Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
a_deju spune:
chris.. carnetul de vaccinari e ceva asa..sa fie..ca sa ai tu o evidenta a vaccinurilor facute. medicul se ghideaza dupa cele inscrise in fisa copilului (fiecare vaccinare este notata in fisa personala)... si in mod normal, daca vaccinul nu este facut de medicul de familie (nu conteaza ce tip de vaccin e), trebuie eliberata o adeverinta, in care se mentioneaza vaccinul facut, in baza careia medicul de familie completeaza in fisa. pe viitor, la inscrierile la diverse crese, gradintie, scoli, licee si facultati, conteaza adeverinta de vaccinari eliberata de medicul de familie, nu carnetul... deci, mare pierdere nu e :) dar sigur o sa-l gasesti dosit pe undeva :))) (poate e si telefonul meu pe-acolo, ia vezi :)) ca eu in incocenta mea, inca mai sper ca e doar ratacit.. :))) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
panaa spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
am uitt sa zic ca bea si 100ml de suc de portocale/mandarine.si il bea dinr-o ceasca de cafea,altfel nu vrea
la mango,papaya si ananas ma gandisem si eu.ananas am luat,dar e cam acrisor nu stiu daca il va accepta.restul cam cum ar trebui sa arate fructul ca sa fie comestibil.eu recunos ca desi sunt o mare consumatoare de fructe-cam 2 kg pe zi-nu consum decat ce stiu sau autohtone.
fructe din compturi da cineva?ma refer la cele de cumparat.
dia imi pare rau.sa treaca repede.
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
..eu ii dau anei piersici din compot impreuna cu branzica....
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
a_deju spune:
poze calde caldute cu motanu' :) spor la vizionat :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
panaa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
poze calde caldute cu motanu' :) spor la vizionat :)
...ce motan voinic si aratos!!!! ..vad ca a "sarit" in brad.....
La mare 2007
varsta anei
m_monique spune:
a_deju simpatic foc motanu' si neastamparat. se vede ca e solid.
panaa de care compot ii dai?
citind acum de compot, ma bate gandul sa incerc. si am o groaza de borcane de compot, productie proprie.
pana acum i-am dat doar compot facut proaspat din mere +gutui. nu a fost prea incantat.
Andrei (16.12.2006)
panaa spune:
quote:
Originally posted by m_monique
a_deju simpatic foc motanu' si neastamparat. se vede ca e solid.
panaa de care compot ii dai?
citind acum de compot, ma bate gandul sa incerc. si am o groaza de borcane de compot, productie proprie.
pana acum i-am dat doar compot facut proaspat din mere +gutui. nu a fost prea incantat.
Andrei (16.12.2006)
..ii dau compot din comert, n-am o marca anume dar tin ca fructele sa fie decojite si ma zgaiesc sa arate bine.....ii iau la borcane transparente.....sa vaz continutul. Nu stiu dak este bine, dar ana le-a acceptat.
nu stiu ce am de tot dau raspuns in interiorul mesajului...nesomnul probabil....
La mare 2007
varsta anei
doradora spune:
merci mult. problema e putin mai complexa, nu intru in detalii, chestia e ca ar cam trebui gasit. acum ne sta pe cap, si mie si lui alex, si atunci cand ai o idee fixa, trebuie si rezolvata. cheia de la citroen am lasat-o in pace, era dublura, mai aveam una, am zis ca o sa apara, si uite ca am gasit-o, pusa la un loc bun, sa stim unde sa o cautam atunci cand vom avea nevoie de ea si nu va fi la locul ei
dar treaba cu carnetul e destul de arzatoare, iar alex ia acum biblioteca a nu stiu cata oara la mana, carte cu carte, sa nu fi cazut pe acolo.am cautat si pe sub biblioteca, am identificat o carte, ne-am straduit sa o scoatem cu o revista, care insa nimerea unul din picioarele bibliotecii, prilej cu care iar a urlat baba ca ,,ne batem joc"-eu eram intinsa pe jos, cu capul pe parchet si de aia am auzit-o, asa ca am inceput sa scapam accidental diverse carti si alte obiecte timp de vreo 10 minute.asta a fost o paranteza. revenind, poate dau si de telefonul tau, pus bine impreuna cu carnetul meu
chris + alexandra
bebeii nostri
Laura13 spune:
salutari mamici!
si eu pe fuga, cat e pauza la film
lactate aprox 240ml lapte seara, 200 noaptea, cateodata si un bibe mic de 100 peste noapte. inca de 2 ori cate 100 cand se culca ziua. iaurt 120ml la 18. branza calcica rar, pt ca nu ii place in mod deosebit. doar cu mere coapte si mi-e cam lene sa le fac
fructe mere, pere si borcane. am incercan ananas si nu i-a placut, mango si nici ala nu a avut succes. mandarine....la greu daca s-ar putea. azi i-am dat mandarina (nu a mai pupat de vreo 3-4 zile pt ca face un pic de reactie alergica din cauze de DA), i-am decojit-o si i-am rupt feliile in doua. sa-l fii vazut cum manca.....cu cata pofta, cand a vazut-o efectiv a inghitit in sec. dragul de el.....de acum va primii zilnic atata timp cat vom reusi sa tinem DA sub control. banana nu ii dam tot din cauza de DA
ne-a mai iesit 1/2 de masea, 2 colti, dreapta jos, nu stiu cand au iesit, sunt iesiti destul de bine, dar abia azi am reusit sa imi introduc un deget. mai nou a invatat sa mearga cu spatele, e teroare, bineinteles ca trebuie sa fim cu ochii in patru ca ai lui au ramas in fata si vorbeste......pe limba lui....toata ziulica. a! si azi a zis MAMI! nu mama ci mami! m-am imnuiat definitiv.
azi a primit copilul meu 2 scrisori, adica felicitari. cu numele lui pe plic si toate cele. am fost tare emotionati, le-am pus frumos in jurnalul lui sa le avem amintire. ce surpriza frumoasa.
vroiam sa mai zic dar a inceput filmul si am uitat complet.
va pupic dulce
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:
doarme printesuca de la 9.30. si ca sa-mi fac de cap am vazut si eu 4 luni,3sapt...brrrr
am doua restante.
Dayanara poza de care ziceai e facuta la cheile dambovicioarei, pe langa moeciu. am fost in concediu, in vara. tare frumos pe acolo, speram sa ne mai ducem. da` ce ochi ai...
Ktrinel sa stii ca si eu ma mir ce mult s-a schimbat Cris. iar despre mine, nici nu prea ai cum sa ma recunosti ca evit sa pun poze. m-am tuns acum vreo luna jumate, dar tanti si-a cam batut joc de parul meu . si poate ca el ar fi cum ar mai fi daca l-as aranja putin, dar eu abia daca am timp sa ma pieptan dimineata. astept sa creasca sa-i dau alta forma. dupa aia poate mai pun poze...
Donia la noi e cam asa, suge sa adoarma la 13-13.30 , 17-17.30 si seara la 22.30-23. iar noaptea de cel putin 2 ori. aseara de exemplu a cerut de 3 ori. a patra oara i-am dat dat nu vroia sa-i dea drumul din gura. asa ca am plecat pana in sufragerie ea a ramas in pat cu george a plans vreo 5 minute si a adormit la loc. cand m-am intors era adormita, deci se poate si fara tzitzi. si urmatorul supt a fost pe la 6 dimineata. in rest nu ii dau nici un fel de lapte.
monique eu i-am dat compot de gutui si de mere. i-au placut atunci, acum se cam stramba. si il faceam fara zahar. cele din comert nu au zahar?
cine stie ce mai face marani. doua vorbe va rugam
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
dandusa spune:
culcat copii...,in sfirsit...,sint frinta...
am fost sa cautam sanie...si nu am gasit nimic...,ikea,carefour,brico si miniblue...,nici urma de sanie...,era de asteptat...,dar am zis sa-mi incerc si eu norocul...
am stat fff mult afara...,Crinuta a dormit fff bine,doua reprize de somn ,a mincat fff bine...,tot ce i-am pregatit...si a fost in forma...,ne-a zimbit si ne-a aratat tot ce a invatat ea pina acum...,am giugiulit-o pe rind...,apoi ritualul baitei,unde este super distractie...si mai apoi somnul...
sper ca in seara asta sa doarma cit de cit...,ca-s rupta...
Lactatele,
maninca brinzica amestecata cu ceva...,fructe,legume...
cascaval,taiat in bucatele mici...
iaurt si smintina...,dar nu zilnic...
in fiecare seara ii pun ii canuta lapte cu cereale...,uneori bea 10-20 ml,alteori deloc...
tzitza suge de 3-4-5 ori pe zi,inaintea fiecarei partide de somn...,de cite ori vrea sa-si incarce bateriile...,plus toata noaptea...
Fructele,
maninca mere,banane,piersici din compot...,i-am dat si caise uscate
mandarine si portocale,manainca fff putin...
Kiwi,
nu va papa prea curind...,la fel si mango,tango etc...
Chris,
si noi am pierdut carnetul de vaccinari...,dupa luuungi cautari...,l-am gasit intr-un buzunar interior al unei genti...,buzunar care de obicei nu-l folosesc...
daca nu-l gasesti asa...,eu zic sa intrebi si la cabinet...,poate l-ai uitat cumva pe acolo...
Micuta chinezoaica