarica
si m-am dus la scoala
cu burtica goala

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput