Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

A-deju, vazut poze cu motanu'. Tare umblaret.

Calin a descoperit ligheanul si acum il duce cu el prin casa, si il intoarce invers se urca pe el si deschide usi.

Desi fructe manca foarte bine, de trei saptamani nu mai vrea decat banana foarte rar si accepta fructele la borcanel, dar amestecat cu iaurt. Fructe din compot nu i-am dat, dar nici nu cred ca ar vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Dandusa, super somnul din carutul de cumparaturi. Ca tot spuneai de iepurasul duracel, ce crezi ca facem noi acum, rupti de somn asteptam sa isi consume Calin bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

in timp ce va scriam...,am realizat ceva...,apoi am recitit ce v-am scris...si am realizat si mai tare...,asa ca va intreb pe voi,dragelor...,ce reprezinta baita pentru fulguletii vostrii?,joaca cu toate animalutele preferate...,avioane zburatoare...,spuma,cintecele,plici,plici,etc...? sau doar baie/dush simpla si iesit repede afara...?
stau si ma gindesc,nu cumva asta este una din cauzele pentru care nu-mi doarme asa bine pitika?
la noi este nebunie mare,ora baitei...,cum vede ca se pregatesc toate cele...,tipa,bate din palme...,daca sta linga cada,isi ridica picioarele in sus,incercind sa sara in apa...,ia jucariile de pe margine si le arunca in apa...,distractie...
si ca timp stam in general cca 30 de minute...,de cite ori vreau sa o scot afara...,ii explic ce urmeaza sa facem...,o intreb daca vrea sa iasa,sa pape tzitza si sa faca nani...si de cele mai multe ori,arunca jucariile si se catzara pe cada incercind sa iasa...
dati-va cu parerea,chiar sint curioasa...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lapte bea peste 500 ml in zilele bune, un iaurt sau 2 in fiecare zi
fructe mananca doar la borcan, nu.i mai dau dimineata ca am vazut ca nu le accepta asa ca.i dau dupa amiaza pe la 17 , cam 150-200 si le mananca pana la urma cu avioane

dbunny - sper ca nu ati dat iar in gastroenterita, daca nu a vomat si e doar diaree o trece pana maine, sper

merci de interes dbunny , va citesc nu am scris ca nu am dispozitia necesara, am tras cearta sora cu divortul....si parca nu pot sa scriu nimic cu toate ca as vrea s.o intreb pe dianocica ceva in legatura cu urgentele din bucuresti dar cand m.oi aduna

ivan si dayanara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ziggy

Dandusa, super somnul din carutul de cumparaturi. Ca tot spuneai de iepurasul duracel, ce crezi ca facem noi acum, rupti de somn asteptam sa isi consume Calin bateriile.

poze
calin

Calin (5.12.2006)

daca vrei o noua metoda de descarcat bateriile,urmareste-ma cu atentie...stai in picioare,il iei pe Calin il pui sa-si bage capul intre picioarele tale..., miinile lui le pui intre piciorele lui,apoi tragi de miini si-l rastorni...,sa ai grija ,trebuie sa faci cu incetinitorul,pt ca ei nu au picioarele destul de lungi ca sa-ti iasa perfect,mai trebuie sa improvizezi o miscare,dar iti vei da seama de ea,practicind...
asa am obosit-o pe Crinuta azi...

de curiozitate,cum ii dai marul,de-l refuza?
eu i-l dau ras pe razatoare si amestecat cu cereale sau cu brinza si iaurt...,sau cu biscuiti...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa la noi florin face baita, eu in timpul asta pregatesc diverse pt masaj/papa. dar e nebunie in cada. se joaca, rad, plici/plici, animalute, am uitat sa cumpar spuma dar va urma, e distractie maxima. cateodata stau mult dar de obicei cam 7-10 min pt ca dani vrea sa plece la plimbare si at florin il scoate. si la noi e nebunie cu pregatitul baitei, orice ar face ii spune florin hai sa mergem sa dam drumul la apa sa facem baie, dani se duce, aprinde lumina, intinde manutele sa deschida usa, se duce la cada mare, ii cere lui florin sa puna pe pozitii cadita mica, apoi intinde mainile spre baterie sa dea drumul la apa. periodic se duce sa verifice ce si cum. cand e gata, florin il trimite la mine sa il dezbrac, ma cauta in toata casa si vine la mine si ridica manutele. e nebunie. e destept de mor. dar am deviat nu cred ca din cauza asta nu dormiti bine, pt ca are perioada de supt cand se linisteste (sau ar tb) din agitatie (la noi asa e cu bibe) si apoi ar tb sa adoarma. care era intrebarea? am raspuns?

eu vroiam sa zic ca dani a descoperit cerealele de la nestle, cele pt adulti, ca sa zic asa, cele cu miere si cele cu scortisoara. e NEBUNIE! rontaie toata ziulica la ele. ii plac la nebunie. daca stiti cumva ca nu sunt recomandate lamuriti-ma si pe mine ca ii plac rau si i-as da. a! si azi am papat in premiere miere, cu paine cu unt, a acceptat in timp ce papa mandarina (atunci mi-am adus aminte sa ii dau) si mai renuntat la madarina pt bucatelele mele, asa ca trag concluzia ca ii place. oricum la un moment dat avea in gurita mandarina si a luat si o bucata de paine cu un si miere, ce gust or fi avand toate.....
fug la somn ca sunt cam zombi
s usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

in timp ce va scriam...,am realizat ceva...,apoi am recitit ce v-am scris...si am realizat si mai tare...,asa ca va intreb pe voi,dragelor...,ce reprezinta baita pentru fulguletii vostrii?,joaca cu toate animalutele preferate...,avioane zburatoare...,spuma,cintecele,plici,plici,etc...? sau doar baie/dush simpla si iesit repede afara...?
stau si ma gindesc,nu cumva asta este una din cauzele pentru care nu-mi doarme asa bine pitika?
la noi este nebunie mare,ora baitei...,cum vede ca se pregatesc toate cele...,tipa,bate din palme...,daca sta linga cada,isi ridica picioarele in sus,incercind sa sara in apa...,ia jucariile de pe margine si le arunca in apa...,distractie...
si ca timp stam in general cca 30 de minute...,de cite ori vreau sa o scot afara...,ii explic ce urmeaza sa facem...,o intreb daca vrea sa iasa,sa pape tzitza si sa faca nani...si de cele mai multe ori,arunca jucariile si se catzara pe cada incercind sa iasa...
dati-va cu parerea,chiar sint curioasa...

Micuta chinezoaica

Antonia e inebunita dupa baita la fel se catara pe cada sa intre mai repedecum aude cuvantul hai sa facem baita e prezenta in baiein general facem dus rapid 5 min si 1-2 ori pe sapt baita cu ratuste si alte jucarele maxim 15 min

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Laurici,
ai deviat intr-adevar,dar mi-a placut la nebunie sa citesc devierile...,mi-l imaginam pe Dani,facind tot ce spui,apoi fuga la mami in brate...,bravo,copil frumos si destept,minca-l-ar mama sa-l manince...
deci,n-ai raspuns...,cum doarme noaptea dupa minunata distractie de la baita?
eu i-am dat cereale de adulti de la nestle,cele simple ...
dupa ce si-a mai revenit din raceala,era singurul lucru care-l minca...,cum era sa nu-i dau?,pai ce-am inebunit la cap?...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
am mai scris un mesaj dar probabil a aparut prin alte parti ca eu imi deschid mai multe subiecte odata :)) .

deci :
lapte - dmineata 240ml seara 270, iaurt nestle zilnic, iaurt bifidus cate o lingura de supa cam la 2 zile dar uneori si zilnic, br fagaras ( am renuntat la aia calcica ) cam tot la 2-3 zile , almette, smantana la supa din cand in cand , cashca(val) a ramas doar cu numele ca nu il mai vrea .
fructe - borcane de diverse marimi si culori. mancat kiwi fara seminte, placut , totul ok . banane mananca muult mai putin decat inainte de cand ii dau borcane . mere nu mananca, nici eu de altfel, il inteleg ! ii mai fac compot din mere si ala e ok . facut asta vara compot de prune cu f putin zahar iarasi e bun . cam la 2 zile serveste dintr-o juma de portocala CU - adika suc. azi i-am dat f putin pomelo dar nici macar nu a incercat.
baia- nu i-am pus jucarii ca sa nu patzim ca cu masa care uneori e nesfarsita din cauza jucariilor . stie ca se spala, clipoceste apa si asteapta sa fie clatit cand incepe sa tzipe :)

azi fost in vizita la 2 fetite - era cu ochii pe ele .....dar nu ma slabea nici pe mine :) s-a jucat cu ele dar alea mici l-au cam zgaltzait si se intorcea la baza ....adika je :) .
cand am ajuns acasa l-am intrebat unde am fost si mi-a raspuns : tete adika fete :)
azi am scos bradul afara si a fost tragedie ca a disparut babu :) in seara asta nu putea sa doarma de grija bomboanelor din brad , ma tot intreba : bobo ? evident ca inca nu am concurenta la cioco .....asa ca ma enjoy-esc eu cu toate bobo din bab :) cred ca o sa ma fac cat china mai ales ca nu mai pot sa fac miscare . se pare ca genunchiul nu e asa de grav, ma mai doare dar nu mai e umflat iar azi am reusit sa si conduc ... oricum si dansul ( ca si altele ) o sa il las ptr cei care pot !

intrebarea mea ptr voi in msg-ul disparut : niste poezii simple ptr noi aveti ? gasit eu tot felul dar nu asa mici mici si simple ...

si noapte frumoasa !
D

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

Antonia e inebunita dupa baita la fel se catara pe cada sa intre mai repedecum aude cuvantul hai sa facem baita e prezenta in baiein general facem dus rapid 5 min si 1-2 ori pe sapt baita cu ratuste si alte jucarele maxim 15 min

si cum doarme noaptea,in general?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput